Vladimír Šmicer Články

Další články

Slavia by ráda uspořádala charitativní zápas s legendami Liverpoolu

Slavia by v příštím roce ráda uspořádala v Edenu exhibiční charitativní zápas mezi legendami pražského celku a Liverpoolu. Bývalé spoluhráče z anglického týmu už začal kontaktovat někdejší záložník červenobílých a české reprezentace Vladimír Šmicer.

Hráči podléhají dojmu, že jsou hvězdy a že si mají žít na vysoké noze. Nemusejí, říká Šmicer

Stvrzení první velké profesionální smlouvy přinese některým sportovcům velké bohatství doslova za jednu noc. Ti nejlepší si najednou začnou vydělávat i miliony týdně. A vedle toho přibudou také příjmy z reklamy. Podle některých odborníků jsou ovšem zároveň právě díky astronomickým příjmům a mnohdy malému povědomí o financích též terčem podvodníků.

Šmicer se stal investorem esportového týmu

Bývalý reprezentant Vladimír Šmicer vstoupil do světa esportu. Sedmačtyřicetiletý vítěz Ligy mistrů s Liverpoolem a někdejší hráč pražské Slavie se stal investorem a mentorem týmu Entropiq, v jehož barvách působí aktuálně třetí nejlepší Čech ve světovém žebříčku hry FIFA 20 Štěpán Sobocki přezdívaný RIIJK. Do esportu vstoupil i Šmicrův šestnáctiletý syn Jiří, který bude součástí akademie.

Šmicer skóroval v exhibici bývalých liverpoolských hvězd

Bývalý český reprezentant Vladimír Šmicer se jednou brankou podílel na remíze 2:2 v exhibičním zápase mezi britskými a zahraničními hvězdami Liverpoolu. Charitativní zápas na Anfield Road se hrál pro rodiny obětí tragédie na stadionu Hillsborough v Sheffieldu z roku 1989.

Šmicer bude hrát v Liverpoolu pro rodiny obětí z Hillsborough

Vicemistr Evropy z roku 1996 Vladimír Šmicer si znovu zahraje na liverpoolském stadionu Anfield Road, kde prožil vrchol své kariéry. Spolu s dalšími bývalými hvězdami FC Liverpool uctí 21. dubna památku 96 obětí tragédie na stadionu Hillsborough v Sheffieldu.

Štístko Šmicer sbíral trofeje s reprezentací, Slavií i Liverpoolem

Ačkoli do vrcholového fotbalu naskočil Vladimír Šmicer poměrně pozdě, jeho sbírku úspěchů mu může většina hráčů jen tiše závidět. S reprezentací slavil stříbro a bronz z mistrovství Evropy, v barvách FC Liverpool vyhrál Ligu mistrů, Pohár UEFA i Superpohár, Slavii i Racingu Lens pomohl k mistrovským titulům.

Šmicer: Moje víra v záchranu Slavie se rapidně snížila

Víru v záchranu Slavie už pozbývá také bývalý hráč sešívaných a současný manažer české reprezentace Vladimír Šmicer. Podle něj je neuvěřitelné, kam až situace ve Slavii došla, a nechápe neochotu současného majitele klubu jednat. Právě to je prý hlavní zádrhel ve snaze nalézt řešení.

Sparta už Šmicra před disciplinárku postavit nehodlá

Vedení Sparty Praha bere zpět návrh, kterým žádalo o zahájení disciplinárního řízení s Vladimírem Šmicrem. Klub tak reagoval na čtvrteční smířlivá slova reprezentačního manažera, jenž veřejně uznal, že se měl vyvarovat výroků o trestech, které by Sparta měla obdržet za záměnu hráčů.

Sparta chce, aby Šmicrovy výroky řešila disciplinární komise

Sparta dnes vyzvala disciplinární komisi, aby zahájila řízení s manažerem reprezentace Vladimírem Šmicrem. Prý poškodil jméno letenského klubu tím, jak se v médiích vyjádřil o kauze hráčů Sparty, kteří s cizími dresy nastoupili k přípravnému utkání proti Petrohradu.

Berger je nejoblíbenějším Čechem fanoušků Liverpoolu

Záložníka Patrika Bergra zvolili fanoušci Liverpoolu nejoblíbenějším českým fotbalistou v historii klubu. V anketě na oficiálním webu Liverpoolu získal 38 procent hlasů a o jediné procento porazil Vladimíra Šmicra. Třetí skončil Milan Baroš s 25 procenty hlasů.

Šmicer se s Figem shodl, že mladí fotbalisté to nyní mají lehčí

Společně s trofejí pro vítěze Ligy mistrů dorazila do Prahy i jedna z nejvýraznějších osobností přelomu tisíciletí Luís Figo. Ten jako ambasador skupiny UniCredit pro Ligu mistrů představil pohár Pražanům společně s bývalým českým fotbalistou Vladimírem Šmicerem. Oba spolu stihli prohodit i pár slov

Do Plzně i Česka poprvé dorazil pohár pro vítěze Ligy mistrů

Poprvé v Plzni i v Česku se mohli dnes fandové podívat na stříbrný pohár pro vítěze Ligy mistrů a vyfotografovat se s ním. Nejslavnější evropskou trofej přivezl do Plzně na hodinu bývalý český reprezentant Vladimír Šmicer, jeden ze tří Čechů, kteří pohár získali. Pohár se pak objevil i v televizním studiu v Edenu při ligovém derby pražských "S".

Šmicer byl z loučení dojatý. Nedvěd by rád odvetu na Letné

Nadšen z atmosféry v Edenu byl Vladimír Šmicer při své rozlučce s fotbalovou kariérou v benefičním utkání internacionálů Slavie a Sparty, kterou sledovalo 15.000 diváků. Úroveň Šmicrovy rozlučky byla podle Patrika Bergera srovnatelná s podobnými akcemi v zahraničí, Pavel Nedvěd by rád zorganizoval odvetu na Letné.

Šmicer se s bohatou kariérou rozloučil dvěma góly

Bývalá hvězda Slavie a české reprezentace Vladimír Šmicer dal své bohaté kariéře definitivní sbohem dvěma góly do sítě odvěkého rivala Sparty v benefičním utkání internacionálů obou pražských "S". Zápas týmů složené zejména z hráčů 90. let a Šmicrových kolegů z reprezentace dnes v Edenu skončil remízou 6:6.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele