35. kolo
04.05.2008 19:00 CET
6 : 0
(3:0)

Reportáž

FC Barcelona - Valencia CF 6:0

Barca rozmetla tragickou Valencii a udělila ji tenisového kanára. Už po čtvrthodině hry to bylo 3:0, další góly přišly po poločase a Netopýři stále nejsou zachráněni. Katalánci tak alespoň dočasně utlumili nespokojenost fanoušků, kterou dali Los Culés před začátkem jasně znát.

Domácím tím zároveň utnuli sérii 400 minut bez vstřelené branky. Zápas začal divoce, neuběhlo ani pět minut a sólo Lionela Messiho zastavila hostující obrana jen za cenu faulu, což sám postiužený přesnou trefou ze značky pokutového kopu tvrdě potrestal.

O další tři minuty později už to bylo 2:0, tentokráte se na listinu střelců zapsal Xavi, jehož ke skórování pobídl vynikajicí Thierry Henry. Sám Francouz poté umístil balón do sítě, když se po akci Eto’oa dostal do pozice, ve které nešlo nic jiného provést, než zvýšit na 3:0.

Blaugranas skutečně dominovali, Valencia o sobě v prvním poločase dala vědět jen jednou, dalekonosnou ránu Davida Villy s problémy zlikvidoval Valdés.

Přestávka na výkonu mužstev nic nezměnila – Barca hrála "jako za mlada", Valencia naopak ani zdaleka nepřipomínala tým, který by měl dát vše do boje o záchranu. Černou kaňkou pro Franka Rijkaarda byly žluté karty Deca a Eto’o, čímž se oba vyřadili z nadcházejícího clásica.

Skvělý moment přišel v 58. minutě, Thierry Henry napřáhl zpoza velkého vápna a parádně překonal Hildebranda. 4:0 a debakl byl na světě. Další pohroma pro Valencii přišla s nástupem Bojana Krkice, mladý Katalánec vběhl na hřiště s osmi ligovými góly na kontě, což znamenalo, že mu jen jedna trefa chyběla k vyrovnání počtu gólů první sezóny Raúla Gonzalese. Krkic se s tím příliš nemazlil, krátce po střídání využil úžasného pasu Deca a zvýšil na 5:0.

O dalších sedm minut se pro změnu nabídl Gudjohnsenovi, ten se nezachoval jako lakomec a Krkic Raúla překonal. 6:0, sada a zápas...

Autor: Petr Kilian

Komentáře (13)

Přidat komentář
Pharrell

1:1

Reagovat
fantomas

pěkné preview

Reagovat
smazaný uživatel

Murcia-Santander

Osasuna-Madrid

Huelva už rupla

Všechno hraje pro nás a Barca taky žádnej zázrak...tip 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zadnej zazrak

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je snad pro Vale větší ostuda než místo v tabulce...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak když už porazila poslední dobou tragicky hrající barca valencii takovymhle výsledkem ........tak to už je opravdu valencie zralá na sestup....

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmmmm,pěknej nášup,tak to už mě palice nebere co je stou valencii,na mestaje(nevim jak se to píše)se stahujou hodně černý mračna

Reagovat
smazaný uživatel

malý Bojan se předved

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to strasne. Obrana totalne vyhorela. Nejvetsi tragedii predvedl Miguel, Alexis, Albiol. Albelda po vystridani nebyl vubec videt. Nikdo z hracu Valencie neoslnil. Avsak i tak byl nejvice videt Angulo. po jeho prichodu se hra castecne rozhybala ale za stavu 5-0 je to bohuzel malo. Tak jak jsem by proti rozprodani kadru, po vcerejsim zapase to jen podporuji. Hildebrand by mel take odejit. Valencia potrebuje zacit znovu a bohuzel ikdyz ma kvalitni individualni hrace, tak tymova hra nestoji za nic a tym je slozen velmi spatne. Meli by se vratit k politice, jaka zde panovala za Rafaela Beniteze. Zadne hvezdy ale disciplina a tymovy duch. vse se rozhodne doma se Zaragozou. Druha liga neni zas tak slaba a navrat do Primery division by nemusel byt az tak jisty.

Reagovat
smazaný uživatel

nerozprodávat, po Floresovsko-Koemanovské dece to hölt ještě dlouho nebude dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Takze navrhujes co? Ten kadr nehraje dobre a opravdu to chce zmeny... A to hlavne v obrane. Zacit se musi od zadu. Kdo nedostava goly, ten neprohrava. Valencia se vzdy pysnila skvelou obranou. Tento rok je to ostuda. Zaloha zase tak spatna neni, s Villou se letos asi Valencia rozlouci. Morientes brzy asi skonci a typickeho utocnika zrovna krome Maty nemame. Zigice neberu v uvahu. ten se do Valencie bohuzel nehodi. pozice brankare me take neoslnila, ale kdyz se nedari, tak celemu tymu. zakladem bude sehnat dobreho trenera, ktery bude mit predstavu o tvorbe a hre Valencie. Na tento rok uz chci zapomenout, ale doufam, ze ten pristi budeme stale v Primera division. Amunt

Reagovat
božský John

Voni snad ty zapasy rozprodavaj:D

Reagovat
Pharrell

TH 14,Leo Messi,Bojan Krkic,Xavi,Eto´o= nej hraci v tomto zapase

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele