18. kolo
06.01.2008 17:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Getafe CF - Real Valladolid 0:3

Getafe podlehlo v domácím prostředí v improvizované sestavě Valladolidu, oba celky se srovnaly v horším středu tabulky na 21 bodech.

Getafe chyběl středopolař Casquero, na post v centru hrací plochy se postavil letos poprvé Pallardó, křídla obstarali Pablo Hernandez s Granerem, útok Manu del Moral a Uche. V hostující jedenáctce dostal před Sesmou přednost Capdevila. Všechny tři branky hostí padly v druhé půli. Dvě z toho dal záložník Manuel Vivar Dorado. První poločas byl na šance chudý. Po chybě domácího gólmana Abbondanzieriho ale hosté v 19. minutě málem vedli. Brankář nedokázal nadvakrát zmařit střelu Sisiho, ale Víctorova dorážka zblízka šla nad. Územní převaha Getafe byla málo platná, další šanci z brejku měl opět Valladolid. Po půlhodině hry ale Víctor opět těsně minul.

Konečně se probudili domácí a mladý gólman Sergio Asenjo musel likvidovat šanci Pabla Hernandeze. Do druhé půle vstoupili lépe domácí, ale střelu Manu del Morala tečoval mimo stoper Rafa. Další chyba domácího gólmana už znamenala vedení hostí. Abbondanzieri opět neudržel míč a v 54. minutě poslal Valladolid snadno do jednobrankového náskoku Vivar Dorado. Další pokus hostujícího Víctora Abbondanzieri kryl, druhý gól přidal z rychlého kontru levačkou Alvaro Rubio. V 78. minutě se pak Vivar Dorado zbavil dvou beků a stanovil konečné skóre na 0:3! Getafe ještě chtělo penaltu, ale pád Belenguera nebyl posouzen sudím jako zaviněný.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Getafe je sympatický klub a v tomto zápase je favoritem. Tak proč si nevsadit a nevěřit. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

nc... 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

coo?? tohle bylo urco cinklý

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, tohle jsem teda nečekal ! Natož na tiketu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele