14. kolo
02.12.2007 17:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Getafe CF - Levante UD 2:1

Getafe prohrávalo s Levante, dvěma góly útočníka Braulia Nobregy v závěrečné půlhodině ale skóre otočilo. Zaznamenalo tak čtvrté vítězství z posledních pěti ligových zápasů.

Domácí celek se tak dokázal vyrovnat s absencí Ucheho, v útoku hráli Albín s Brauliem, záložník Granero se objevil v záloze na místě Pabla Hernandeze. Do sestavy hostí se vrátil Tommasi, hrát nemohl Rigano, a tak vedle Rigy v útoku nastoupil Geijo. Getafe v tabulce poskočilo na desátou příčku. Hostům během zápasu také přitížilo dramatické zranění obránce Descargy. Přesto šli rychle do vedení, když měli domácí zdá se ještě v hlavě nepovedený zápas s Hapoelem Tel Aviv.

Levante začalo dobře, namlsáno čtyřmi brankami proti Betisu. Zdálky střílel v první minutě Riga, velkou šanci pak měl po přihrávce Rigy Geijo, ale vyznamenal se Abbondanzieri. Pak už se hosté radovali. Mario fauloval ve vápně Geija, Abbondanzieri vyrazil slabou penaltu Rigy, na dorážku stejného hráče už byl ale gólman krátký.

Getafe svého soupeře přitlačilo, střely Braulia, Albína i Casquera ale obránci zblokovali. Pak přišel dramatický okamžik, když se hlavami srazili De la Red a Descarga, druhý jmenovaný byl odnesen a dlouho se nehrálo. První půle pak byla delší asi o deset minut. O vyrovnání se po hodině hry postarali dva střídající hráči Manu del Moral a Pablo Hernandez. Přesný centr pak proměnil Braulio. Dvě minuty předtím měl velkou šanci právě del Moral, ale trefil břevno. V poslední minutě pak strhlo Getafe výhru na svou stranu, když centr De la Reda využil opět Braulio. Descarga by měl být v pořádku.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Podle statistik je to jednoznačná záležitost. Getafe vyhraje 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec se štěstím 3 body. A Getafe už je na 10. místě, to je dost na takový malý klub.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele