Další články

Sanogo ukončil čekání na gól za Arsenal a pomohl k postupu

Útočník Yaya Sanogo po 18 zápasech a 15 měsících ukončil čekání na první gól za Arsenal. Francouzský mladík ve středu pomohl jednou brankou k výhře 2:0 nad Dortmundem a londýnský celek tak popatnácté za sebou postoupil do osmifinále Ligy mistrů.

Arsenal získal z Auxerre mladého útočníka Sanoga

Yaya Sanogo bude definitivně rozvíjet svůj talent v Arsenalu. Londýnský klub dnes večer oznámil příchod dvacetiletého francouzského útočníka, kterého získal zadarmo z Auxerre a podepsal s ním víceletý kontrakt. Ten má mít podle neoficiálních informací platnost do června 2017...

Sanogo odmítl Lille a upíše se Arsenalu

Fanoušci Arsenalu se zřejmě mohou těšit z první letní posily. Yaya Sanogo dnes pro France Football potvrdil, že po absolvování osobního setkání s Arsenem Wengerem odmítne Lille a zakotví v Arsenalu...

Arsenal potvrdil zájem o Sanoga

Yaya Sanogo se zřejmě bude v létě stěhovat do Anglie, talentovaný útočník by měl zamířit do Arsenalu. Arséne Wenger dnes totiž potvrdil zájem o koupi francouzského mládežnického reprezentanta, podle jeho slov jsou už navíc jednání v pokročilém stádiu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele