5. kolo
26.09.2007 20:00 CET
4 : 1
(1:1)

Reportáž

CA Osasuna - Levante UD 4:1

Osasuna Pamplona porpvé v sezoně zvítězila, dala hned čtyři branky a od 27. minuty u toho byl na hřišti Jaroslav Plašil. Dvougólovým hrdinou vítězů byl Walter Pandiani.

Domácí začal lépe, do šance se dostal v 5. minutě Portillo, ale gólman Storari zasahovat nemusel. Protáhl se až při střele levačkou Pandianiho, ale gólu zabránil. Do vedení šlo málem Levante, ale střela Pedra Lópeze zblízka trefila jen tyč Ricardovy branky. Pak se zranil Pamplonský záložník Delporte a byl nahrazen Čechem Plašilem. Další možnost patřila domácím, trestný kop Izquierdy Storari zlikvidoval. Při další akci ale už byl italský gólman hostí bezmocný. Juanfran zprava nacentroval a Pandiani se prosadil nekompromisní hlavičkou.

Svěřenci kouče Resiny ale takřka vzápětí vyrovnali. To se pravačkou ze středu pokutového území prosadil Ettien. Strhnout skóre opět nastranu Osasuny mohl Juanfran, ale zamířil mimo. I do druhé půle vstoupili lépe domácí a po centru Izquierda přidal Pandiani další gól. Pandiani byl neudržitelný, v další šanci ale ztroskotal na výborném zákroku Storariho. Třetí gól přidali domácí po necelé hodině hry. Plašil centroval z pravého křídla a před brankou se prosadil Juanfran. Levante v tu chvíli zcela odpadlo a Osasuna vstřelila ještě jeden gól. Čtrnáct minut před koncem přiťukl hlavou Puňal míč Javi Garcíovi a ten definitivně rozhodl.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele