Sanogo odmítl Lille a upíše se Arsenalu

18.06.2013, 15:24
Aktuality
Fanoušci Arsenalu se zřejmě mohou těšit z první letní posily. Yaya Sanogo dnes pro France Football potvrdil, že po absolvování osobního setkání s Arsenem Wengerem odmítne Lille a zakotví v Arsenalu...

"Jsem hráčem Arsenalu. Bude to fantastické dobrodružství. Už se nemohu dočkat, až naskočím do jedné z nejlepších soutěží na světě," prohlásil talentovaný forvard, který prý byl mimo jiné přesvědčen i svými krajany v kádru Gunners Bacarym Sagnou, Francisem Coquelinem a Abouem Diabym.

"Wenger mě ujistil, že dostanu příležitosti, a uklidňoval mě ohledně mého zranění. Povídal, že mě sleduje už několik let," uvedl dále nadšený mladík, jemuž letos v druhé nejvyšší francouzské soutěži stačilo pouhých 13 startů na 10 gólů.

Přestože ovšem nyní Sanogo mluví o "splněném snu", jeho rozhodování prý nebylo z nejkratších a nejsnazších. "Řekl jsem agentovi, že se budu rozhodovat jen mezi těmito dvěma kluby (Arsenalem a Lille - pozn. red.). Trenér Lille Rudi Garcia mi neustále volal. Hodně jsem váhal," prozradil odchovanec Auxerre. Na jeho finální rozhodnutí tím pádem nejspíš mohlo mít vliv i nedávné Garciovo přesídlení do Říma.

Autor: Tomáš Daníček / tribalfootball.com

Komentáře (1123)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele