Další články

Tottenham má třetí letní posilu, přivedl záložníka Bissoumu

Yves Bissouma za sebou má čtyři sezony v Brightonu, stejnou časovou porci by pak měl strávit v Tottenhamu. Londýnský klub dnes dokončil přestup záložníka za 25 milionů liber, další finance budou ve hře díky bonusům...

Dostihy na špici a povstání na dně: 35. kolo Premier League v kostce

Klíčové souboje o titul, o čtvrté místo zaručující účast v Lize mistrů, nebo o setrvání v Premier League jsou stále otevřené. Manchester City si totiž s lehkostí zastřílel v Leedsu, Liverpool nezaváhal v Newcastlu, Arsenal loupil na West Hamu, Tottenham zametl s Leicesterem, Everton senzačně udolal Chelsea a Burnley v závěru otočilo záchranářskou bitvu ve Watfordu. Definitivní jistotu sestupu má sice Norwich, ale jeho pád byl už několik týdnů pouze otázkou času.

Tank Antonio se propálil k rekordu: 2. kolo Premier League v kostce

Už před zápasem visel historický milník ve vzduchu. Fanoušci West Hamu se na po střechu zaplněném Olympijském stadionu upínali jak k vítězství, tak k jeho překonání - a dočkali se. Svěřenci trenéra Davida Moyese totiž deklasovali Leicester 4:1 a Michail Antonio poskočil dvěma brankami před legendárního Paola Di Cania.

Fraška v Divadle snů: 34. kolo Premier League v kostce

Superliga vzbudila ve fotbalovém světě horoucí vášně. Protestovalo se před Stamford Bridge, na ulicích ve španělsku, v Anglii i v Itálii. A právě fotbaloví příznivci, kteří se jako jeden člověk semknuli, aby bojovali za zdravý a férový fotbal, měli velký podíl na konečném krachu ideově zvráceného podniku. Jen na Old Trafford to trochu přepískli...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele