Jaroš chce ukázat, že ho zranění nepoznamenalo a na Liverpool má

Talentovaný brankář Vítězslav Jaroš se po dovolené v Česku vrací do Liverpoolu, kde ho čeká čtvrtá sezona. Devatenáctiletý fotbalista začne letní přípravu s rezervním týmem do 23 let, pak bude sbírat zkušenosti u áčka "Reds". Jaroš chce ukázat, že ho dlouhodobé zranění lokte nijak nepoznamenalo a na působení v Liverpoolu má.

Brankář Jaroš prodloužil smlouvu s Liverpoolem

Brankář Vítězslav Jaroš v Liverpoolu prodloužil smlouvu. Angličtí mistři na svém webu informovali, že s osmnáctiletým fotbalistou podepsali nový dlouhodobý kontrakt, ale jeho délku nespecifikovali.

Jaroš si užil liverpoolské oslavy, titul odpočítali jako Nový rok

Bezprostředních oslav prvního anglického titulu po 30 letech se s Liverpoolem zúčastnil i český brankář Vítězslav Jaroš. Osmnáctiletý gólman sice chystá za výběr "Reds" do 23 let, ale s A-týmem pravidelně trénuje. Když se spoluhráči odpočítávali poslední sekundy čtvrtečního utkání mezi Chelsea a Manchesterem City, po kterém získali jistotu titulu, připadal si Jaroš jako při čekání na Nový rok. Osobní gratulace se mu dostala od trenéra Jürgena Kloppa.

Přijít teď o titul by byla tragédie, řekl gólman Liverpoolu Jaroš

Kdyby měl Liverpool přijít kvůli pandemii koronaviru o titul, na který klub čeká třicet let, byla by to podle brankáře Vítězslava Jaroše sportovní tragédie. Osmnáctiletý gólman, který chytá za rezervní tým "Reds" do 23 let, ale pevně věří, že přerušená sezona anglické ligy se dohraje a svěřenci trenéra Jürgena Kloppa se stanou mistry.

Brankář Liverpoolu Jaroš kvůli zranění přijde o zbytek přípravy

Sedmnáctiletý brankář Vítězslav Jaroš, který v minulém týdnu debutoval v A-týmu Liverpoolu, kvůli zranění lokte vynechá několik týdnů. Podle webu anglického klubu zřejmě přijde o zbytek letní přípravy.

Klopp Jarošovi řekl, ať si premiéru v Liverpoolu užije

Sedmnáctiletý brankář Vítězslav Jaroš se po Milanu Barošovi, Patriku Bergerovi a Vladimíru Šmicerovi stal čtvrtým Čechem, který si zahrál za první tým Liverpoolu. Jaroš ve čtvrtek nastoupil do druhého poločasu přípravného duelu proti Tranmere, které "Reds" porazili 6:0. Trenér Jürgen Klopp mu řekl, ať si utkání vychutná.

Český gólman ve městě Beatles. Vyhrál pohár s Liverpoolem, chválí ho i Klopp

Trénovala ho novodobá legenda anglického fotbalu, obléká dres jednoho z nejslavnějších ostrovních celků a před týdnem se radoval z cenné trofeje před zraky tisíců diváků i Pepa Guardioly. Který český hráč může tohle říci? Vítězslav Jaroš ano. Sedmnáctiletý český brankář působí v mládeži Liverpoolu FC a s místní osmnáctkou minulý čtvrtek ovládl FA Youth Cup.

Jaroš bojuje o šanci v Liverpoolu, chytá za něj i v Youth League

Mnoho mladých fotbalistů sní o tom, že si jednou zahrají za přední anglický tým. Brankáři Vítězslavu Jarošovi se to splnilo už v patnácti letech, kdy ho do své akademie zařadil Liverpool, letošní finalista Ligy mistrů. Za rok a půl si odchovanec Slavie vydobyl v populárním klubu celkem silnou pozici.

Šestnáctiletý gólman Jaroš se začlenil do akademie Liverpoolu

Český brankář Vítězslav Jaroš přestoupil ze Slavie do Liverpoolu. Šestnáctiletý talent se slavnému anglickému celku upsal na tři roky a bude působit v mládežnickém týmu do 18 let pod vedením místní ikony Stevena Gerrarda. Informovala o tom jeho zastupující agentura Sport Invest...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele