24. kolo
17.02.2008 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Getafe CF - Valencia CF 0:0

Velice průměrné utkání mezi Getafe a Valencií viděli fanoušci na stadionu Alfonsa Péreze, ve kterém si nakonec obě mužstva rozdělila po bodu. Valencia zůstává v tabulce na devátém místě, v tabulce si nepolepšilo ani Getafe, které je stále na dvanácté příčce.

V úvodu aktivnější Getafe si na své konto připsalo první střelu v desáté minutě, kdy Casquero nacentroval míč do pokutového území a Granero hlavičkoval do připravených rukavic gólmana Hildebranda. O dalších deset minut později se poprvé předvedla také Valencia, po pěkné kombinační akci pálil z tvrdě z úhlu Joaquin, jehož pokus vyrazil brankář Pato do tyče, od které míč putoval na roh. Na druhé straně mířil nepřesně Pablo Hernadez. Po více než půlhodině spálilo Getafe velkou šanci, Uche v dobré pozici v rozhodující chvíli uklouzl a De la Red následně pálil vysoko nad. Vyrovnané utkání pokračovalo hlavičkou Villy po centru Joaqina mimo domácí branku. Těsně před koncem prvního poločasu pálil těsně nad branku Hildebranda domácí záložník Casquero.

Druhý poločas začal nepřesnou střelou Diaze z přímého kopu. V 55. minutě uviděl červenou kartu útočník Valencie David Villa, jenž nepochopitelně kopl zezadu do kotníků Rubena De la Reda, a španělský reprezentant tak musel předčasně opustit hřiště. Po více než hodině hry se dostal ke střele zpoza vápna záložník Valencie David Silva, tečovaný míč vyrazil s velkým úsilím brankář Pato na rohový kop. Valencie se v deseti jenom bránila a Getafe se nemohlo přes úporně bránící blok prosadit. Až v závěru utkání se dostal do šance Braulio, ale Valencii dobrým zákrokem zachránil Hildebrand. Branky se tak nakonec fanoušci na stadionu Alfonsa Péreze nedočkali.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jsem jednoznačně pro madridské Getafe !!! Doufám, že alespoň bod za remízu bude. Valencia u mě skončila, to co letos na hřišti, i mimo něj, předvádí mě velice zklamalo. Mají velice rozkolíśané výkony a jsem zvědav, jak se v Madridu představí, ale velkou šanci jim nedávám. Tip 3:2.

Reagovat
dadoprso

hezký tip sice to bylo nakonec jen 0:0 ale nebyl jsi daleko od pravdy

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý bod !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele