11. kolo
04.11.2007 17:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

CA Osasuna - Getafe CF 0:2

V utkání Osasuny Pamplona s Getafe se dlouho shcylovalo k remíze, z penalty pak ale poslal hosty do vedení Pablo Hernandez, druhý gól přidal Granero. V domácí základní sestavě se tentokrát neobjevil Jaroslav Plašil. Místo něj hrál Héctor Font, nechyběl ani střelec Dady. Getafe rozehrálo duel s dvojicí forwardů Kepa a Uche, na lavici tak nyní byl Manu del Moral, na pravý kraj obrany se po zranění vrátil Cortés. Hosté se díky této výhře dostali ze sestupové zóny. Zápas začali fotbalisté v předměstí Madridu lépe, závar před domácí brankou řešil až gólman Ricardo. Osasuna odpověděla o deset minut později, když po dlouhém pasu Fonta střílel Juanfran, ale Abbondanzieri zakročil.

Po půlhodině hry střílel po přihrávce Ucheho nad hostující Kepa. Na druhé straně hlavičkoval po trestném kopu Puňala do spojnice tyče a břevna Vela, stejně se vedlo chvilku před poločasem i Dadymu, který trefil břevno. Ve čtvrté minutě druhé půle opět zaútočili hosté. To Margairaz přiťukl míč na Juanfrana, ale i jeho vychytal Abbondanzieri. Klíčové okamžiky přišly v 80. minutě. Uche byl ve vápně sražen Cruchagou a pokutový kop proměnil Pablo Hernandez. Brzy přidali hosté i pojistku, když akci Manu del Morala proměnil Granero.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele