Vladimír Šmicer Články

Šmicer se bude loučit, poděkovat mu přijeli Nedvěd s Poborským

Definitivní konec profesionální kariéry jednoho z nejslavnějších fotbalistů české historie uvidí v úterý večer Synot Tip Arena v pražském Edenu. Během derby internacionálů Slavia - Sparta se rozloučí s bývalými spoluhráči, diváky i vypjatou atmosférou velkých zápasů Vladimír Šmicer, který ještě část podzimní sezony strávil ve slávistickém kádru.

Šmicrova benefice má hvězdné obsazení, přijede i Nedvěd

Hvězdné obsazení bude mít úterní fotbalová benefice v pražském Edenu, v níž se rozloučí s hráčskou kariérou Vladimír Šmicer. Účast v derby Slavia - Sparta potvrdili nejlepší čeští fotbalisté z přelomu tisíciletí a z Itálie dorazí i Pavel Nedvěd.

Šmicer pozval na loučení i Fowlera s McManamanem

Stylový konec bohaté kariéry si nachystal fotbalový internacionál Vladimír Šmicer. Současný manažer české reprezentace se rozloučí s fanoušky v derby Slavia - Sparta, které se bude hrát 11. května od 18:30 v pražské Synot Tip Areně.

Šmicer se oficiálně rozloučil se Slavií, dostal plaketu Maddena

Vedení Slavie a fanoušci se dnes oficiálně rozloučili s Vladimírem Šmicrem, který před třemi týdny ukončil kariéru. O přestávce utkání Evropské ligy proti Janovu byla vicemistrovi Evropy z roku 1996 a vítězi Ligy mistrů a Poháru UEFA s Liverpoolem propůjčena plaketa Johnnyho Maddena, nejvyšší slávistické ocenění.

Šmicer je manažerem reprezentace, Fitzel technickým ředitelem

Vladimír Šmicer se den po skončení hráčské kariéry stal oficiálně manažerem národního týmu a funkce se ujme s okamžitou platností. Dohodl se na tom s předsedou ČMFS Ivanem Haškem a s reprezentací odcestuje už v pátek na turnaj do Spojených arabských emirátů. Svazový šéf dnes také jmenoval technickým ředitelem svazu Dušana Fitzela.

Šmicer ukončil kariéru, bude manažerem reprezentace

Slávista Vladimír Šmicer ukončil po ligovém utkání proti Viktorii Plzeň hráčskou kariéru. Vicemistr Evropy, vítěz Ligy mistrů a Poháru UEFA se rozhodl, že dnešní zápas byl jeho posledním soutěžním duelem v životě. Jeho rozhodnutí uspíšily opakované zdravotní problémy, kvůli kterým již není schopen snášet zátěž profesionálního fotbalu.

Šmicer chce ještě pokračovat na hřišti, Hašek si na něj počká

Vladimír Šmicer nechce momentálně ukončit hráčskou kariéru kvůli postu manažera české reprezentace. Pro předsedu ČMFS a reprezentačního kouče Ivana Haška se ale zatím nic nemění a náhradu nehledá: Šmicer dostal neomezený čas na rozhodnutí, a tak se může manažerem stát třeba až ve chvíli, kdy ukončí kariéru.

Šmicer slíbil fanouškům pokračování, pak byl opatrnější

Slávistický záložník Vladimír Šmicer stále chodí jen s pomocí berlí, přesto se ještě chce pokusit o návrat k profesionálnímu fotbalu. Krátce před svými šestatřicátými narozeninami to slíbil při pondělních oslavách titulu fanouškům, pak ale připustil i možnost, že už se na prvoligový trávník nikdy nepodívá.

Šmicer jde na operaci kolena

Vladimír Šmicer se v nejbližší době podrobí operaci kolena. Ofenzivní záložník pražské Slavie laboruje s bolavou chrupavkou již od soustředění v Dubaji, v jarní části ligy ještě v červenobílých barvách neodehrál ani minutu.

Slavii bude v úvodu jarní části ligy chybět Šmicer

Minimálně dva až tři úvodní zápasy jarní části ligy bude slávistickému kouči Karlu Jarolímovi chybět záložník Vladimír Šmicer. Pětatřicetiletý fotbalista má potíže s kolenem a po dnešním vyšetření magnetickou rezonancí ve střešovické nemocnici může trénovat pouze individuálně. Léčit se bude prostřednictvím injekcí.

Šmicer se před zápasem s Aston Villou těší na anglický fotbal

Na úvodní zápas Slavie Praha v základní skupině Poháru UEFA proti Aston Ville se domácí fotbalisté těší, ale snad nejvíce z nich Vladimír Šmicer. Své nejlepší fotbalové roky totiž zkušený útočník prožil právě na britských ostrovech a v barvách Liverpoolu dokonce vyhrál Ligu mistrů.

Kanonýři litovali svých selhání v souboji o první místo

Obávaní kanonýři Mladé Boleslavi i Slavie Michal Papadopulos a Tomáš Necid měli v dnešním vzájemném souboji několik šancí podzimní šlágr fotbalové ligy rozhodnout. Oba hráče mrzelo, že pokaždé selhali a v přímém duelu o první místo v tabulce nic nezměnili na bezbrankovém výsledku.

Vladimír Šmicer je ve Slavii opět profesionálem

Vladimír Šmicer má v pražské Slavii opět profesionální smlouvu. Ta minulá mu vypršela koncem června, nový kontrakt do 30. června 2009 podepsal dnes. Začátek sezony absolvoval pětatřicetiletý záložník se statutem amatérského hráče.

Moje nejkrásnější derby, rozplýval se slávistický hrdina Šmicer

Premiérový start v základní sestavě Slavie v důležitém utkání a hned okořeněný dvěma góly do branky odvěkého rivala Sparty. Vladimír Šmicer i v dnešním pražském derby dokázal, jak mocně přitahuje poutavé příběhy. Právě jemu vděčí Slavia za to, že dnes svému velkému sokovi v jeho domovském prostředí uštědřila krutý debakl 4:1.

Šmicer je opět připraven nastoupit v základní sestavě Slavie

Nejzkušenější hráč Slavie Vladimír Šmicer je v dnešní odvetě 1. kola Poháru UEFA proti rumunském týmu SC Vaslui připraven odehrát celý zápas. Od posledního kola uplynulého ligového ročníku s Jabloncem, v němž se zranil, toho přitom bývalý reprezentant moc nenahrál.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele