Další články

Útočník Kadlec odešel z Jablonce do třetiligového Žižkova

Václav Kadlec odešel z Jablonce do třetiligového Žižkova. Třicetiletý útočník měl v severočeském klubu malé herní vytížení. Viktoria příchod ofenzivní posily oznámila na svém webu.

Útočník Kadlec přestoupil z Mladé Boleslavi do Jablonce

Útočník Václav Kadlec se stal posilou Jablonce. Devětadvacetiletý bývalý reprezentant přestoupil do čtrnáctého týmu ligové tabulky z Mladé Boleslavi, v jejímž dresu se na podzim vrátil k fotbalu po vleklých potížích s kolenem.

Člověk si toho váží úplně jinak než dřív, řekl Kadlec po návratu do první ligy

Útočník Václav Kadlec po více než dvou a půl letech nastoupil v první lize. Za Mladou Boleslav odehrál závěrečnou půlhodinu v zápase 16. kola na hřišti Jablonce, kde pomohl k vítězství Středočechů 1:0. Devětadvacetiletý bývalý reprezentant přiznal, že po vleklých zdravotních problémech si váží šance hrát vrcholový fotbal jinak než dřív.

Útočník Kadlec podepsal smlouvu v Mladé Boleslavi, už trénuje s prvním týmem

Bývalý reprezentant Václav Kadlec, který se snaží o návrat k fotbalu po vleklých problémech s kolenem, podepsal podle deníku Sport smlouvu s Mladou Boleslaví. Ve středočeském klubu začal trénovat před měsícem v rezervním mužstvu, nyní už se připravuje s prvním týmem kouče Karla Jarolíma.

Kadlec se zkouší vrátit k fotbalu, začal trénovat s B-týmem Mladé Boleslavi

Bývalý reprezentant Václav Kadlec se rok a půl po ukončení kariéry zkouší vrátit k profesionálnímu fotbalu. Devětadvacetiletý útočník po vleklých problémech s kolenem dnes začal trénovat s třetiligovým B-týmem Mladé Boleslavi.

Sparťanský útočník Václav Kadlec končí kariéru. V pouhých 27 letech

Útočník pražské Sparty Václav Kadlec končí už v 27 letech svou fotbalovou kariéru kvůli přetrvávajícím zdravotním problémům. Někdejší velký talent musí na další operaci s kolenem, které jej trápilo od května 2018.

Útočník Kadlec podstoupil třetí operaci během 14 měsíců

Útočník pražské Sparty Václav Kadlec podstoupil minulý týden transplantaci chrupavky v levém koleni, které si zranil loni v květnu proti Jihlavě. Od té doby byl na operaci již potřetí. Rekonvalescence potrvá šest měsíců.

Kadlece nepustily na soustředění Sparty další potíže s kolenem

Sparťané odjeli na soustředění do Bad Leonfeldenu bez Václava Kadlece, který má opět potíže s kolenem a čeká ho další léčba. Sedmadvacetiletého útočníka trápí levé koleno už přes rok.

Kadlec se po další operaci kolena do konce roku k fotbalu nevrátí

Sparťanský útočník Václav Kadlec se dnes podrobil další operaci kolena a jeho návrat k fotbalu se znovu odkládá. Podle informací klubového webu nebude šestadvacetiletý hráč trenérovi Zdeňku Ščasnému k dispozici minimálně do konce roku.

Sparťan Kadlec musí odložit návrat nejméně o dalších šest týdnů

Sparťanský útočník Václav Kadlec musí odložit návrat na fotbalové trávníky po operaci kolena přinejmenším o dalších šest týdnů. Na takovou dobu se nyní přesune do Německa, kde bude kvůli nastalým komplikacím pokračovat pod dohledem specialistů v rekonvalescenci.

Konec sezóny pro Kadlece. Sparťan musel na operaci

Reprezentační útočník Václav Kadlec podstoupil menší operaci kolena a fotbalistům Sparty nepomůže v závěrečných dvou kolech první ligy. Pražský klub o tom informoval na svém webu.

Třetí místo máme ve svých rukou, radoval se sparťan Kadlec

Výhra 2:0 nad Jabloncem byla pro fotbalisty Sparty velmi důležitá, protože se v tabulce dostali právě před Severočechy a nyní si mohou minimálně třetí příčku v tabulce uhrát sami. Útočník Václav Kadlec věří, že zvýšené sebevědomí z posledních zápasů Pražanům pomůže k probojování do evropských pohárů.

Kadlec byl po remíze v Plzni zklamaný, ale věří, že mu gól pomůže

Útočníka Václava Kadlece hodně mrzelo, že Sparta ve šlágru 24. ligového kola v Plzni neudržela dvoubrankový náskok a po nezvládnutých standardních situacích remizovala 2:2. Pětadvacetiletému hráči udělal radost alespoň první gól v nejvyšší soutěži od loňského listopadu a věří ve své střelecké probuzení.

Největší zklamání a nejhorší zápas v životě, řekl o derby Kadlec

Za nejhorší zápas v životě označil útočník Václav Kadlec remízu 3:3 v pražském derby se Slavií. Sparta totiž doma na Letné vedla po skvělém prvním poločase až do 70. minuty o tři góly, ale pak dovolila vršovickému rivalovi vyrovnat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele