4. kolo
23.09.2007 17:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Levante UD - Athletic Bilbao 1:2

V souboji dvou týmů, které dosud nepoznaly chuť vítězství, se nakonec poprvé v sezóně radovali hosté z Bilbaa. Levante bylo po celý průběh zápasu aktivnější, ale doplatilo na špatnou koncovku a neproměněnou penaltu.

Domácí tlačili, útočili, ale hráli více srdcem než hlavou. Naproti tomu svěřenci Joaquína Caparróse devadesát minut bránili a jen občas vyráželi na nebezpečbé protiútoky. Jeden z nich využil Aritz Aduriz po fantastické přihrávce Asiera Del Horna, brankář Storari byl zcela bezmocný. Levante se ihned po inkasovaném gólu do svého soupeře ještě více zakouslo, z čehož konečně plynuly i nějaké šance. Ty největší přišly po standartních situacích zahraných Mustaphou Rigou, ale neuspěl ani on, ani následně Miguel Ángel se Cirillem. Naopak to mohli být znovu Baskové, kteří mohli opět skórovat. Akce Susaety s Davidem Lópezem neskončila gólem jen díky vynikajicímu zákroku Mrca Storari, jednoho z nejlepších hráčů utkání.

I po přestávce dominovali svěřenci Ábela Resina, ovšem opět se ztroskotalo na koncovce. Ta byla tak špatná, že se Christian Riganó nedokázal prosadit ani ze značky pokutového kopu poté, co byla nařízena penalta za ruku Asiera Del Horna. A tak Bilbao trestalo. Štastným střelcem se stal opět Aduriz, tentokráte s přispěním velkého kusu štěstí, neboť míč dorazil do brány až po teči jednoho z hráčů domácích. Patnáct minut před koncem se Levante konečně podařilo vstřelit branku, svou chybu po neproměněné penaltě napravil Riganó, jenž hlavičkou zužitkoval přesný pas Leóna. Bohužel pro domácí fanoušky už Levante nemělo na zvrat síly, po zbytek zápasu byly k vidění jen nakopávané centry, které brankou neskončily.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele