7. kolo
07.10.2007 17:00 CET
4 : 2
(0:1)

Reportáž

RCD Mallorca - Getafe CF 4:2

Mallorce se opět podařilo na domácím hřišti otočit nepříznivý stav 0:2 a po fantastickém druhém poločasu porazila nadále se trápící Getafe 4:2. Madridský celek se do vedení dostal díky dvěma trefám Sousy, za domácí snižoval Ibagaza, následně otočil Arango a skóre završil v nastaveném čase Ramis.

Ostrované začali přímo tragicky, hned v první minutě inkasovali a nemohli se dostat do rytmu. Svěřencům Gregoria Manzana jakoby chyběla vůle, bojovnost a odhodlanost. Nebyli si schopni přihrát, až příliš se na jejich hře projevovali absence Jonás Gutiérreze, Daniela Guizy, Sergia Ballesterose a v neposlední řadě Héctora Berenguela. Prakticky z ničeho vznikly dvě jediné šance Mallorčanů v prvním poločase, když Arango orazítkoval hlavou tyč a Víctora zastavil Abbondanzieri. Velmi připomínalo toto utkání nedávný souboj s Valladolidem a jak se ukázalo, paralelní průběh byl až do konce.

Getafe působilo v první pětačtyřicetiminutovce skvěle, druhý gól Sousy krátce po příchodu z kabin byl pro mnohé už jen definitivním stvrzením výsledku. Avšak chyba lávky! Už v 53. minutě snížil z penalty Ibagaza a znovuzrozenou Mallorcu nezastavilo ani vyloučení Pereyry o sedm minut později. Dvacet minut před koncem, po pasu Ibagazy (tohle slovní spojení si zapamatujte), srovnal Arango, sedm minut nato stejný muž po další Ibagazově přihrávce strhl vedení na stranu domácí a v závěrečných sekundách definitivně rozhodl Ramis, po pasu Ibagazy...

Mallorca tedy pokračuje ve výborné formě, Getafe zůstává předposlední a stále marně hledá první vítězství v sezóně. Pod Michaelem Laudrupem se začíná podlamovat židle...

Autor: Petr Kilian

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele