36. kolo
07.05.2008 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Levante UD 1:0

Díky gólu Rikiho z 87. minuty, si Deportivo La Coruňa připsalo vítězství 1:0 nad Levante. U gólu asistoval Manuel Pablo a náhradník Riki zařídil pro svůj tým tři body.

Na první zajímavější šanci čekali diváci až do 21 minuty. Kanadský záložník De Guzman našel Bodipa, jeho lehoučkou střelu ale bez problémů lapil Manolo Reina. O minutu později zahrozili domácí znovu, Lafitovu střelu ale zblokoval Rubiales. Domácí měli v první půli velkou převahu, Levante se nezmohlo navíc, než na pár dalekonosných střel, jako třeba pokus Rigy. Deportivo ani Levante se v první půli do sítě netrefili.

I po přestávce měli převahu domácí hráči, Bodipo jen těsně nedosáhl na střílenou přihrávku Pabla. Deportivo útočilo, se zakončováním už to ale slavné nebylo. V 59. minutě odešel ze hřiště Alberto Lopo a nahradil ho útočnější Juan Carlos Valerón. Bodipo byl znovu blízko gólu, nemířil ale přesně. Na jediný gól zápasu se čekalo do 87. minuty. Manuel Pablo nacentroval a Riki dopravil míč do sítě. Deportivo zvítězilo nad Levante 1:0.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

la coruna!!!!!!!!!!!,forza depor!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele