23. kolo
09.02.2008 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Deportivo La Coruňa - Getafe CF 1:1

Deportivo La Coruňa se rozešlo smírně s Getafe, duel skončil 1:1. Domácí nastoupili v osvědčené pětiobráncové sestavě a s Bodipem na hrotu, hostům chyběl záložník Pablo Hernandez, který po sezoně zamíří zpět do Valencie, pouze na lavičce zůstal Uche.

Zápas začal v pozvolném tempu. První vzruch před oběma brankami přišel v 10. minutě, když nebezpečný centr hostujícího Manu del Morala musel odvracet Coloccini. První skutečná šance přišla až o 12 minut později, to se do zakončení dostal domácí Verdú, ale jeho šanci zmařil nadvakrát pozorný Abbondanzieri. O chvíli později na druhé straně zase řešil nebezpečný závar před svou brankou statečně mladý gólman Fabri. Po půlhodině přišla velká šance domácích. To pálil Kanaďan De Guzmán a Getafe se muselo opět spolehnout na Abbondanzieriho. Další možnost měl hostující Granero, ale pálil nad. Skóre se měnilo ve 44. minutě. To centroval Luís Filipe, hlavičkoval Pablo Amo a do vlastní sítě si míč srazil stoper Mario.

Do druhé půle nastoupily oba týmy beze změn. Hosté se začali tlačit více do útoku. Nejprve ohrozil Fabriho branku Manu del Moral, ale překonat domácího gólmana se mu nepodařilo podobně jako poté De la Redovi. Getafe začalo postupem času zcela ovládat hru, po hodině hry přišlo i posílení ofenzivy, když Gavilána nahradil další útočník Uche, který se před pár dny vrátil z afrického Poháru národů. Domácí zase představili novou posilu Wilhelmssona. V 69. minutě pak došlo k vyrovnání. To nacentroval Licht a Uche se prosadil přes Colocciniho. Hosté byli při chuti. Další dvě šance Granera zastavil Fabri jen s obtížemi. Uche byl nezastavitelný, hosté postupovali dva na jednoho, ale šanci na poslední chvíli zastavil de Guzmán. I závěr patřil Getafe, ale na Fabriho si nepřišli ani Granero ani střídající Braulio. V 88. minutě ještě zahrozil domácí Bodipo.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To bude zajímavé. Depor už zvedá zase hrdě hlavu, kdežto madridské Getafe trochu v poslední době kolísá. Asi by byla nejspravedlivější remíza. Tip 2:2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele