29. kolo
22.03.2008 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Mallorca - Deportivo La Coruňa 1:0

Veledůležité vítězství si připsali fotbalisté Mallorcy, když na svém hřišti porazili Deportivo La Coruňa a vzdálili se mu v tabulce na rozdíl tří bodů. O výsledku utkání rozhodla jediná branka, kteoru vsítil již ve 22. minutě Juan Arango.

Duel byl zprvu značně vyrovnaný, všechno se pro La Coruňu "zvrhlo" až oním gólem, který padl naprosto z ničeho a asi ještě hodně dlouho bude strašit gólmana Dudu Aouateho. Ve 22. minutě se totiž zahrávala jedna z mnoha obyčejných standardních situací, jenže tentokráte se míč z kraje hřiště dostal k překvapení všech až do sítě.

Deportivo bylo přinuceno otevřít hru, což mu nikdy nevyhovuje, a Mallorca od té chvíle byla vždy o krok napřed. Fernando Varela a Jonás Guiérrez těžili z volného prostoru a neustále hledali Danniela Guizu na hrotu.

Hosté se sice snažili kontrovat, ale v útoku tomu něco chybělo. Aktivní byli hlavně Christian Wilhelmsson a Filipi Luis, jenže gólman domácích Moyá takřka vůbec nemusel zasahovat. V 56. minutě vystřídal hostující kouč Miguel Ángel Lotina Lafitu a Xisca, které nahradili Andrés Guardado se Sebastiánem Tabordou a cíl oživit ofenzívu vyšel.

Deportivo ovládlo hřiště a Mallorca byla donucena se zatáhnout a vyčkávat na protiútoky. A ty přicházely. Šanci měl střelec úvodní branky Arango, jehož tentokráte Aouate vychytal, poté neuspěl ani Guiza. Ovšem hosté se k šancím vůbec nedostali, v závěru byl navíc vyloučen Riki, a tři body tak zůstaly na Baleárksých ostrovech.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mallorka vyhraje 2-0,protože minulé kolo mělo obrovskou smůlu, tak ted to protrhnou!!!Co vaše tipy?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vuuuubec!,la coruna vyhraje sice newim kolik ale vyhraje,forza depor!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, Depor má formu a venku je lepší než doma. 0:1 vyhraje Deportivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi remíza, ale přál bych to určitě Deprtivu. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Deportivu, sákryš !

Reagovat
smazaný uživatel

1-0 po prvním poločase gol dal Arango

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorka vyhrala 1-0 hahaha

Reagovat
rcdm

výborně my forza rcdm

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele