Coufal je po operaci třísla, délku jeho absence West Ham neupřesnil

Český reprezentant Vladimír Coufal podstoupil operaci třísla. Informoval o tom jeho zaměstnavatel West Ham. Londýnský klub neupřesnil délku očekávané absence devětadvacetiletého obránce.

Za gól jsem rád, ale chtěli jsme vyhrát, uvedl Souček po remíze s Brightonem

Tomáše Součka potěšilo, že ve středečním utkání anglické ligy proti Brightonu prolomil střelecký půst, remíza 1:1 jej ale zklamala. Podle českého reprezentačního kapitána se musí londýnský klub vyvarovat podobných chyb jako při vyrovnávací brance Neala Maupaye minutu před koncem řádné hrací doby. V sobotu čeká "Kladiváře" vedoucí Chelsea.

Coufal s West Hamem podepíše nový tříletý kontrakt

Vladimír Coufal pozítří oslaví roční výročí svého ligového debutu za West Ham a podle důvěryhodných zdrojů The Athletic k němu dostane přiléhavý dárek - nový tříletý kontrakt. Ten původní běžel do roku 2023 s opcí na další dvě sezony, a tak jsou patrně hlavní motivací vylepšené platové podmínky 29letého českého obránce, který se v Londýně okamžitě stal hitem...

Coufalův start proti Rapidu Vídeň je nejistý, řekl před EL trenér Moyes

Podle manažera West Hamu Davida Moyese je start českého fotbalisty Vladimíra Coufala ve čtvrtečním utkání Evropské ligy proti Rapidu Vídeň nejistý. Osmapadesátiletý kouč to uvedl na předzápasové tiskové konferenci. Moyes doufá, že "Kladiváři" při svém prvním domácím utkání ve skupině uspějí.

Coufal: Asi těžší zápas, než jsme čekali, měli jsme dát více gólů

Podle obránce Vladimíra Coufala byl pro české fotbalisty zápas kvalifikace mistrovství světa s Běloruskem těžší, než sami čekali. Výhry 1:0 si cenil, ale byl si vědom, že jeho tým měl vstřelit více branek. Coufal věří, že v nedělním duelu v Belgii národní mužstvo překvapí a zabojuje o první místo ve skupině.

Součka vyhlásili nejlepším hráčem West Hamu, Coufala nejlepší posilou

Záložník Tomáš Souček byl ve West Hamu vyhlášen Hráčem sezony. Český fotbalový reprezentant napodobil brankáře Luďka Mikloška, který toto ocenění v londýnském klubu získal před 30 lety. V minulosti cenu obdržely i anglické legendy jako Bobby Moore a Geoff Hurst.

O některé reprezentanty bude po ME velký zájem, míní oslovení experti

České osobnosti se domnívají, že o reprezentanty bude po účasti ve čtvrtfinále mistrovství Evropy velký zájem. Během turnaje je svými výkony nejvíce zaujali útočník Patrik Schick, který dal pět branek, gólman Tomáš Vaclík, obránce Vladimír Coufal a defenzivní univerzál Tomáš Holeš.

Coufal: Jsme ještě hladovější než před Nizozemci, snad budu mít opět dobrý pocit

Podle obránce Vladimíra Coufala jsou čeští hráči před sobotním čtvrtfinále mistrovství Evropy proti Dánsku ještě hladovější než před vítězným osmifinále s Nizozemskem. Osmadvacetiletý pravý bek West Hamu doufá, že se před zápasem v Baku vzbudí na hotelu se stejným pocitem jako v Budapešti, kde proti favorizovaným "tulipánům" tušil výhru.

Coufal si zápas s Anglií navzdory prohře užil, poznal, že ho protihráči berou

I když čeští fotbalisté na mistrovství Evropy v závěrečném utkání skupiny prohráli v Anglii 0:1, bek Vladimír Coufal si zápas ve Wembley užil. Obránce londýnského West Hamu potěšilo, jak ho díky působení v Premier League berou protihráči. Mrzelo ho, že národní tým postoupil až z třetího místa a věří, že už nebude hrát v Glasgow.

Coufal byl rád, že ho Vaclík poslechl a chytil několik šancí Skotů

Obránce české reprezentace Vladimír Coufal měl radost, že ho brankář Tomáš Vaclík poslechl a v prvním utkání na mistrovství Evropy proti domácímu Skotsku vychytal několik šancí, čímž přispěl k vítězství 2:0. Coufal si vychutnal atmosféru na glasgowském Hampden Parku i závěrečnou děkovačku s desítkami českých fanoušků.

Kvůli jedné facce nemůžeme hodit do koše tříletou práci, řekl Coufal

Přestože čeští reprezentanti v pátek v prvním ze dvou přípravných utkání před mistrovstvím Evropy prohráli v Itálii vysoko 0:4, podle obránce Vladimíra Coufala by kvůli tomu neměli panikařit a měnit styl. Osmadvacetiletý bek anglického West Hamu je přesvědčen, že národní tým by měl dál věřit cestě, kterou pod trenérem Jaroslavem Šilhavým nastoupil. Doufá, že na Euru projde reprezentace ze skupiny.

Skvělá sezona, žijeme náš sen, shodly se opory West Hamu Coufal se Součkem

Skvělou sezonu prožili s fotbalisty West Hamu podle vlastních slov čeští reprezentanti Vladimír Coufal a Tomáš Souček. I díky nim "Kladiváři" vytvořili klubový rekord v počtu bodů v jedné sezoně Premier League (65) a z šestého místa se kvalifikovali do základní skupiny Evropské ligy. Oba bývalí slávisté věří, že v ní můžou uspět.

Češi v zahraničí: Krmenčík zařídil pohár, Darida skóroval, Vaclík se loučil

Záložník Vladimír Darida se střelecky prosadil v dresu Herthy Berlín na půdě Hoffenheimu. Gól zaznamenal i v kyperské lize i Josef Kvída z Pafosu či na Slovensku Ondřej Chvěja. Nejcennější branku ovšem vstřelil za PAOK Soluň Michael Krmenčík. V 90. minutě rozhodl o vítězství nad Olympiakosem a zisku řeckého poháru...

Coufal je hrdý na bodový rekord West Hamu a postup do Evropské ligy

Obránce West Hamu Vladimíra Coufala nadchla atmosféra, kterou v nedělním závěrečném 38. kole anglické ligy proti Southamptonu vytvořilo na London Stadium 10 tisíc fanoušků. Český reprezentant je hrdý na to, že s "Kladiváři" vytvořil klubový rekord v počtu bodů v jedné sezoně Premier League a že se v příští sezoně představí v základní skupině Evropské ligy.

Ukázali jsme charakter a týmového ducha, chválil Coufal po výhře West Hamu

Obránce West Hamu Vladimír Coufal si po středečním vítězství 3:1 nad West Bromwichem pochvaloval charakter a týmového ducha "Kladivářů". Ti i díky brance dalšího českého reprezentanta Tomáše Součka otočili utkání předposledního 37. kola anglické ligy a mají na dosah účast v Evropské lize.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele