32. kolo
13.04.2008 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Espanyol Barcelona - CA Osasuna 0:1

Špatná forma Espanyolu pokračuje, tentokráte klub z Barcelony podlehl na Estadio Olímpico nejtěsnějším možným rozdílem Osasuně. Los Pericos sice v tabulce po čtvrté prohře v řadě zůstávají i nadále na sedmém místě, jejich odstup na šesté místo Sevilly se zvěšil už na šest bodů. Osasuna se díky třem získaným bodům posunala v tabulce na čtrnácté místo.

Utkání začalo velkou šancí Osasuny, když český záložník Jaroslav Plašil pálil do břevna domácí branky. Espanyol zahrozil poprvé prostřednictvím Valda, s jehož pokusem si poradil brankář Ricardo. Po více než půlhodině hry se ujali hosté vedení, domácí brankář Kameni si nedokázal poradit s centrem Punala a Astudillo už měl snadnou práci. Krátce před koncem prvního poločasu mohli hráči Pamplony zvýšit svoje vedení, Kameni však tentokráte dobře zasáhl proti Solove ráně.

Hned v úvodu druhého dějství přišla další šance hostujícího mužstva, Sola vysunul Carlose Velu, talentovaný Mexičan svoji pohotovou střelou protáhl Kameniho. V 64. minutě Pamplona nevyužila největší příležitost druhého poločasu, Flano našel Juanfrana, jenž dokázal prostřelit Kameniho, ale jeho pokus skončil na tyči domácí branky. Na druhé straně Tamudo sice už překonal lobem Ricarda, jeho pokusu mířícímu do branky však vystavil stopku Nacho Monreal. Osasuna poté už Espanyol do žádné šance nepustila a radovala se tak z cenné výhry 1:0.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

muj tip 1-1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Panejo, ten Espanyol to teda na jaře hraje všelijak, jen ne dobře !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele