9. kolo
28.10.2007 17:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

CA Osasuna - Real Valladolid 2:2

Valladolid opět prokázal, že je přeborníkem ve ztrácení téměř vyhraných zápasů. Po brankách Alvara Rubia a Sesmy vedl už 2:0, ale střídající Dady během šesti minut mezi 73. a 79. minutou srovnal skóre. V domácím dresu se do sestavy vrátil Pandiani, 72 minut odehrál na levém křídle Jaroslav Plašil. Hosté zase nasadili při absenci Víctora od začátku Llorenteho.

První šanci zápasu měl hostující Sesma, ale dobře proti němu zakročil gólman Alberto. Na druhé straně střílel nepřesně Puňal, o minutu později zblokovala střelu hostujícího Pedra Lópeze obrana na roh. V další možnosti hlavičkoval hostující Llorente nad. Za domácí pak spálil dobrou příležitost Pandiani, když poslal míč nad břevno. Pak už Valladolid udeřil. To centroval Kome a přesně hlavičkoval Rubio. Hosté byli lepší, střelu Llorenteho ale zblokoval Miguel Flaňo, úspěsný byl až Jonathan Sesma právě po přihrávce agilního Llorenteho.

Domácí kouč Ziganda poslal hned na hřiště Dadyho a Héctora Fonta. Rozhodnout ale mohl v 59. minutě Rafa, ale jeho oblouček proletěl neškodně nad břevnem. Pak přišly okamžiky domácího týmu. Po centru Plašila zamířil vedle Pandiani, další Uruguaycovu střelu zneškodnil gólman Alberto. V 74. minutě Dady snížil, když proměnil centr Carlose Vely. Pandiani pak neuspěl ani v další příležitosti, a tak tu čest vyrovnat měl přízemní střelou také Dady. Osasuna dohrávala posledních deset minut bez vyloučeného Corralese, ale výsledek už zůstal nerozhodný.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele