4. kolo
23.09.2007 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Getafe CF - Deportivo La Coruña 0:0

Deportvio La Coruňa si po bezbrankové remíze odváží bod ze hřiště madridského Getafe. Oba celky potvrdily nepříliš ideální formu z úvodu sezóny, hráči si teprve zvykají na systém nových trenérů, kteří shodně mají před sebou spoustu práce.

Domácí s vědomím nutnosti zisku všech tří bodů byli hned od počátku mnohem aktivnější, Deportivo se zatáhlo do obranné ulity, ze které vycházelo pouze při možnosti brejku. Svěřenci Michaela Laudrupu předvedli jisté zlepšení oproti předchozím zápasům, nicméně doplatili na absenci orpavdového kanonýra v útoku. Kepa Blanco se trápí, proto začal na lavičce, jeho náhradník Braulio Nóbrega se již během prvního poločasu objevil ve dvou velkých šancích, ale selhal. Neuspěl ani "Cata" Díaz se dvěma hlavičkovými pokusy, Dudu Aouate chytal ve skvělé formě. La Coruňa si za celou první pětačtyřicetiminutovku dostala jen k jediné šanci, to když Abbondanzieri zastavil fantastickým zákrokem pokus Joana Verdúa. Nutno dodat, že případné vedení hostů by bylo značně nezasloužené.

Po přestávce se projev svěřenců Miguela Ángela Lotiny do značné míry zlepšil a Getafe pomalu začaly docházet síly. Deportivo ovšem nebylo schopné si z nabyté převahy vytvořit jakoukoli šanci a domácí se v závěru ještě pokusili strhnout vítězství nad svou stranu, ale když po Casquerově přihrávce neuspěl nový muž na trávníku Kepa, rozešli se oba soupeři smírně.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele