Rooney: Zůstat v MU bylo nejlepším rozhodnutím mé kariéry

Útočník Wayne Rooney oslňuje v úvodu sezony v Manchesteru United skvělou střeleckou formou. Přitom si během letní dovolené místo individuálního tréninku, který mu naplánovali v klubu, dopřál absolutní volno. S rodinou si užíval na plážích a vyrazil na proslulý hudební festival v Glastonbury.

Příprava Anglie s Nizozemskem byla kvůli násilnostem zrušena

Kvůli nepokojům v Londýně byl zrušen přípravný zápas mezi Anglií a Nizozemskem, který se měl hrát ve středu na stadionu ve Wembley. Rozhodla o tom anglická Fotbalová asociace po poradě s policií.

Rooneymu se povedl návrat na stadion, na němž byl při MS vyloučen

Klíčovou postavou Manchesteru United v úvodním semifinálovém duelu Ligy mistrů na stadionu fotbalistů Schalke byl útočník Wayne Rooney, který zařídil při výhře 2:0 oba góly. Výrazně si tak vylepšil vzpomínky na Schalke Arenu v Gelsenkirchenu, kde během mistrovství světa 2006 prožil svůj zatím asi nejhorší okamžik kariéry. Dostal červenou kartu a podepsal se tak pod vyřazení Anglie ve čtvrtfinále s Portugalskem.

Schmeichel vyzval Rooneyho k odchodu z Manchesteru United

Bývalý slavný brankář Manchesteru United Peter Schmeichel vyzval útočníka Wayna Rooneyho, aby z anglického klubu odešel. Změna působiště by podle něj byla pro anglického reprezentanta tím nejlepším, zvlášť pokud by jeho novým působištěm byl Real Madrid.

Rooney nesouhlasí s trestem na dva zápasy za vulgarity

Útočník Manchesteru United Wayne Rooney uznal svou vinu, ale nesouhlasí s tím, že by měl za vulgární projevy v sobotním ligovém utkání proti West Hamu dostat distanc na dva zápasy. Anglický reprezentant se proti tomu odvolal a případem se bude ve středu zabývat disciplinární komise.

Rooney trest nedostal. Nadržuje FA velkým klubům?

Fotbalová asociace oznámila, že útočník Manchesteru United nedostane za zákrok na Jamese McCarthyho žádný trest. Jedná se o další případ nadržování velkým klubům? Ne tak docela.

Martinez: Rooney měl štěstí, že nebyl vyloučen

Další nesportovní aféra se probírá ve fotbalových kuloárech. V prvním poločase došlo ke střetu Waynea Rooneyho a mladého záložníka Wiganu Jamese McCarthyho, jenž obdržel od anglického forvarda ránu loktem do obličeje. Přestože rozhodčí Clattenburg situaci dobře viděl a odpískal faul, fotbalistu Red Devils nepotrestal.

Rooney: Můj nejlepší gól v kariéře

Snáší se na něj kritika z mnoha stran a určitě ani v sobotním utkání 27. kola nehrál na hranici svých možností. Přesto vstřelil v derby s Manchesterem City fantastickou branku, jež se po centru Portugalce Naniho stala zároveň vítěznou. Sám střelec Wayne Rooney přiznal, že v dosavadní fotbalové kariéře hezčí gól nikdy nedal.

Rooney může kvůli zraněnému kotníku vypadnout na čas ze hry

Sotva Wayne Rooney ukončil v anglické lize střelecký půst, hrozí mu pauza kvůli zranění. Útočník ligového lídra Manchesteru United si poranil levý kotník v dnešním utkání na hřišti West Bromwiche, ve kterém gólem pomohl k výhře 2:1.

Rooney tvrdí, že se do Manchesteru City nechystal

Útočník Manchesteru United Wayne Rooney tvrdí, že ani před prodloužením smlouvy na Old Trafford neuvažoval o přestupu do konkurenčního Manchesteru City. O tom se spekulovalo, když anglický reprezentant dával otevřeně najevo touhu opustit tým Alexe Fergusona.

Rooney před penaltou po delší absenci nervy necítil

Přestože měsíc a půl kvůli zranění nehrál, rozhodl se kanonýr Manchesteru United hned v prvním utkání po návratu vzít na sebe odpovědnost zahrávat pokutový kop. Tři minuty před koncem zápasu Ligy mistrů tak zajistil svému týmu důležité vítězství 1:0 nad Glasgow Rangers a postup do osmifinále. Nervózní prý před penaltou nebyl.

Rooneyho zranění kotníku je vážnější, léčba přesáhne tři týdny

Zranění kotníku anglického fotbalisty Wayna Rooneyho je vážnější, než se zdálo. Podle listu The Guardian léčba pětadvacetiletého útočníka přesáhne původně odhadované tři týdny.

Rooney prý bere nejvíc

Útočník Wayne Rooney se stal díky nové pětileté smlouvě s Manchesterem United nejlépe placeným fotbalistou na světě. Podle britských médií si reprezentační kanonýr vydělá týdně 250.000 liber (6,9 milionu korun). Dosud pobíral "jen" 90.000 liber.

Rooney zůstává na Old Trafford, podepsal novou smlouvu

Anglický fotbalista Wayne Rooney změnil názor a nakonec zůstane v Manchesteru United. Čtyřiadvacetiletý útočník se dnes podle oficiálních stránek s vedením dohodl na nové pětileté smlouvě, která ho v klubu udrží do roku 2015.

Kapitán Chelsea Terry by příchod Rooneyho přivítal

Anglická sportovní periodika jsou v současnosti zahlcována příběhem Wayna Rooneyho a jeho možného odchodu z Manchesteru United. Okamžitě se začala skloňovat jména tří zřejmě nejbohatších klubů v Evropě, tedy Realu Madrid, městskému rivalu Manchesteru City a londýnské Chelsea.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele