Manchester odmítl první nabídku Chelsea za Rooneyho

Chelsea neuspěla s první nabídkou za útočníka Manchesteru United Wayna Rooneyho. Anglický mistr odmítl podle BBC možnost, že by výměnou za sedmadvacetiletého hráče dostal 10 milionů liber (300 milionů korun) a záložníka Juana Matu, či obránce Davida Luize.

Žádný hráč není důležitější než klub, upozorňuje Moyes

Bez Wayna Rooneyho zahájil Manchester United předsezónní australskou tour. Anglický útočník se kvůli zranění vrátil na Ostrovy, ani tak se ovšem nevyhnul dosti konkrétním slovům od nového manažera Devils Davida Moyese. Ten zdůraznil, že žádný hráč pod jeho vedením nepřeroste klubu přes hlavu, Rooneyho navíc nepřímo posadil na lavičku náhradníků.

Rooney kvůli zranění podkolenní šlachy přijde o celou přípravu

Anglický reprezentant Wayne Rooney bude přibližně měsíc mimo hru kvůli zranění podkolenní šlachy. Sedmadvacetiletý útočník, o kterém se spekuluje v souvislosti s odchodem z Manchesteru United, se zranil při tréninku v Thajsku, kde jeho tým startuje asijské předsezónní turné.

Rooney podle manažera Moyese zůstane v Manchesteru United

Útočník Wayne Rooney by podle nového manažera Davida Moyese měl zůstat v Manchesteru United. Skotský kouč na své první tiskové konferenci po převzetí "Rudých ďáblů" vyloučil, že by sedmadvacetiletý fotbalista měl klub opustit, i když před koncem minulého soutěžního ročníku požádal o přestup.

Čech: Rooney je fantastický hráč, umím si ho představit v Chelsea

Brankáři české reprezentace Petru Čechovi se zamlouvá představa, že by si od příští sezony v Chelsea zahrál s Waynem Rooneym. Hvězdný anglický útočník je údajně na odchodu z Manchesteru United a mezi adepty o jeho služby se podle médií řadí i vítěz Evropské ligy se staronovým trenérem Josém Mourinhem.

Ferguson odmítl, že by United chtěli prodat Rooneyho

Kouč Manchesteru United Alex Ferguson utnul spekulace, že by kanonýr Wayne Rooney mohl v létě klub opustit. Informace o útočníkovu odchodu se vyrojily poté, co dlouholetá opora zůstala v osmifinále Ligy mistrů proti Realu Madrid jen na lavičce. Rooney střílí góly za United už devátou sezonu.

Rooney nebude až tři týdny hrát kvůli zranění kolena

Wayne Rooney vypadl na dva až tři týdny ze sestavy Manchesteru United. Anglický útočník se zranil v úterním tréninku a včera pouze z tribuny sledoval ligové drama proti Newcastlu, ve kterém United třikrát dotáhli náskok soupeře, než nakonec završili první polovinu sezony vítězstvím 4:3.

Kerimov je podle Carlose schopen všeho, i koupit Rooneyho

Anži Machačkala se v posledních týdnech vyhřívá na čele tabulky a její vedení neplánuje růst klubu jen tak zastavovat. Podle sportovního ředitele Roberta Carlose je bohatý vlastník Sulejman Kerimov přivést kohokoliv a nevylučuje ani nabídku za Wayna Rooneyho...

Ferguson ocenil výkon Rooneyho po návratu do sestavy Manchesteru

Trenér Manchesteru United Alex Ferguson pochválil útočníka Waynea Rooneyho, který se ve středečním zápase Ligového poháru s Newcastlem (2:1) vrátil do sestavy "Rudých ďáblů" měsíc po svého zranění stehna.

Rooney: Rodallega jen o kousek minul stehenní tepnu

Pouhý milimetr prý před dvěma týdny v utkání s Fulhamem dělil anglického útočníka Wayna Rooneyho od vážných potíží. Šestadvacetiletého fotbalistu Manchesteru United zasáhl kopačkou do pravého stehna Hugo Rodallega a způsobil mu hlubokou ránu jen kousek od tepny.

Rooney: Žádost o přestup byla největší chybou mé kariéry

Před dvěma lety způsobil Wayne Rooney pořádný rozruch, když Manchesteru United oznámil, že by kvůli vlastní nespokojenosti rád přestoupil. Tehdy se navíc rozjely spekulace, že by mohl posílit konkurenční Manchester City, ale nakonec se vše vyřešilo novou vylepšenou smlouvou. Rooney se nyní za tímto momentem ohlíží jako za největší chybou své kariéry...

Rooney bude s roztrženým stehnem chybět až dva měsíce

Zranění útočníka Wayna Rooneyho z Manchesteru United je vážnější, než se na první pohled zdálo. Roztržený stehenní sval na pravé noze ho může vyřadit na dva měsíce, což je dvojnásobná délka původního odhadu lékařů a dohromady představuje až 14 zápasů. Rána byla nejen široká, ale také hodně hluboká.

Manchester United přišel o Rooneyho, může chybět až měsíc

Manchester United dnes udržel výhru 3:2 nad Fulhamem, přesto ho potkala jedna citelná ztráta. Ze sestavy mu možná až na čtyři týdny vypadne reprezentační útočník Wayne Rooney, který má zraněné stehno...

Hodgson se zastal Rooneyho

Trenér Anglie Roy Hodgson se zastal Waynea Rooneyho, jehož výkony na mistrovství Evropy kritizoval bývalý kouč Albionu Fabio Capello. Podle Hodgsona byl útočníkův přístup na šampionátu, kde Anglie vypadla ve čtvrtfinále s Itálií po penaltovém rozstřelu, vynikající.

Angličané jsou nadšeni z gólového návratu kanonýra Rooneyho

Když anglický fotbalista Wayne Rooney dostal v závěru evropské kvalifikace s Černou Horou červenou kartu, nebylo jasné, zda na závěrečný turnaj vůbec odcestuje. UEFA mu nakonec snížila trest na dva zápasy a kanonýr Manchesteru United tak mohl stihnout úterní poslední duel skupiny D s Ukrajinou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele