Další články

Rooney je novým trenérem Derby, hrát už nebude

Wayne Rooney vyřešil svou další budoucnost a dnes byl oficiálně jmenován novým trenérem Derby County. Druholigovému anglickému klubu se v probíhající sezoně nedaří podle představ a někdejší anglický reprezentační útočník tuto funkci vykonával ve dvou variantách, nyní přišla na řadu třetí...

Pokud bych Derby vedl trvale, jako hráč skončím, prohlásil Rooney

Bývalý anglický reprezentant Wayne Rooney v pátek prohlásil, že je připravený ukončit svou hráčskou kariéru v případě, že by dostal nabídku trénovat Derby County natrvalo. Momentálně je v pozici dočasného hrajícího manažera.

Podle Rooneyho jsou hráči v debatě o platech obětními beránky

Bývalý kapitán anglické reprezentace Wayne Rooney považuje za ostudné, že jsou elitní fotbalisté v současné debatě o snižování platů využiti jako obětní beránci. Útočník druholigového Derby County si myslí, že se hráči ocitli v neřešitelné situaci, v níž nemohou uspět.

Rooney kvůli koronaviru zkritizoval vedení anglického fotbalu

Bývalý útočník Manchesteru United Wayne Rooney zkritizoval vedení anglického fotbalu za to, že příliš dlouho otálelo s přerušením soutěží kvůli pandemii koronaviru. Podle něj se funkcionáři chovali, jako kdyby pro ně hráči byli pokusní králíci.

Rooney oslavil jubilejní zápas panenkovskou penaltou

Čtyřiatřicetiletý anglický útočník Wayne Rooney stylově oslavil 500. start v ligových soutěžích na britských ostrovech. V pátečním utkání druhé ligy proměnil v dresu Derby penaltu panenkovským dloubákem a přispěl k remíze 1:1 s Fulhamem.

Rooney za sebou má úspěšnou premiéru, hrát chce v každém zápase

Wayne Rooney včera poprvé vyběhl na trávníky jako hráč Derby County a na premiéru v dresu druholigového anglického celku bude mít příjemné vzpomínky. Derby doma vyhrálo 2:1 nad Barnsley, zkušený útočník navlékl na rukáv kapitánskou pásku a na triumfu svého týmu se podílel jednou gólovou přihrávkou...

Rooney začal v Derby jako asistent, fanoušci ho uvítali nadšeně

Bouřlivým potleskem přivítali fanoušci Derby County v klubu Waynea Rooneyho. Bývalý kapitán anglické reprezentace zahájil působení v druholigovém celku remízou 1:1 s Queens Park Rangers zatím v roli asistenta trenéra Philippa Cocuho. Hrát může za svůj nový tým až od ledna.

Rooney se stane hrajícím asistentem v Derby

Bývalý kapitán anglické reprezentace Wayne Rooney se stane v lednu hrajícím asistentem v druholigovém Derby County, kam zamíří ze zámořského celku DC United. V novém působišti se třiatřicetiletý útočník domluvil na osmnáctiměsíční smlouvě s opcí na další rok.

Rooney se v MLS blýskl parádním gólem z vlastní poloviny hřiště

Angličan Wayne Rooney se ve středečním utkání MLS proti Orlandu blýskl parádním gólem z vlastní poloviny hřiště, který rozhodl o výhře Washingtonu 1:0. DC United patří v tabulce Východní konference třetí místo, pro Rooneyho to byla devátá branka v sezoně.

Ideální by bylo zakončit kariéru v Manchesteru United, přiznal Rooney

Závěrečnou fázi své kariéry pomalu začíná plánovat Wayne Rooney. Anglický útočník má ještě na tři roky smlouvu v americkém D.C. United, nejpodstatnější část svého příběhu ale psal v dresu Manchesteru United. Zde také chtěl svou kariéru uzavřít...

Rooney se rozloučí s reprezentací v zápase proti USA

Anglický útočník Wayne Rooney se definitivně rozloučí s národním týmem v přátelském utkání, které se bude hrát 15. listopadu ve Wembley. Soupeřem Angličanů budou tak trochu symbolicky Spojené státy americké, kde Rooney dohrává svou úspěšnou kariéru.

Rooneyho pohádková sezona v MLS skončila vyřazením v rozstřelu

Úspěšná první sezona útočníka Waynea Rooneyho v týmu DC United skončila v prvním kole play off MLS. Bývalý kapitán anglické reprezentace neproměnil pokutový kop v penaltovém rozstřelu zápasu proti Columbusu a jeho mužstvo vypadlo.

Rooney dotáhl D.C. United do play off MLS. Konec hrozí Zlatanovi

Anglický útočník Wayne Rooney vystřílel D.C. United postup do play off americké ligy MLS. V předposledním kole dvěma góly zařídil výhru nad New York City 3:1 a vytáhl tým z Washingtonu z chvostu tabulky až na páté místo Východní konference jen o skóre za Philadelphii, která doma i s Bořkem Dočkalem v sestavě prohrála 0:1 s New York Red Bulls.

Rooney znovu uchvátil MLS, tentokrát dvěma góly

Bývalý kapitán a nejlepší střelec anglické reprezentace i Manchesteru United Wayne Rooney předvedl další povedený večer v zámořské MLS. Po nedělní rozhodující akci v zápase s Orlandem tentokrát fotbalistům D.C. United pomohl dvěma góly k výhře 4:1 nad Portlandem a i díky Rooneymu klub z Washingtonu šplhá tabulkou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele