16. kolo
15.12.2007 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Levante UD 1:0

Espanyol porazil nejtěsnějším rozdílem Levante a s průlomem do top four to myslí vážně. Další vrásky naopak naskákali hostům, kteří prohráli třetí zápas v řadě. Domácí se dokázali obejít bez Riery i Luise Garcíi, kteří byli v trestu, jejich místa zaujali Moha a Corominas, Rufete s De la Peňou začali jen na lavičce náhradníků. Levante nakonec hrálo se dvěma útočníky Riganem a Rigou. Jediný gól zápasu vstřelil v deváté minutě Daniel Jarque, Espanyol je už dvanáct zápasů neporažen. Rozhodla vlastně už první šance zápasu, kdy zahrával Espanyol rohový kop. Rozehrál ho Moha, Jarqueho hlavičku Storari jen vyrazil, na dorážku toho samého hráče byl ale už krátký.

Po 18. minutách už mohlo být prakticky rozhodnuto, když si obránce Alvaro málem srazil míč do vlastní branky. Přesto oslabení domácí nehráli příliš dobře a po půlhodině mohli hosté vyrovnat. Obráncům ukradl míč Rigano, ale pak jej poslal mimo. Na začátku druhé půle si nejprve poradil hostující gólman Storari s hlavičkou Valda, na druhé straně pálil nepřesně Juanma. V 67. minutě se pak na hřišti objevil domácí playmaker De la Peňa. Hned poslal do šance Tamuda, ale ten ztroskotal na Storarim. V 77. minutě se po faulu na Tamuda zahrával trestný kop, ale De la Peňa ho napálil jen do zdi. Skóre už nezvýšili ani Corominas či Tamudo.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jasná 1. Tip 2:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele