10. kolo
31.10.2007 20:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Deportivo La Coruña - RCD Mallorca 1:1

Ani místy drtivá převaha Deportiva nepomohla domácím k zisku tří bodů proti více než polovinu zápasu o desíti hrající Mallorce. Ostrované se dostali do vedení hned v úvodu díky brance Guizy, šest minut před přestávkou byl ale za faul na Bodipa vylouče brankář Moyá a ze zároveň nařízení penalty srovnal Guardado.

El Riazor byl zatím svědkem jen jediného vítězství domácích a na svěřencích Miguela Ángela Lotiny byla vidě snaha udělat svým věrným fanouškům konečně trochu radosti. Ovšem jako už poněkolikáté v této sezóně dopláceli na mizernou koncovku. Aktivní byli halvně dvě nové tváře v základní sestavě, Rodolfo Bodipo a Cristian Hidalgo. Prvně jmenovaný měl první vážnější šanci, brankář Moyá byl na místě.

Lekci z efektivity udělili hosté Deportivu v jedenácté minutě, když se po ráně Varely prosadilz dorážky David Guiza z ojedinělé šance Mallorčanů. Los Blanquiazules se marně snažili kontrovat Verdúem, Filipem či De Guzmánem, selhal i Coloccini.

V další šanci neuspěl Bodipo, až přišla klíčová 38. minuta.Zkušený třicátník Bodipo sice opět branku nevstřelil, ale brankář Moyá tentokráte odolal jen za cenu faulu a mohl se jít předčasně sprchovat. Mexičan Guardado ze značky pokutového kopu bez potíží překonal náhradníka Luxe a vlil všem fanouškům do žil optimismus.

Jenže. Přestože byla následná převaha La Coruňi ještě mohutnější, za celý druhý poločas ani jednou nezapršelo. Mallorca se pochopitelně zatáhla a ojediněle vyrážela do protiútoků, nicméně ani ty se neujaly. Trenér domácích Lotina se pokusil oživit hru Sebastiánem Tabordou a Rikiem, ale ostrované odolávali i nadále. V závěru dokonce mohli zvítězit, ale sporný zákok Colocciniho na Guizu nebyl přes veškeré protesty označen za penaltový, a tak se oba soupeři rozešli smírně. Hosté budou spokojeni, Deportivo si může rvát vlasy.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*bary72

Kdeže jsou slavné časy Depor. Nesmí si dovolit zaváhání, na to v jakém postavení dnes jsou. Vídím to na remízu 2:2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele