Vladimír Šmicer Články

Jarolím se zlobí, že Šmicer místo léčby komentoval

Kouč mistrovské Slavie Karel Jarolím kritizoval svého svěřence Vladimíra Šmicra, který se místo léčení zraněné achilovky věnoval komentování evropského fotbalového šampionátu. Podle nejnovější zprávy si totiž léčba jeho natržené šlachy vyžádá ještě šest týdnů.

Šmicer by chtěl hrát s Jabloncem v Edenu

Velká radost sálala z Vladimíra Šmicra po dnešní výhře pražské Slavie v předposledním kole Gambrinus ligy na hřišti Mladé Boleslavi. Po porážce Sparty s Ostravou se červenobílí vrátili do čela tabulky a chybí jim jen krůček k titulu, v posledním utkání s Jabloncem jim stačí bod. A Šmicer by rád titul oslavil v novém Edenu.

Šmicer vpustil návštěvníky do nového Edenu

Sen mnoha generací fanoušků fotbalové Slavie se dnes naplnil. Nový multifunkční areál, zatím nesoucí jméno Eden, se otevřel v 17:00 prvním návštěvníkům. Po dvouhodinovém doprovodném programu v okolí stadionu a v jeho ochozech se diváci dočkali slavnostního přestřižení pásky, které dostal na starost Vladimír Šmicer, i prvního fotbalového zápasu: v 19:30 začalo přátelské utkání Slavia Praha - Oxford FC.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele