7. kolo
07.10.2007 21:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Racing Santander - Real Valladolid 2:0

Santander porazil Valladolid a odskočil soupeři v tabulce na tři body. Hosté okupují poslední ještě sestupovou příčku. V domácí ofenzivě dostal vedle Muntise a Smolareka přednost Serrano, hosté tentokrát začali zápas bez Sesmy, který naskočil až vjeho průběhu, distancované Cifuentese a Butelleho nahradili Marcos a Alberto. O výsledku rozhodly góly Smolareka a Tchitého v druhé půli.

Nováček se pustil do zápasu sebevědomě, do šancí se snažil dostávat Kome, ale často končil v ofsajdu. Ve 21. minutě volal kamerunský útočník po penaltě, když rukou zahrál Luis Fernandez, ale hrálo se dál. Dlouho se hrálo bez šancí, ty přišly střídavě na obou stranách až po půlhodině. Hostující Llorente ale střílel nad, Sisiho pokus Toňo vyrazil a Llorenteho dorážka šla mimo tyče. Za domácí se už už hnal do šance Smolarek, ale gólman Alberto byl u míče dříve, střela Munitise letěla nad branku.

Po přestávce jako první zahrozil opět valladolidský Kome, ale Toňo jeho dělovku vyrazil. Převahu měl ale Racing a po prostrčení od Duschera jej poslal do vedení Ebi Smolarek. O minutu později málem z podobné šance zvýšil Colsa. Dále Santander zahrozil po rychlém protiútoku Smolareka po levém křídle, ale ten poslal Munitisovi příliš dlouhý míč. V 74. minutě zneškodnil Alberto Munitisovu gólovou hlavičku. Deset minut před koncem zase poslal navštívenku hostující útočník Víctor, ale Toňo byl připraven. Minutu před koncem pak po centru Munitise přidal druhý gól Santanderu Tchité. Za ruku a následné protesty pak byl vyloučen hostující Llorente.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele