Hodgson potvrdil, že proti Ukrajině postaví Rooneyho

Trenér Anglie Roy Hodgson potvrdil, že do příštího zápasu na ME proti Ukrajině vrátí do základní sestavy Waynea Rooneyho, kterému skončí dvouzápasový trest za vyloučení v kvalifikaci. Přestože se v pátečním vítězném duelu se Švédskem (3:2) gólově prosadili útočníci Carroll, Walcott a Welbeck, ofenzivní hvězda Manchesteru United o místo nepřijde.

Walcott: Dokážeme si na Euru poradit i bez Rooneyho

Angličan Theo Walcott je přesvědčen, že národní tým zvládne úvodní dvě utkání na mistrovství Evropy i bez distancovaného útočníka Waynea Rooneyho. Hvězda Manchesteru United musí pykat za vyloučení v kvalifikaci s Černou Horou a chybět bude v zápasech skupiny D proti Francii a Švédsku.

Rooneyho nůžky jsou nejhezčím gólem historie Premier League

Kanonýr Manchesteru United Wayne Rooney je autorem nejhezčího gólu v historii anglické Premier League. Fanoušci hlasovali pro jeho nůžky, kterými loni v únoru rozhodl na Old Trafford o vítězství 2:1 v derby se City.

Fergusona naštvala Rooneyho nominace na olympiádu v Londýně

Manažera Manchesteru United Alexe Fergusona naštvalo, že útočník Wayne Rooney je v širší nominaci Velké Británie pro olympijské hry v Londýně. Vedení anglické Fotbalové asociace (FA) však kouče ujistilo, že pokud se Rooney zúčastní mistrovství Evropy, na olympiádě hrát nebude.

Rooney žaluje News of the World

Anglický fotbalista Wayne Rooney je jednou ze 46 osobností, které zažalovaly společnost Ruperta Murdocha News International (NI) kvůli odposlechům v již zrušeném listě News of the World (NoW). Napsal to dnes britský list The Guardian s odvoláním na soudní dokumenty.

Rooney pošle fanouškovi dres

Kanonýr Manchesteru United Wayne Rooney nechtěně zlomil při tréninku devítiletému fanouškovi ruku. Když se to dozvěděl, chlapci se omluvil a pošle mu dres.

Rooney děkoval rozhodčímu, Ferguson považuje remízu za ztrátu

V táboře Manchesteru United po utkání na Chelsea nepanovala shoda. Manažer Alex Ferguson i přes dvě odpískané penalty nebyl s rozhodčím spokojen, naopak jejich exekutor Wayne Rooney po utkání přiznal, že o jejich správnosti pochybuje a United mohou být sudímu Webbovi za penalty vděční.

Rooney uspěl s odvoláním, na ME stihne poslední zápas ve skupině

Anglický fotbalista Wayne Rooney může na mistrovství Evropy nastoupit do závěrečného utkání svého týmu v základní skupině. UEFA dnes snížila jeho trest za vyloučení z kvalifikačního zápasu v Černé Hoře ze tří na dva zápasy.

Anglie se odvolala k UEFA proti třízápasovému trestu pro Rooneyho

Anglická fotbalová asociace (FA) se rozhodla odvolat k UEFA proti třízápasovému trestu pro svou hvězdu Wayna Rooneyho. Útočník Manchesteru United dostal distanc za vyloučení v říjnovém kvalifikačním utkání v Černé Hoře, a pokud nedojde k snížení trestu, přijde Rooney o všechny zápasy základní skupiny na ME.

Capello prý pro Euro počítá i s potrestaným Rooneym

Wayne Rooney by navzdory třízápasovému trestu, kvůli kterému zmešká všechny zápasy v základní skupině, neměl na mistrovství Evropy chybět. Podle listu Daily Telegraph se s útočníkem Manchesteru United sešel reprezentační trenér Fabio Capello a ujistil ho, že na turnaj příští rok pojede.

Capello bude připravovat anglický tým na ME bez Rooneyho

Trenér anglické reprezentace Fabio Capello nebude ve většině přípravných zápasů před mistrovstvím Evropy stavět Wayna Rooneyho. Hvězdný útočník Manchesteru United po vyloučení v závěrečném kvalifikačním utkání v Černé Hoře přijde minimálně o úvodní zápas na Euru, proto chce italský kouč zkoušet jiné hráče.

Terry žádá o klid pro Rooneyho. Díky němu postupujeme, tvrdí

Reprezentace Albionu je po páteční remíze v Černé Hoře jistým účastníkem evropského šampionátu 2012 v Polsku a Ukrajině. Radost však kalí vyloučení jednoho z nejdůležitějších hráčů Wayna Rooneyho, jenž neudržel nervy na uzdě a po prohraném souboji zezadu nakopl jednoho z protihráčů.

Capello bude přemýšlet, jak v úvodu Eura nahradit Rooneyho

Angličané jsou od pátečního večera po remíze 2:2 na hřišti Černé Hory sedmým jistým účastníkem mistrovství Evropy v roce 2012, radost z postupu jim ale pokazilo hloupé vyloučení útočníka Waynea Rooneyho.

Za Rooneyho formu může kadeřník

Za skvělou střeleckou formou Wayna Rooneyho v úvodu anglické ligy prý stojí "kouzelný" kadeřník. Útočník Manchesteru United, který dal v pěti dosavadních zápasech devět branek, si dokonce kvůli pověrčivosti chodí nechat udělat nový sestřih nedávno transplantovaných vlasů před každým zápasem.

Rooney dozrál. Třikrát sláva!

Gary Neville si vzpomíná, jak baculatého a pihovatého teenagera poprvé zahlédl, když hrál za rezervu Evertonu. V šestnácti letech. Jenom za necelých 24 měsíců si ho už do Manchesteru tahal sám Sir Alex Ferguson. Letos koncem října Rooney oslaví 26. narozeniny. A vesměs všichni se shodnou na tom, že právě dosáhl na vrchol sil...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele