17. kolo
23.12.2007 17:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Osasuna Pamplona - Real Mallorca 3:1

Daniel Giuza vstřelil svůj osmý gól v sezoně, ale Mallorce to na body nestačilo, když prohrála v Pamploně s Osasunou 3:1. Za domácí celek se jednou trefil i Jaroslav Plašil.

Skóre se měnilo už v deváté minutě hry. Dady utekl po pravé straně, poslal míč Fontovi, který překonal Germana Luxe. Na druhé straně střílel Giuza, ale zasáhl gólman Ricardo. Až do konce poločasu se hrálo bez dalších šancí, až krátce po změně stran přidal druhý gól domácích Plašil. Napravo se uvolnil Junafran, nacentroval a český reprezentant přízemní střelou zvýšil skóre.

Krátce nato ale došlo ke snížení. Obránce Belenguer našel Guizu a ten se trefil přesně. Plašil byl i nadále ústřední postavou Osasuny, o sedm minut později trefil tyč. V 70. minutě si prostor ke střele si našel Dady, ale Lux jeho pokus vyrazil. Dva pokusy domácího Juanfrana také zmařil Lux. Rozhodnutí přišlo ve čtvrté minutě nastaveného času, když Vela poslal přesnou přihrávku na Vianu a Portugalec zblízka rozhodl. Osasuna je dvanáctá, Mallorca devátá.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele