Baník dotáhl příchod Letáčka, do Pardubic jde hostovat Budinský

22.07.2022, 18:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (48)

Přidat komentář
Slavia10

Proč vlastně Baník tak moc chtěl Vrbu, když mu vůbec není ochotný přivádět posily?

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobrá otázka. Ale dle mého hráči, které by Vrba bral zkrátka do Ostravy nechtěli...

Reagovat
Slavia10

Aha, mě přijde trošku škoda, že Brabec do Baníku ze začátku narval peníze a teď když opravdu máte trenéra, který by s vámi za určitých okolností mohl bojovat o titul a Vrba toho je schopný, tak možná ani nedostane pořádnou šanci. Ja vlastně vůbec nevím, či s tím kádrem Vrba bude hrát ? Pár mladých se vám chytlo v přípravě prý, ale je to opravdu na minimálně 4 místo v lize? Neměli byste od začátku nasadit strategii za každou cenu vyhrát pohár?

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to asi nebude o tom, že by Brabec nechtěl investovat. Spíš hráři, kteří byli na seznamu k nám nechtěli a možná se po zimě trošku poučili a nevezmou někoho jen tak. Ale třeba se pletu a příjde nějaký panic buy. Jinak z těch mladých hodně dobře vypadá Jaroň, ale to víme už delší dobu, že je to kvalitní hráč. Dost se chváli Tijani, ale tomu já osobně nevěřím.

Vyhrát pohár by bylo super, ale ligu nemůžeš vypustit. Možná po podzimu by to mohlo nastat, ale určitě ne teď.

Reagovat
Salfovic

Baník spíš bude hrát o páté místo.

Reagovat
Pablos

spíš o tu skupinu první

Reagovat
Salfovic

I to je možné, bude záležet, jak na tom budou ty kluby druhého sledu, tedy Jablonec, Liberec a MB.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník nebude horší než loni. Ten tým zůstal defakto bez změny a rozhodně tam je kvalitnější trenér.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jenže Baník aktuálně je v pasti, oni nemají moc kde stoupat výše...ta trojice nahoře je jasná, i ta sparta když poslední roky hraje piču tak končí na třetím místě, protože ty baníky, slovenska, libe, bolky, liberce na to prostě nemají být výše a kurví to taky...tam klidně jestli někdo přivede solidní hráče z top 3 na hostování tak se může vysrat na to 4,5 místo a baník se slovenskem jít zase níže...ten kádr ani jeden z nich nemá takový, že by to mělo být jasné čtvrté místo...mezi top 3 a zbytkem je dírá a dostat se tam může více týmu

Reagovat
ratusek

Musíme co nejdřív vyhrát pohár. Jinak se absolutně nikam neposuneme. Ale příchody typu Letáček, když na lavce čeká Murín, svědčí o tom, že jsme na ambice rezignovali nebo k nám fakt nikdo kvalitní nechce. A to jsem zvšdavej na tu super posilu, o které tady určití jedinci básní

Reagovat
Seydou Doumbia

proč mi příjde že je největší problém ta prdel ve které baník sídlí? daleko prahy, čili dědina která nikoho nezajímá...všechny jakž takž schopné hráče nakoupí ta trojice mrdek a to co nechtějí pustí na hostování někam blízko prahy a zbytek si může nasrat...nevěřím v žádnou top posilu

Reagovat
ratusek

Bohužel, my musíme doufat, že se nám povede nškdo jako Almasi. Ale to je jeden povedený příchod z 10 pokusů. Jak říkám, potřebujeme nutně uspěch v podobě poháru, na ten byxh se soustředil hlavně. V lize to na poháry není. Pokud nevyřešíme velmi špatné složení záložní řady. A jelikož máme křídla hodně špatná, tak to bude škodit i Almasimu a jeho výkony a cenovka půjdou dolů snad to tam Jaroň a Buchta budou sypat. Škoda taky ignorace Fulneka na ukor stárnoucího Flašky

Reagovat
dave30

Baník má podstatnou nevýhodu - je daleko od Prahy. Takže kromě top 3 ho ohrožují i týmy jako Boleslav, Liberec či Jablonec, kam si ty top3 týmy "odkládají" své přebytečné hráče (protože ti na dálný východ nepůjdou ). A může do toho Brabec sypat kolik chce...

Reagovat
FCSL

Tak jestli to taky nebude tím, že ve Spartě nebo Slavii není snad jedinej bejvalej baníkovec...Možná tak Sor, kterej stejně vyletěl až tam. Když už Baník náhodou někoho hodně zvedne, tak za něj chce raketu jako za Almásiho. Tak ještě aby svý hráče Slavie pouštěla tam a ne k nám, když od nás má půlku kádru a celej realizační tým

Reagovat
lichna.

Primární rozdíl bude v tom, že cílem Liberce asi neni se dlouhodobě vyrovnat TOP3. Cílem Baniku, i když zatím neúspěšnym, to je.

Takže pohled na to, ze tu budeme rozehravat hrace Slavii nebo Spartě je asi víc negativni, než v Liberci. Nicméně si stojím za tím, že stačí vykopat poháry a ten zájem jít do Baniku se zvedne okamžitě. Což teda nevím, kdy nastane. Ale treba letos jedeme cestou jako Slovácko, tzn držet se idealne v mol cupu a v tabulce být co nejvýše.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak já to myslel spíš tak že to zkusit a kdyby se udělalo 3-4 místo nebo vyhrál pohár tak by se situace potom mohla změnit...a ono moc kvalitnějších hráčů v lize kromě těch přebytečných ve Slavii nebo Spartě není

Reagovat
lichna.

No jasný, ale porážet týmy ze spodních pater, na to by nám měl stačit i současný kádr. A ti z TOp 3 by stejně proti těm týmům hrát nemohli, resp. vždy proti danému týmu odkud by byli.

Navíc je tady prostě určitá ostravská hrdost, kdy tu nesneseme každého hráče a taky ne každému to tady sedne.

Ale nevím, jestli o tom přesvědčím tebe, který by v sestavě viděl ideálně 11 černochů.

Reagovat
Seydou Doumbia

tak jasný ostravská mentalita to není prdel...tak skauting lepší než Táborsko by taky mohla být cesta, že? přitáhnout sem nějaké další sory, jenže to po sezoně uteče někam do prahej no

Reagovat
Pablos

Nemyslím si, že to je cíl Baníku ...jinak by to dávno vypadalo jinak. Váš cíl mi příjde, hrát horní polovinu tabulky a kdyby to jó vyšlo tak poháry... taková dlouholetá stagnace ničemu jinému zatím neodpovídá... to rovnat se TOP3 je spíš takovej sen vás fanoušků mi příjde.

Reagovat
lichna.

Tak pochybuju, že ty investice, které jsou vkládány do Baniku at uz do mládeže tak do Áčka jsou dělany proto být na 4-5.miste dlouhodobě.

Jen si stále neumíme vyřešit vnitřní personální problémy a tím zůstáváme už několik sezón na místě. Jinak potenciál minimálně dohnat Plzeň tady prostě je.

Reagovat
FCB1922

Narazis na Belaka?

Mi přijde, že teď budeme vše házet na něj. Nejdříve kondicaci, teď Belak.

Neříkám, že je svatý, ale jeden člověk neodjebe celý tým.

Ono to je třeba i o tom chtici od hráčů, že jo. Mít nějakou motivaci. Jim stačí udělat první skupinu a výplata vypadá hned jinak.

Reagovat
lichna.

Nejen na Belaka. Spise celkove i to ze nevidím dlouhodobu strategii a jasne dané cíle. Jednou chceme hrat technicky fotbal, pak zase máme pragmatiky typu Panik, Smetana.

Chceme sázet na mladé ale pak za každou cenu hledáme hrace po celém světě.

Reagovat
FCB1922

Souhlasím a tím, že není strategie. Jakoby se báli říct, že chtějí hrát o TOP 3 ( aby jim to pak každý nedal nezrat, když se nepovede).

Souhlasím i a tím, že chtějí hrát hezky fotbal a mít výsledky.

A vlastně i souhlasím s třetím bodem

Ale není to jen o Belakovi. Mi se třeba na Václavovi líbilo, že všem trenérům fakt dával čas a nechtěl je vyhodit. Teda krom Vlasty. Tam to bylo podmíněné tím, že Bary řekl, že se vrátí, ale nebude Petržela.

Jinak fakt nad všemi držel ochranou ruku.

Nicméně, výsledky. Hráči mají a měli pohodu, udělala se mistrovská skupina, co se snažit, podmínky super. Proto už bylo třeba zjebat hráče.

Což se vlastně i podařilo, zvláště po Karviné. Kurvy pak byly ještě dotčené...

A u dementa lischky to ještě pokračuje

Reagovat
lichna.

Jo, vlastně bych to plně podepsal.

Reagovat
FCB1922

Ale tu top skupinu uděláme. A všem to bude stačit :-)

Ale už bych po nich dupal ohledně poháru. Tam má být naše priorita, minimalka semifinále.

Reagovat
FCB1922

A sem zvědav na toho islandana, pokud ho uděláme. Snad to nebude další Pepa Mena

Reagovat
lichna.

Pepe byl dobrý, jen přišel ve špatnou chvíli. Ale jasne, za ty prachy to snad bude hráč, který pomůže více.

Reagovat
Salfovic

Co provedl Petržela Barošovi ?

Reagovat
eleven11

Hlavne nezabúdaj,že od nás z Viktorky ste mali půlku kádru a celej realizační tým

Reagovat
FCB1922

Ty jo, čeká na lavičce, jo? Přitom měl jít do Karviné, ale zranil se.

Žid ratusek a přehled o Baníku jako vždy na maximum..

Reagovat
PISTOLERO

Ty si Slovensko demente

Reagovat
FCB1922

Václav ze začátku narval strašidelné množství peněz, protože byl Baník zadluženy. Poté ještě pustil zilou, když přišel Fillo a spol.

Od té doby cpe logicky peníze spíše do mládeže a nechce preplacet jiné hráče na přestup.

Baník má dobrý mancaft, nevím, co všichni čekají, že budeme dávat co půl roku +20 m za frajera?

Ne

Stačilo, že už Vrbic něco stal.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo by to být podobné jako o Mourinha v AS. první rok přežít s tím, co je k dispozici + pár lidí na rozšíření kádru. Taky dostal golmana a útočníka - to v Baníku netřeba. Cílem bude možná pokusit se o ligový pohár, prostě udělat nějaký výsledek, posunout mentalitu kádru. Ve druhé sezoně pak budou ambice vyšší. V AS bude cílem top 4 a EL, možná domácí pohár. 2023/2024 pak musíme hrát o titul s dalšími posilami, jinak projekt selhal.

Totéž bych čekal v Baníku.

Reagovat
guerro

Kdo by chtěl hrát pod Vrbou?

Reagovat
dtaire

nostalgie... co jiného může Baník těšit?

Reagovat
ACSeRw!n

co to je za debilni dotaz ?

Reagovat
C.1922

Dobrá výměna.

Reagovat
Banikovec7

Nějak nadšený z toho taky nejsem, ale jak vidím, co o něm někteří píšou, bez toho aniž by odchytal jediný soutěžní zápas, tak o to víc mu přeju, aby se mu dařilo, pokud se dostane na hřiště.

Reagovat
Stephanos

Letáček umí, určitě je to dobrý backup. Co se týče Vrby, osobně jsem ho nechtěl vidět zpět. Mně se hodně líbil za poslední dobu Galásek a Svědík. určitě bych zkusil koupit nějaké hráče ze druhé ligy, samozřejmě ty nejlepší. Jestli odejde Almási, tak nemáme v útoků nikoho. Snad se rozehraje Tijani. Co se týče ostatních, jsem velmi zvědavý na Michala v obraně, Senneha a Sehiče. Myslím si, že to bude velmi podprůměrná sezóna, snad se budu mýlit. prostě zkusit zabojovat o domácí pohár a případně vyhrát playoff Konferenční ligy. Letos 6. místo ani omylem. Škoda, že Šašinka zůstal ve Slovácku a Zajíc se neprosadil. Napíšu další dojmy po prvním kole.

Reagovat
Banikovec7

V útoku nikoho? Vždyť Klíma byl loni taky výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to zatím nedává v hlavě, uvidíme, jestli se v čase srovná. Momentálně bych risknul dvojku Hrubého.

Reagovat
smetos

Ve skutecnosti zatim zadna posila do Baniku neprisla.

Reagovat
FCB1922

Přesně tak, každý chodí do AC Milán, OL, do Baniku nechce nikdo. Tak pojďme jebat na netu..

Reagovat
smetos

Chces mi rict ze nekdo z hracu, kteri prisli, ten tym nekam posune?

Reagovat
lichna.

Frydrych. Sehic by taky mohl být lepší než naše křídla na podzim.

A samozřejmě nesmíme zapomenout na Vrbu.

Reagovat
smetos

Oba muzou byt casem soucasti zakladni sestavy, ale nikdo z nich neni jasne posileni, spis rozsireni. Frydrych je samozrejme super borec a navrat legendy. I vzhledem k zraneni Lischky ocekavam jasny zaklad. Nalevo to bude souboj Sehice s nestarnoucim Fleismanem. Takacz snad na dm, jeho podpis moc nechapu ale na konci minule sezony se do toho zacal po zraneni dostavat tak uvidime. Chlumecky si asi kazdy rikal ze zadarmo dobry, ale nvm no. Zatim nic neukazal. Svozil out jeste nakou dobu bude a napravo jasny Ndefe. O kubalovi akorat rikali v nakym podcastu ze ted uz vi ze to byl fail. Tot obrana

Reagovat
lichna.

Sehice čekám v záloze, kde i proti Celticu vypadal dobře. Frydrych možná bude potřebovat chvilku ale až se uzdraví Lischka, tak o ty dva nemám strach vůbec.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele