3. kolo
18.09.2005 17:00 CET
3 : 4
(2:3)

Reportáž

Deportivo Alavés - Getafe CF 3:4

Getafe si odvezli výhru z Alavésu a jsou lídrem tabulky. Domácím nepomohl k bodovému zisku ani hattrick Neného. První gól už po sedmi minutách, když Anibal Matellan fauloval De Lucase a Nené poprvé překonal gólmana Luise, tentokrát z pokutového kopu. Getafe však brzy srovnali krok, když trestný kop nacentroval Gavilán a Belenguer prostřelil Bonana. Hrál se krásný ofenzivní fotbal, pěkná kombinace Jandra s Neném vyústila v Neného druhý gól a Alavés opět vedl. Za deset minut bylo opět srovnáno, když Juanito neubránil Gavilána a jeho přihrávku úspěšně zužitkoval Riki, který o dalších pár minut dále dokonce poslal svůj tým do vedení. Velký den malého Getafe pak podtrhl přesně trefeným trestným kopem Pernía. Alavés už jen snížil a to druhou penaltou Neného. Anibal zahrál ve vápně rukou a Nené dokonal svůj hattrick.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele