Někdo na mně léta vydělává, stěžuje si Ibrahimović kvůli hře FIFA

24.11.2020, 11:04
Aktuality
Zlatan Ibrahimović (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (154)

Přidat komentář
risk je zisk

Stáří se projevuje

Reagovat
VP85

Asi nízké čísla kvality...

Reagovat
C-M@ster

On je hodně na peníze, no.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě celkem zamrzelo. Nadpřirozena osobnost, Nadpřirozeny fotbalista. Ale řešit něco takového, když má peněz jak slupek? Tu fifu hrajou i tví fanoušci a neradi by tam měli např Zimajepsovi místo Ibrahimovic

Reagovat
Unique

Naprostej souhlas. Víc by mě k němu sedělo, kdyby řekl ve FIFĚ jsem nejlepší nebo něco takovýho pro něj typickýho...

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Spis se divim ze nepodal zalobu za to ze ma v jednotlivych atributech a skillech max hodnoceni 100 jako vsichni ackoli je jasne ze prave on by mel mit maximum minimalne 200

Reagovat
Unique

Reagovat
salm0n
Reagovat
RadekVonCZE

Neřeš to, je to dement

Reagovat
Anacron

kopačka no.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak je poslední roky FIFA sračka, která se soustředí jenom na svoje pojebané kartičky. Pěkně je podoj, Zlatan.

Reagovat
Front hell

Poslední dobrá FIFA byla 2000, pak to šlo do sraček. Stejně ti co rozumí fotbalu tak hrajou psa

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud to děti budou kupovat na karty rodičů, tak se nic nezmění. Třeba PES je v hratelnosti daleko lepší, ale to minimum licencí ten zážitek kazí.

Reagovat
Stannis Baratheon

PES je úplně někde jinde. A na internetů seženeš patchů dost, (samozřejmě neofiko) takže pohoda.

Reagovat
ACSMan

Nevíš, zda lze stáhnout někde patch i na PS4 verzi?

Reagovat
Stannis Baratheon

to bohužel nevím, ale můžu se pak podívat

Reagovat
ACSMan

Já hraju fifu Ultimate team. Ale svým způsobem mě ten fotbal vůbec nebaví, přímo ta hra. Jediný co tě tam udržuje je naděje, že ti v těch balíčkách padne nějáká pecka což se stát může ojediněle a potom za 2 měsíce je stejně ta karta už nepoužitelná. Nehledě na to, že celé to stojí na tom buď utéct rychlostně a pak ve vápně začít dělat furt nějaké zasekávačky dokud si nevybereš nějakou stranu a neprojdeš k bráně.

Reagovat
smazaný uživatel

PES je sportovni simulator FIFA je arkada nemuzes srovnavat jabka a hrusky ..

Reagovat
Unique

Taky jsem PEjSkař Je to mnohem lepší než FIFA. Hratelnost je úplně někde jinde. Hrál jsem všechny díly od PES 4. Dokonce jsem si kvůli PES 2020 pořídil PS4.

Reagovat
Front hell

Záleží na čem hraješ. Na PC těch patchů je dost. Klidně si můžeš do pes 4 nahrát soupisky a dresy ročník 2020/21.

Reagovat
Stannis Baratheon

Takhle to už několik let praktikuju s PES 6. Nejlepší fotbalová hra na PC co kdy vyšla.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Reggie

6 byl můj první PES a když jsem to začal hrát, před tím jsem hrál akorát FIFU, tak jsem byl absolutně unešenej. PES byl úplně jinde, prostě to připomínalo fotbal a byl na míle před tehdejší FIFOU.

Reagovat
Unique

Reagovat
Houska

Parada ...ja uz si myslel,ze hraju PES6 s kazdorocnima novyma patchema sam,svet je jeste v poradku

Reagovat
Stannis Baratheon

FireBird?

Reagovat
mayday

Jde to i na konzole.

Reagovat
Front hell

Na PS prý jo,Xbox nevím. Musíš zkusit pohledat.

Reagovat
mayday

To jsem se neptal, to jsem konstatoval

Mám právě PS a v klidu to jde opatchovat vším možným. Naštěstí, protože ta hratelnost je prostě úplně jinde než u Fify.

Reagovat
Front hell

Aha. . Ale na Xbox to myslím nejde. Právě že jak jednou člověk zkusí psa,tak FIFU už nechce.

Reagovat
mayday

Většina lidí ale stále upřednostňuje FIFU. Kdyby to nešlo opatchovat, tak dejme tomu, hrát bez licencí by mě taky nebavilo. Ale když to jde, tak u mě jiná volba není, PES hraju od PES 4 tuším a vždy to bylo jinde.

Reagovat
Kokesh

Ale to byl prakticky celou dobu.

Reagovat
Kincl

Přesně a jakmile do té neúplné hry nenacpeš ještě svoje další prachy, tak se nečapeš, plus ten poje*banej handicap, dřív jsem to hrával denně teď poslední tři roku už jsem nehrál. Logika kdy tě hráč porazí skoro i s bronzákama, kdy si je lidi dávají na lavičku aby snížili rank týmů a byli ve výhodě atd atd....

Reagovat
smazaný uživatel

Ve FIFĚ je největší problém, že s 11 hráči se ti kolikrát nepovede dostat do šance a pak si prokličkuješ přes celý hřiště s jedním hráčem a dáš luxusní gól.

Reagovat
Kincl

to je ono, hadnicap prostě aby to bavilo i lamy, tak kolikrát ty střílíš jak magor deset střel za zápas a oni to pak obejdou všechno z půlky a ty nemáš možnost ho zastavit toho hráče a je jasný že jak se dostane do vápna je to gol

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsem od fify 10 přestal hrát online. A ve fifě 10 jsem hrál jen několik zápasů. Hraju prostě career mode. Ale i ten je na pyču. Prostě tým hraje podle morálky, nálady a formy hráčů. Takže se mi stalo, že když jsem začal kairéru za Inter, tak jsem na stejnou obtížnost měl problémy vyhrát. Po sezóně nebo v půlce té sezóny už jsem dokázal i Juventus přejet 3:0. V LM jsem si s Realem dělal, co jsem chtěl. Ale posuvníky jsem si posunul. Protože bušit do soupeře, páli 15 střel ku 2 a prohrát 2:1....na to jsem neměl koule. Ještě ten golman AI nebo celkově AI vycházely situace, které mně ne. Celkově jsou obtížnosti v NHl a Fifě nebalancované. Třeba na PSku 4 na NHL18 jsem po pár zápasech začal na amatéra hru válcovat a na další obtížnost jsem měl problém dát vůbec branku.

Reagovat
GabrielBatistuta

S tou obtížností... Nevím jak je to u NHL18 (já si hraju kariéry ve FIFA i NHL čtrnáctkách), ale myslím, že nemusíš přecházet jen úrovně obtížnosti, ale jsou tam ještě jednotlivý posuvníky. Chce tomu chvilku dát a poštelovat to. Mně třeba teď NHL14 vyhovuje, mám to nastavený tak, aby byly statistiky, co nejblíž reálu (počet střel v zápase, úspěsnost zásahů gólmanů...). Jde si s tím pohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Mít PSko 4 ještě dnes, tak to mám na Fifě 18 a NHL 18 vyladěný. Plánuji ho do jara pořídit a budu to ladit. Já takhle fifu 14 ladil asi sezonu nebo 2 a pak jsem si to za Inter krásně užíval.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale tohle může říct buď někdo, kdo tu novou fifu vůbec nehrál anebo jí neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ji hrál a má pravdu. V hratelnosti nebyla minimálně 5 let zásadní změna kromě těch "načasovaných střel".

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to je hloupost. Je hodně dobrých hráčů, kteří do toho necpou peníze. A ti bronzáci na lavičce nemají v nových fifách na nic vliv. Je úplně jedno jaký rating máš na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je fakt kokotina a nejhorší, jak píše týpek dole...jeden hráč ti prokličkuje hřiště. Jako nezaujatý divák jsem se nasmál, když jsem sledoval bugy na YT. Ale z hlediska toho, že bych to měl hrát, bych se u toho asi zbláznil. Neměl bych na to nervy. Narvat 3x tyč a 2x břevno, aby si dal brankář vlastence...to už pro mne není zábava, ale utrpení.

Reagovat
Kincl

Nevěřím, že od toho ročníku něco jako handicap vymazali, v těch minulých fifách když jsi měl základní 11 třeba s clk 90 a na lavičku jsi hodil dva, tři hráče 60 clk tak ti ten průměr hodil nevím třeba 84 a hned jsi dostával víc vyrovnané soupeře, protože kdybys začal hrát s 90clk tak věř že po 5. zápase se ti hra bude stěžovat. Aby to nevypadalo že tu brečím, nebyl jsem žádný top co by dal víkendovku bez prohry a kolikrát jsem v první půli věděl, že nemám šanci proti soupeřově skillu a říkal jsem si aspoň nedostat bůra, ale kolikrát jsi taky musel zažít to, že jsi tlačil a soupeř od půlky běžel s hráčem a nešlo ho zastavit, když jsi do něj zajel, tak se beztak míč odrazil k jeho hráči a pak vypálil z vápna něco co nešlo chytit. Neříkám že ten handicap je v každém zápase, ale když vyhraješ třeba 10 zápasů v řadě, tak počítej že ti to hra udělá těžší, protože si chtějí udržet i lidi co začínají nebo to neumí, protože ví že by je FUT moc nebavilo kdyby měli bilanci 0 - 30 třeba.

Reagovat
jurys

https://www.vortex.cz/ea-celi-nekolika-zalobam-kvuli-loot-boxum/

Těch žalob a obecně všeho proti EA už se docela dost hromadí, tak doufám, že to konečně někdy vyjde. Fakt nejhorší herní společnost co existuje.

Já třeba loni dostal ban za to, že si prej kupuju nelegálně mince, ale jediný, čeho jsem se tak dopustil bylo, že umím na trhu obchodovat s hráčema a mít miliony bez toho, abych do toho nacpal nějaký prachy. A to se asi někomu nelíbilo. A odvolat se a napsat na support s tím aby to nějak prověřili a nepřišla ti jen automatická zamítací odpověď, to je nadlidský.

Reagovat
Kincl

Sám Jankto říkal v rozhovoru, že když si nekupuješ fifa points, tak se moc nečapeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Jankto má svůj esport tým a myslel tím tu profi scénu, tam s tím samozřejmě souhlasím.

Normální hráč fify, kterej neplánuje hrát turnaje proti profíkům nepotřebuje fifa pointy. Fifa se dá hrát na vysoký úrovni i bez fifa pointů a bez těch nejlepších karet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jí nehraj

Reagovat
bobis21

Obávám se že to dopadne tak že součástí nějaké smlouvy před x lety měl i vstup do FIFPro jen o tom sám už neví. Ale pokud ne tak by měl pořádně EA podojit za takové zmrdské praktiky

Reagovat
wikingskrin

Možná si stačí přečíst co podepisuji a nespoléhat na agenta

Reagovat
fabec1222

Jens Musterman z FM lajkuje

Reagovat
Ondraa24

Reagovat
smazaný uživatel

Andrei Murgu zo starších ročníkov FIFY tiež.

Reagovat
Rudnevs

Taktiež Niko Kovać - Max Mustermann. V Nemecku je Mustermann najčastejšie používané meno pre fiktívne osoby.

Reagovat
Seydou Doumbia

jakto?

Reagovat
Rudnevs

Ťažko povedať, ako to vzniklo, ale proste skoro na všetkých vzorových kartičkách a preukazoch je Max Mustermann alebo Erika Mustermann, prípadne pri nejakych testoch hocičoho. Je to proste známe ako také vzorové fiktívne meno pre priemerného Nemca.

Čiže Mustermann nebol v FM žiadnou náhodou...

Reagovat
Rudnevs

Len pre zaujímavosť, niekde na severe Nemecka žije skutočný Max Mustermann a viem, že s ním boli aj rôzne rozhovory a tak, sa to celkom riešilo, že ako sa mu žije s menom, ktoré sa normálne používa len ako vzorová pomôcka na vyplňanie formulárov.

Reagovat
Seydou Doumbia

drsný ale

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete o něm psát, že je na prachy, ale on na to má právo. Když má miliony, tak to neznamená, že si nemůže vydělat další.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak gl no

Reagovat
kilobyte

Momentálně FIFA vydělává hlavně na hráčích a klubech. Kdyby tam neměli oficiální hráče a kluby, tak by si nemohli ospravedlnit vydání skoro stejně verze každý rok. A ten jejich systém mikrotransakcí s kartičkami taky hodně závisí na hráčích.

Takže Zlatane do nich a trhej. I když asi nemá moc šancí na výhru.

Reagovat
mirdagwutang

Měli by dostat ban na nakupování baličku tak jako v Belgii a teď brzo snad i Anglie. Jenom fut o sobě jim vydělává 50% z celkových přijmů je to fakt šílený. Za to co tam utratíš a dostaneš je fakt krádež a Casino...Někdo můžu mít štěstí ale je to fakt trapný.

Reagovat
vestinustarychdubu

Jako nechci obhajovat EA a jejich praktiky, který jsou dost pochybný, ale když jsou lidi dementi, a každý rok si koupěj tu stejnou hru a ještě pak utrácí za kartičky do ní...

Reagovat
Kluivert9

Zlatan zase cítí penízky...

Reagovat
Bakary3

Takže trapák je tam od roku 2002, samozřejmě to věděl, ale teď mu ruplo v kebuli a dělá zas důležitýho, jak asi všechny prachy vydělávaj díky němu.

Ale jo, k němu to sedí.

A kdyby tam nebyl, vyhlašoval by blbosti, jak je třeba napravit to selhání, že v tý hře on jako nejbožštější fotbalista světa není.

Tak snad dal souhlas aspoň CSMku.

Reagovat
Gazdo

Tak jeho asi naozaj nasral ten Becks, lebo dostat 40 mega za to ze ponuknes tvar do hry kde to ini hraci robia zadarmo a to Becks uz ani nie je aktivny... no zlatana to muselo nasrat

Reagovat
stas87

Usmevny komplex zo Zlatana mas.

Reagovat
GrimeBaller98

Jaky komplex, vzdyt ma pravdu.

Reagovat
kiciN

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Nevím jaký komplex myslíš.

Mě prostě jen jeho vyjádření přijdou strašně směšný.

Reagovat
stas87

Cokolvek on povie, musis komentovat. Niekedy povie blbost, holt nie je najviac inteligentny hrac, ale clovek sa niekedy aj zasmeje nad tym co povie a vyvola to nejaku reakciu. Stokrat lepsie toto ako chodiaca fraza akou bol Cech, naprosto nudna postavicka vo svete futbalu.

Reagovat
Bakary3

Ano, že ale komentuju jeho výroky, že jsou trapný, prostě proto, že mi tak zní, nic nedokazuje o mým komplexu.

Že je geniální fotbalista mu neberu.

A že ty jeho kecy jsou zoufale trapný mu taky neberu.

Čech byl nudnej, ok, ale jako "stokrát lepší" Zlatana nevidím.

Já radši hráče, co mají co říct a ukážou přitom i nějaký ten smysl pro humor.

Na něm mi nic humornýho nepřijde, spíš ze sebe dělá šaška - Zlatan se koronáčem nakazit nemůže - bum, nakaženej, ale vy bacha, nejste Zlatan…

Reagovat
GrimeBaller98

Co sem pleteš Čecha ty lopato zato Hamsik a podobny vaše hvězdy,to byly skvosty

Reagovat
Bruny

Reagovat
smazaný uživatel

Nic v zlom, ale Hamsik je daleko inteligentnejsi, nez vyzera. A rozhodne je hovoreny prejav je nad Cechom, ktory ma len pateticke kecy.

Reagovat
Freedo

A jak tohle souvisí s inteligencí? Má rád pozornost, ale může být dost chytrej člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Tvoje zoufaly palcovani cehokoliv a kohokoliv proti mne bych rekl urcite znaci slusnej komplex

Reagovat
smazaný uživatel

Chorobný lhář, teď ještě k tomu paranoia... Ty jsi zralý na klecové lůžko, Stando.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

FIFA to vyresi tak, ze od pristiho roku se tam objevi novy zahadny dvoumetrovy Sved Zoltan Ambrahamovic. Problem solved.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jednoduchý to není. Jméno se nesmí ani podobat. Třeba Juventus se tam jmenuje Piemonte Calcio.

Reagovat
verv

a v FMku jsou jako Zebre

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus sa vola Piemonte preto, ze Turin lezi v regione Piemiont a je to lepsie, nez nejaka skomolenina slova Juventus, nie preto ze by sa nesmeli mena podobat. Mohli tam dat kludne nejaku zlataninu typu Jevuntes a nikto by ani nemihol brvou.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nevěděl, ale i třeba v FM nebo PESku jsou ty jména hodně jiný. Z právního hlediska by asi nebylo v pořádku, kdyby se to změnilo třeba jen na Juventud.

Reagovat
smazaný uživatel

Takto, nebudem tvrdit ze mam pravdu, lebo nemam to cim exaktne podopriet, ale casto vidim len jemne presmycky v nazvoch (firiem, produktoch, atd) a nemam informaciu, ze by sa viedli sudne spory. Jasne, z pohladu obchodnych znaciek co viem, tak su staty, kde je to nastavene tak, ze nazov ktory je predmetom ochrany dusevneho vlastnictva/autorskeho prava by mal byt chraneny tak, ze nikto iny by nemal pouzit nazov, ktory by vyznamne nemal ani len pripominat original chraneny zakonom. Ako je to s Juventusom to neviem, ale dalsia vec je ,ze aby tu znacku chranili na celom svete, museli by to robit v kazdom state zvlast a to nerobi nikto. kapitalista ide najma po peniazoch a preto plati len nevyhnutne. Nebude platit ochrannu znamku niekde v riti v Zimbabwe, napr.

Reagovat
Miguel19

Však má tak na hovno kartu, že ho v té FIFĚ nikdo nehraje..

Reagovat
Stannis Baratheon

Na hovno kartu tak hraješ fotbal neb mariáš? FUT je vážně zlo.

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle a marias? Ses zblaznil, ten je rad ze si precte nadpis, v diskuzi to nalozi Zlatanovi a citi se pak jak king ze rozjebal celebritu

Reagovat
smazaný uživatel

Celebritu? Celebrita bol napr, Nicola Tesla, ci Albert Nobel a nie tento balkansky namysleny sasek, ktory okrem kopania do lopty vie velke hovno. To ho isto nerobi ziadnou celebritou. To su vzory leda tak pre hlupakov.

Reagovat
smazaný uživatel

celebritu ve fotbalovym svete mysleno

Reagovat
smazaný uživatel

Vo futbalovom svete ziadne celebrity nie su. Su to v podstate neuzitocni darmozraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych nerekl Ikdyz to neni v takovym mnozstvi jak v minulosti, tak furt Messi, Zlatan nebo treba Lewa jsou pro maly deti hrdinove, male deti si na ne hrajou, jsou pro ne vzory at chces neb nechces uz jen za to jsou to celebrity i pres to vsechno, kam se svet ubira a kam fotbal jako takovej smeruje..nezapominej, ze spousta hvezd prispiva na charitu, pomaha v komunite odkud vzesli a podobne. Samozrejme nemyslim pripad treba Cristiana, kterej jde darovat krev a je tam 50 novinaru a je to defato jeho PR

Reagovat
RadekVonCZE

50 rychlost a 83 rating

Reagovat
naheCZ

Tak když je FIFA nastavená tak, že pomalejší hráč je tam nehratelnej, tak je to těžký. On by využití v té hře mít měl, ale bohužel no...

Reagovat
Nihilister

Reagovat
PH8

FIFU hrají především mladší ročníky, kteří často chtějí být jako ti hráči za které hrají. Pokud o toto nemá zájem a chce peníze, tak to trochu svědčí o jeho charakteru.

Reagovat
bobis21

Takže pokud EA vydělává neoprávněně tak je to v pořádku, ale když na to upozorní tak to svědčí o jeho charakteru?

Reagovat
GrimeBaller98

Jak neopravnene? ACM ma smlouvu s Fifou a dali souhlas.

Vy jste opravdu trosku jednodussi fanousci toho arogantniho debilka

Reagovat
bobis21

Já jeho fanoušek rozhodně nejsem, naopak mi je nesympatický. Ale pokud on to nemá ve smlouvě s AC, tak ani AC na to právo nemá.

Reagovat
PH8

Kámo, ty mi ještě dlužíš info o patentech.

EA má smlouvu přímo s FIFA.

Dále má EA smlouvy s jednotlivými ligami, které mají práva na využívání podob a jmen hráčů pro specifické případy (a pro využití při uzavírání určitých smluv). Mezi tyto případy patří i hry. Je na to nahlíženo obdobně jako na televizní práva, prostě nejde zamezit lize, aby někomu prodala práva na vysílání všech hráčů.

Dále může mít EA ještě smouvu s jednotlivými týmy, které mají samozřejmě zase smlouvu s hráči, že je mohou využívat pro svůj marketing (na dresech a pod.). Je to v praxi ale spíš tak, že Liga rozděluje peníze od EA týmům a pouze pokud nějaký tým nechce být zařazen do FIFY, nebo naopak za jiných podmínek, tak dostane vyjímku z kolektivní smlouvy s ligou.

EA nikdy nemá smlouvu přímo s hráči ohledně využití ve hře. Má ji případně pro speciální využití pro propagaci.

FIFPro do tohoto myslím vstupuje pouze tím, že má definuje (standardizuje) část vztahu mezi klubem/ligou a jednotlivými hráči.

Reagovat
bobis21

Jakých patentech? Netuším o čem mluvíš.

Ale tohle všechno musí mít hráč někde ve smlouvě. Ať už s klubem nebo s nějakou zastupující firmou. Nic z toho není automaticky.

Reagovat
PH8

https://www.eurofotbal.cz/clanky/hrac-slavie-ma-koronavirus-tym-je-predbezne-v-karantene-473521/?forum=1#post11954697

No právě že v zásadě je. Představ si to jako všeobecné podmínky ke smlouvě, se kterými musíš sohlasit abys mohl hrát v dané lize, abys mohl být zařazen do soutěže zlatý míč a podobně. To je stejné, jako kdyby TK27 říkal, že nikdy neměl ve smlouvě, že nebude urážet svaz, nebo že hráči nepodepsali, že si nebudou stěžovat na rozhodčí.

Reagovat
bobis21

Však o tom přesně mluvím - musíš to mít v podmínkách té smlouvy. Nebo alespoň nějaká věta o tom, že pro tebe platí nějaká dohoda mezi ligou a kluby o těchto věcech.

Na hledání k těm patentům nemám čas, tak teď pošlu jen jeden odkaz a zbytek si dohledej sám.

https://www.researchgate.net/publication/318223299_Ever-greening_in_Pharmaceuticals_Strategies_Consequences_and_Provisions_for_Prevention_in_USA_EU_India_and_Other_Countries

Reagovat
Freedo

Reagovat
Agent z Melmacu

čo mu konkrétne vadí? že je v hre? alebo že je niekde na obale? a je on vôbec niekde na obale?

Reagovat
RadekVonCZE

Pokud se nepletu, tak nikdy nebyl na obale.

Reagovat
PH8

Byl ve speciálních edicích.

Reagovat
smazaný uživatel

Vadí mu, že nie je na obale

Reagovat
kiciN

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Agent z Melmacu

nemôže byť na obale, lebo vulgárne obrázky mužského obnaženého chlpatého penisu sa nemôžu dávať

Reagovat
GrimeBaller98

Fotbalista od pana boha, ale neskutecne arogantni ubrecenej prick.

Vzdyt v ty hre je skoro 20 let a vadi mu to az ted? Jeste kdyz jsem nekde videl fotku jak se fotil se svoji kartickou prave z Fify.

Debilek nosatej

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Bakary3

Říkal jsem si, že někde určitě bude nějaký jeho video, jak paří se spoluhráčema (a samozřejmě hraje za sebe) nebo tak něco

Reagovat
PH8

Ono ho asi moc spoluhráčů domu nepozve.

Reagovat
Bakary3

Zajímalo by mě, nakolik to hraje...

Ale ta historka o chlastačce v Ajaxu, když odešel (hlavně V.d. Vaart ho prý miloval...) je legendární

Reagovat
Rudnevs

Van der Vaart a Ibrahimović celý čas v Ajaxe súperili o to, koho si vyberie lepší klub a údajne aj o Sylvie Meis. Medzi nimi to vtedy riadne vrelo.

Reagovat
Bakary3

Koukam se Sylvii Rafa vyhral tak napul

Reagovat
Zark

lepší nosatej než mít nos jak knoflík

Reagovat
RadekVonCZE

Dement

Reagovat
Losinho

Na hovno pace, co Ibro?

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
h8_sfatto

EA Sports vymrdávají se všemi, takže palec nahoru každýmu, kdo proti nim půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Rovno nech povie, že sa mu nepáči že má rating iba 83. Podľa správnosti by mal byť tak 85 alebo 86.

Reagovat
mickey mouse

Zlatan pls

Reagovat
Ociš

Jako 40 mega éček za to, že bude na obalu FIFY a dostane vlastní ikon kartičky je docela výhodná nabídka pro Davida

Reagovat
mirdagwutang

Další rok bude mít tak overall 79 :D nebo snad i během Winter update, mě se ale celkově nelíbí jak se utrácí za FUT balíčky. Za cenu kterou tam dáš tak máš fakt většinou trash, brzo další země zakážou nakupování těhle balíčku jak například Belgie a chtěl bych je pak vidět. Fut jim dotuje 50% z celkových přijmů a furt balíčky a servery na prd.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se na něj složíme?

Reagovat
Shevchenko

Pochybuju, že to myslel vážně.

Reagovat
forrest

Hraje někdo FUT na PS4? PSN nick?

Reagovat
forrest

forrest_cz

Reagovat
smazaný uživatel

Autor ČTK...

Reagovat
raduinho

Já nevím co je na tom FUT tak super? Když už jsem hrál FIFU online tak mě mnohem víc chytli seasons kde se dá hrát za reálné týmy a ne týmy poskládané z nějakých kartiček.

Reagovat
RadekVonCZE

Hraji oboje

Reagovat
bobis21

Bez těch balíčků za skutečné peníze by to byl dobrý mód. Ty z toho ale dělají sračku, takže už fifu několik let nekupuji a ani nemám v plánu.

Reagovat
naheCZ

Aspoň tam teď odstranili tu debilní únavu, co jsem četl. To byla jedna z věcí, která mě tam otravovala...Ale i tak seasons lepší no

Reagovat
Detective

Ale proti nejspravedlivějšímu ze spravedlivých Lewisi Hamiltonovi je furt při zdi. https://sport.aktualne.cz/motorismus/formule-1/hamilton-hodinky-soud/r~327b88c22bc611eb8b230cc47ab5f122/

Reagovat
Nadržený šimpanz

Hroznej debil. Asi jako Ibra, Řepka a Vémola dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
xjert02

Slusnej blazen.

Reagovat
GabrielBatistuta

Já sice Hamiltonovi fandim, ale tohle je hroznej kokotismus

Reagovat
Bakary3

On tu nekdo psal, ze to casto delaji, at jako naoko chrani znacku (kdyz snad DC zalovalo Valencii, protoze Batman), ale clovek se zdravym rozumem by se na to snad vykaslal... to je neuveritelny.

Reagovat
Bakary3

reakce na Detectiva - Hamiltona

Reagovat
Witcher

V další fifě už nebude

Reagovat
j_mrazik
Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses neposral, ty miliardaru blbeee.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele