31. kolo
06.04.2008 17:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Levante UD - Real Valladolid 0:3

Levante prohrálo rozdílem třídy s Valladolidem a může se začít připravovat na Segundu. Naopak hosté udělali velký krok k záchraně, černý petr se blíží do rukou Zaragozy.

Domácí se museli obejít bez kapitána a pravého beka Iňaki Descargy, toho na hřišti zastoupil Gaspar, na lavičce byl i gólman Kujovič a tak chytal Reina. Hostům chyběli Marcos, Manchev a kvůli klauzuli ve smlouvě Camacho.

Levante se hned pustilo do útoku a gólman Asenjo si první zákrok připsal už ve třetí minutě. Hrálo se ale převážně ve středu hřiště. Až v 15. minutě zkusil střílet hostující Pedro López, ale Reina v brance neměl těžkou práci. Další útok Valladolidu už ale byl úspěšný. A gól dal jeho ostřostřelec Joseba Llorente.

To nezvládl ofsajd systém obránce Berson a Llorente už měl úlohu snadnou. Naopak viděl Berson za protesty žlutou kartu. Ve 28. minutě střílel z voleje domácí Juanma, ale Asenjo míč vyrazil na roh. Na druhé straně zakončoval nepřesně Vivar Dorado.

Do druhé půle šly oba celky bez střídání. Levante začalo aktivně, pokus Miguela Angela řešil Asenjo, ale jinak vypadalo obranné rozestavení Valladolidu stabilně. V 53. minutě se o střelu pokusil Riga, ale branku netrefil. Naopak se z druhého gólu radoval soupeř. Víctor konečně smyl smůlu ze svých kopaček a skvělým obloučkem přeloboval Reinu. Levante reagovalo dvojím střídaním, na hřiště šli Courtois a Iborra.

Levante se snažilo, Geijo ale pálil vedle. Ani Valladolid se ale neuchýlil k bránění, příležitost Sesmy likvidoval Reina. V 73. minutě měl domácí Geijo velkou šanci. Na druhé straně si rukou pomohl Llorente a sudí proto jeho útok zastavil. Stejně tak neuznal gól domácímu Courtoisovi, který byl v ofsajdu. V 87. minutě naopak definitivně rozhodl pěknou střelou z dálky střídající Borja. Reina byl bez šance.

Autor: Radek Nosil / www.marca.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Levante ještě neřeklo poslední slovo, Valladolid to může pocítit. Tip 2:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele