8. kolo
20.10.2007 20:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Levante UD - Sevilla FC 0:2

Dva rychlé góly Brazilce Luise Fabiana znechutily debut na lavičce domácího Levante trenérovi De Biasimu. Naopak Sevilla se zaslouženě dočkala prvního vítězství po čtyřech prohrách.

Sevilla šla do vedení už v šesté minutě. Daviel Alves pěkně prostrčil na Luise Fabiana a ten si se Storatim v brance poradil - 0:1. Netrvalo dlouho a bylo to o dva góly. Domácí Descarga zahrál ve vápně rukou, k penaltě se postavil Fabiano a znovu byl úspěšný - 2:0.

Bylo prakticky hotovo, domácími fotbalisty dva rychlé góly hodně otřásly. Ve 27. minutě mohl už na 3:0 zvýšit Koné, ale sám před Storarim selhal, netrefil branku. Až pak se domácí trochu probudili, Riganó v dobré pozici váhal se střelou, až o míč přišel, Viqueira z přímého kopu těsně minul.

I druhému poločasu vládli hosté. Duda minul, Fabiano pohrdl hattickem, když z malého vápna přestřelil, s Adrianovým pokusem si poradil Storari. Na druhé straně se v ojedinělé šanci ocitl Riganó, ale mizérii domácích dokumentoval podklouznutím. Další šance hostí nevyužili Renato a Fazio, ale to Sevillu mrzet nemusí. Po čtyřech porážkách zabrala naplno a vyhoupla se na 11. míst, Levante zůstává s jediným bodem beznadějně poslední už se čtyřbodovou ztrátou na dva týmy před sebou.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sevilla by se už měla přenést přes smrt Antonia Puerty. je to sice kruté, ale takhle mu už nepomůžou. měli dát čest jeho památce výhrou v lize.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele