11. kolo
04.11.2007 17:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Levante UD - UD Almería 3:0

Levante konečně zvítězilo, Almeríi nadělilo rovnou tři branky, o všechny se postaral Rigano. I tak jsou ale levantští se čtyřmi body jasně poslední. Za Almeríi protentokrát nenastoupila dvojice forwardů Ortiz a Negredo, které nahradila dvojice Natalio a Kalu Uche. V domácí sestavě se objevil další útočník Javi Fuego, který tak vepředu doplnil Rigu a také hrdinu tohoto utkání Rigana. Domácím hodně pomohla rychlá branka, která padla už po 14 sekundách hry, kdy Rigano poprvé prostřelil gólmana Cobeňa.

V druhé minutě Rigano minul hlavou branku po centru Rigy. V další šanci byl ve čtvrté minutě Javi Fuego, ale předvedl se hostující gólman. Domácí byli jasně lepší a po 15 minutách přidal Rigano druhý gól. Rozjetý Rigano pak trefil břevno, třetí svou branku přidal zblízka po pěkné akci Savia 11 minut před poločasem. Největší šance Almeríe přišla po centru Maného, ale Kalu Uche hlavičkoval do tyče, na druhé straně zase trefil břevno Savio. V druhé půli se hosté snažili stav korigovat ale pološance Crusata či Corony nebyly příliš nebezpečné. Naopak chvilku před koncem mohl ještě zvýšit po akci z levé strany Saul Fernandez, ale neuspěl.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
HOST*bary72

Ještě bych Levante neodepisoval.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele