11. kolo
04.11.2007 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Racing Santander - Espanyol Barcelona 1:1

Racing ztratil tři body v duelu s Espanyolem až v samém závěru, a to i přesto, že hosté dohrávali o deseti. Trenér katalánského klubu Ernesto Valverde nechal odpočívat trojici ofenzivních fotbalistů, Rieru, De la Penu a Tamuda. Na výkonu Los Pericos to bylo citelně znát, nakonec to však byl právě střídající kapitán Tamudo, jenž zajistil Espanyolu alespoň bod.

V sedmé minutě měl jako první šanci domácí útočník Tchite, jehož střela skončila těsně vedle tyče hostující branky. Santander byl aktivnější, další příležitosti měl Munitis, který si pohrál s dvěmi obránci, ovšem poté nedokázal přesně zakončit. Na druhé straně nedokázal míč z přímého kopu usměrnit mezi tři tyče Luis García.

Domácí se ujali vedení po pětapadesáti minutách, Torrejon fauloval v pokutovém území Munitise, míč si postavil Garay, jenž sice nepřekonal Kameniho, ovšem u odraženého míče byl jako první Tchite, který bezproblémově zavěsil. Poté na hřiště přišla již zmíněná trojice Riera, De la Pena a Tamudo. Deset minut před koncem to vypadalo s Espanyolem hodně bledě, červenou kartu uviděl po nevybíravém zákroku na Serrana Ferran Corominas, nakonec se ovšem katalánskému týmu podařilo vyrovnat. V devadesáté minutě byl v pokutovém území faulovaný Luis Garcia jeho jmenovcem Fernandezem, zkušený Tamudo zachoval chladnou hlavu a pokutový kop proměnil – 1:1.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele