Kadlec doufá, že ve Frankfurtu minimálně zopakuje loňský rok

Reprezentační útočník Václav Kadlec si přeje, aby pro něj byl rok 2014 minimálně stejně úspěšný jako ten loňský, v němž přestoupil z pražské Sparty do Frankfurtu a prosadil se v německé lize. Jednadvacetiletý fotbalista doufá, že se s Eintrachtem na jaře dostane do vyšších pater tabulky.

Kadlec věří v rychlý vzestup trápícího se Frankfurtu

Úvodní nadšení z angažmá ve Frankfurtu u Václava Kadlece teď vystřídaly rozpaky nad posledními výsledky klubu a pád až k sestupovým bundesligovým vodám. Útočník české reprezentace, kterého v Eintrachtu těší velké herní vytížení, ale nepochybuje o rychlém vzestupu tabulkou vzhůru.

Kadlec s Lafatou si chválili "sparťanskou" spolupráci

Reprezentace v posledních letech často na hřišti úplně postrádala hráče, kteří aktuálně působili v pražské Spartě. Současný trenér Josef Pešice to při své premiéře změnil a proti Maltě nasadil do ofenzivy hned čtyři hráče, kteří v této sezoně oblékají či oblékali dres Sparty.

Kadlec si přes únavu užívá herní vytížení ve Frankfurtu

Přestože útočník Václav Kadlec si ve Frankfurtu kvůli nabitému programu momentálně příliš neodpočine, tak je spokojený, že v novém týmu pravidelně dostává šanci v základní sestavě. Jednadvacetiletý fotbalista přes výborný začátek v Německu cítí, že se stále ještě může hodně zlepšit.

Kadlec je rád za povedený start ve Frankfurtu i místo na hrotu

Když Václav Kadlec v srpnu přestupoval z pražské Sparty do Frankfurtu, nečekal, že se v Německu takřka okamžitě prosadí. Jednadvacetiletý útočník si v úvodních dvou bundesligových zápasech připsal asistenci proti Braunschweigu a v neděli proti Dortmundu i premiérovou branku.

Kadlec: Byl jsem nervózní, protože do Frankfurtu jsem chtěl

Václav Kadlec přiznal, že byl v posledních týdnech nervózní kvůli tomu, že se jednání mezi Spartou a Frankfurtem táhla. Nakonec se mu splnilo přání v podobě přestupu do bundesligového celku. Jednadvacetiletý útočník věří, že se ve Frankfurtu prosadí a bude pokračovat ve svém růstu.

Útočník Kadlec odchází ze Sparty do Frankfurtu

Reprezentant Václav Kadlec přestupuje ze Sparty do bundesligového Frankfurtu. Jednadvacetiletý útočník si vyzkouší první zahraniční angažmá. V Německu podepíše smlouvu na čtyři roky. Výše odstupného nebyla zveřejněna, podle deníku Frankfurter Rundschau se jedná o 3,2 milionu eur (asi 82 milionů korun).

Kadlec zřejmě opustí Spartu a zamíří do Frankfurtu

Útočník Václav Kadlec zřejmě opustí pražskou Spartu a odejde do bundesligového Frankfurtu. Letenský klub na nedělní poledne svolal mimořádnou tiskovou konferenci, kde se hodlá k situaci kolem českého reprezentanta vyjádřit. Kadlecův přestup je však podle informací ČTK už hotovou věcí.

Frankfurt je ochotný čekat na sparťana Kadlece už jen týden

Eintracht Frankfurt je ochotný čekat na sparťana Václava Kadlece už jen tento týden, kdy v Německu začne nový ročník bundesligy. Prohlásil to šéf představenstva klubu Heribert Bruchhagen, podle něhož se Frankfurt buď se Spartou na přestupu talentovaného reprezentačního útočníka dohodne, nebo z transferu sejde.

Frankfurt se nevzdal nadějí na angažování sparťana Kadlece

Eintracht Frankfurt se nevzdal naděje na angažování sparťanského útočníka Václava Kadlece. Jednadvacetiletý útočník se třemi reprezentačními starty je hlavní vytypovanou posilou bundesligového celku, z přestupu ale může kvůli průtahům sejít.

Kadlec je rád za novou smlouvu, oslavit ji chce postupem

V úterý ukončil podpisem nové smlouvy se Spartou do června roku 2016 vleklé spekulace, teď je nejbližším cílem útočníka Václava Kadlece postoupit ve čtvrtek ze 2. předkola Evropské ligy přes švédský Häcken. Případný přestup jednadvacetiletého fotbalisty do zahraničí zatím není na pořadu dne.

Václav Kadlec prodloužil ve Spartě smlouvu do roku 2016

Václav Kadlec dnes prodloužil se Spartou Praha smlouvu o dva roky do léta 2016. Původní kontrakt měl jednadvacetiletému českému reprezentantovi vypršet po této sezoně a hrozilo, že poté odejde jako volný hráč.

Kadlec ve Spartě zatím neprodloužil smlouvu, ale dál o ní jedná

Reprezentant Václav Kadlec zatím neprodloužil ve Spartě Praha smlouvu, která mu vyprší 30. června 2014. Jednadvacetiletý útočník a jeho agent Pavel Paska s letenským klubem dál jednají a čekají na novou nabídku. Druhý tým uplynulé sezony první ligy by rád talentovaného střelce udržel.

Bild: Frankfurt se dohodl s Kadlecem, Sparta ho zatím nepustila

Eintracht Franfurt je podle deníku Bild dohodnutý na přestupu s Václavem Kadlecem. Zájem sparťanského útočníka o odchod do šestého týmu uplynulého ročníku bundesligy potvrdil i hráčův manažer Pavel Paska. Letenský klub mu ale podle listu zatím svolení k přestupu nedal.

Zklamaný Kadlec věří, že Sparta uhraje titul v příští sezoně

Dvěma góly se rozhodující měrou podepsal pod jasnou výhru Sparty nad Duklou v poměru 3:0, vlastní příspěvek ale bral fotbalový útočník Václav Kadlec jen jako malou útěchu. Tížilo ho pomyšlení na to, že jeho tým v ligovém finiši nedokázal předstihnout Plzeň a potřetí za sebou sezonu zakončil druhým místem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele