Další články

Budinský ve finále poháru Baník držel, ale porážce nezabránil

Brankář Viktor Budinský v této ligové sezoně odchytal za ostravské fotbalisty jediné utkání, v domácím poháru však nechyběl ani jednou a přednost před zkušenějším Janem Laštůvkou dostal také ve finále v Olomouci proti Slavii. Přestože se proti pražskému favoritovi blýskl několika zákroky, na triumf to nakonec nestačilo a Baník podlehl 0:2.

Ostrava získala ze Sparty na přestup gólmana Budinského

Ostravu během zimy posílil už druhý gólman. Po Janu Laštůvkovi získalo vedení Baníku i slovenského brankáře Viktora Budinského na přestup ze Sparty. Čtyřiadvacetiletý odchovanec Banské Bystrice podepsal smlouvu na čtyři a půl roku.

Brankář Budinský znovu vyměnil Spartu za Bohemians

Brankář Viktor Budinský zamířil na roční hostování ze Sparty do dalšího pražského klubu Bohemians 1905. Čtyřiadvacetiletý slovenský gólman se vrací na známá místa, protože v Ďolíčku už hostoval v podzimní části minulé ligové sezony.

Budinský nesmí chytat za Boleslav, jeho příchod je proti regulím

Brankář Viktor Budinský nesmí v jarní části první ligy chytat za Mladou Boleslav, kam přišel na hostování ze Sparty. Byl by to jeho čtvrtý klub v sezoně, zatímco pravidla dovolují působit jen ve třech. Stejný legislativní problém má další sparťan Martin Nový, který měl hostovat v Jihlavě. Informuje o tom deník Sport.

Mladá Boleslav získala ze Sparty brankáře Budinského

Slovenský brankář Viktor Budinský odchází z pražské Sparty na půlroční hostování do Mladé Boleslavi. V týmu nahradí Jakuba Diviše, který má namířeno do Zaglebie Lubin.

Brankář Budinský se z hostování v Bohemians vrátil do Sparty

Slovenský brankář Viktor Budinský se po půlročním hostování v Bohemians 1905 vrátil do svého mateřského klubu Sparty. Letenští zažádali o předčasný návrat třiadvacetiletého fotbalisty.

Bohemians dotáhli hostování brankáře Budinského ze Sparty

Bohemians 1905 dotáhli očekávaný příchod slovenského brankáře Viktora Budinského. Třiadvacetiletý fotbalista bude v Ďolíčku do konce sezony hostovat z jiného pražského celku Sparty.

Zlámala v brance Bohemians zřejmě nahradí Budinský ze Sparty

S Bohemians Praha 1905 začal trénovat brankář Viktor Budinský ze Sparty a kluby jednají o podmínkách hostování. Slovenský gólman by měl v Ďolíčku nahradit Zdeňka Zlámala, který minulý týden zamířil do tureckého Alanyasporu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele