Coufal ke kauze Barák: Není to pravda, někdo si to vycucal z prstu

Obránce West Hamu Vladimír Coufal po finále Evropské konferenční ligy v Edenu rázně popřel, že by měl v české reprezentaci spory se záložníkem poražené Fiorentiny Antonínem Barákem. Ten schází v nominaci národního celku na červnové zápasy, podle trenéra národního mužstva Jaroslava Šilhavého kvůli nevhodnému chování v týmu...

Coufal: Užívám si to a užívat si to ještě budu. Stali jsme se legendami

Podle obránce Vladimíra Coufala se hráči West Hamu díky vítězství 2:1 nad Fiorentinou ve finále Evropské konferenční ligy v pražském Edenu stali klubovými legendami. "Kladiváři" získali druhou evropskou trofej ve své historii a první po 58 letech, premiérově si navíc třetí sezonu po sobě zahrají poháry. Český reprezentant se těšil na návrat do Londýna, kde ho s týmem čeká jízda otevřeným autobusem. V lehké nadsázce uvedl, že jeho dalším cílem v kariéře je vyhrát mistrovství Evropy v příštím roce v Německu.

Souček a Coufal slavili po finále s českou vlajkou, utěšovali i Baráka

Záložník Tomáš Souček s bekem Vladimírem Coufalem se na stadionu v Edenu bouřlivě radovali z výhry 2:1 nad Fiorentinou ve finále Evropské konferenční ligy a zisku první vítězné trofeje v soutěžích UEFA v kariéře.

Coufal před finále EKL: Stadion v Edenu bych asi klidně vyprodal sám

Vladimír Coufal z West Hamu dostal před nadcházejícím finále Evropské konferenční ligy proti Fiorentině v pražském Edenu tolik žádostí o lístky, že v žertu podotkl, že by snad sám celý stadion vyprodal. Třicetiletému pravému bekovi se splnil sen přijet s "Kladiváři" do Čech, sám však nečekal, k jak významnému zápasu to bude...

Zostuzení Tottenhamu a další ztráta Arsenalu: 32. kolo Premier League v kostce

Newcastle po 20 letech v Lize mistrů? Ano, tento scénář se výrazně přiblížil realitě. Magpies totiž v nezapomenutelném utkání nasázeli Tottenhamu pět gólů v úvodních 21 minutách, vyhráli 6:1, odskočili pátým Spurs na rozdíl šesti bodů, a navíc mají zápas k dobru. V milionářské soutěži už jistě nebude scházet poprvé od ročníku 2016/17 Arsenal, ale po remíze 3:3 s posledním Southamptonem to hráče Gunners bezesporu nezajímalo.

Jubilant Coufal se po zranění cítí ve formě a věří v úspěšný závěr sezony

Reprezentant Vladimír Coufal v neděli oslavil stý start v dresu West Hamu cennou remízou 2:2 s lídrem anglické ligy Arsenalem. Třicetiletý obránce se po zranění vrátil v posledních týdnech do základní sestavy a cítí se znovu ve formě. Coufal věří, že West Ham naváže na zlepšené výsledky a v závěru sezony uspěje v boji o záchranu v Premier League i v Evropské konferenční lize.

Zraněný Coufal bude West Hamu chybět i v Konferenční lize

Reprezentační obránce Vladimír Coufal bude fotbalistům West Hamu chybět i ve čtvrtečním úvodním osmifinále Evropské konferenční ligy v Larnace. Český bek má podle trenéra "Kladivářů" Davida Moyese stále problémy s patou.

Coufal i Fabiaňski budou kvůli zranění West Hamu v poháru chybět

Obránce Vladimír Coufal i brankářská jednička Lukasz Fabiaňski budou kvůli zranění chybět West Hamu minimálně ve středečním zápase Anglického poháru na hřišti Manchesteru United. Coufal má poraněnou patu, polský gólman utrpěl o víkendu zlomeninu lícní kosti a zřejmě ho čeká delší pauza. Možná i operace.

Coufala stále bolí, že Češi neprošli na MS, chce vítěznou rozlučku s rokem

Obránce Vladimíra Coufala stále hodně bolí, že se český nároďák nekvalifikoval na nadcházející mistrovství světa, které začne v Kataru v neděli. Reprezentanti už se ale podle něj musejí dívat dopředu a pokusit se vyhrát sobotní závěrečný zápas roku v Turecku. I když půjde jen o přípravu, Coufal má velkou motivaci.

Coufal: Oproti Portugalsku musíme zlepšit všechno, ale není důvod být dole

Podle obránce Vladimíra Coufala se čeští fotbalisté v úterním závěrečném utkání skupiny A2 Ligy národů ve Švýcarsku musejí oproti sobotnímu duelu s Portugalskem zlepšit prakticky ve všem. Třicetiletý pravý bek West Hamu ale po vysoké prohře 0:4 nepropadá skepsi a věří, že šlo pouze o jeden nepovedený zápas. S reprezentanty se v St. Gallenu pokusí udržet v elitní skupině A, k čemuž potřebují zvítězit.

Coufal se Součkem touží s West Hamem vyhrát finále Konferenční ligy v Praze

Obránce Vladimír Coufal má před sebou v nové sezoně ve West Hamu jasný cíl. Se spoluhráčem Tomášem Součkem by s "Kladiváři" rád vyhrál Evropskou konferenční ligu, jejíž finále se bude hrát na stadionu pražské Slavie, odkud oba do londýnského týmu přestoupili.

Gaviho kvality jsou neuvěřitelné, já v 17 letech běhal v závějích, řekl Coufal

Čeští fotbalisté ve večerním závěrečném červnovém zápase Ligy národů ve Španělsku opět nastoupí proti řadě hvězd z nejsilnějších evropských klubů, zřejmě nejvíce je ale před týdnem v úvodním vzájemném duelu při remíze 2:2 zaujal teprve sedmnáctiletý záložník Gavi.

Coufal: Možná jsme Španěly trochu vystrašili, budeme potřebovat i štěstí

Podle obránce Vladimíra Coufala si španělští reprezentanti nejspíš dají na český tým v nedělním utkání v Málaze po týden staré remíze 2:2 v Edenu o to větší pozor. Aby národní tým ve čtvrtém utkání elitní skupiny A2 Ligy národů uspěl, musí podle devětadvacetiletého beka kompaktně bránit, využít šance a ještě mít velké štěstí.

Coufal: Portugalci mají asi ještě zvučnější jména než Španělé

Obránce Vladimír Coufal se po úspěšném vstupu českých reprezentantů do skupiny A2 Ligy národů těší na další utkání ve čtvrtek v Portugalsku, které bude přímým soubojem o první místo v tabulce. Nadcházející soupeř má podle něj z pohledu jmen ještě zvučnější mužstvo než Španělé, s nimiž národní tým v neděli doma remizoval 2:2.

Coufala mrzela po návratu prohra s Brentfordem, užívá si ale fotbal bez bolesti

Český obránce se Vladimír Coufal se po téměř dvou měsících vrátil do sestavy West Hamu, a přestože byl zklamaný z porážky na hřišti Brentfordu (0:2), těšilo jej, že si mohl po zranění třísla vychutnávat fotbal bez bolesti. Vedle lékařů děkoval i manželce, která se o něj starala jako o malé dítě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele