Kadlec se vrátil do sestavy Sparty a hned gólem rozhodl o výhře

Útočník Václav Kadlec se po měsíční absenci zaviněné zraněném vrátil do sestavy Sparty a hned gólem rozhodl o vítězství 1:0 nad Jihlavou. Jeho výkon ocenil i trenér Andrea Stramaccioni, protože pětadvacetiletý fotbalista zápas dohrával s několika stehy na levé noze.

Kadlec má natržený sval, Spartě bude chybět několik týdnů

Reprezentant Václav Kadlec si v sobotním ligovém utkání v Jablonci natrhl zadní stehenní sval a bude pražské Spartě chybět několik týdnů. Sparta o tom informovala na svém webu. Do konce podzimní části zbývá šest týdnů.

Škodu s Gebre Selassiem v reprezentaci nahradí Kadlec a Sýkora

Trenér Karel Jarolím musel před dnešním srazem české reprezentace na kvalifikační zápasy v Ázerbájdžánu a se San Marinem udělat dvě změny v nominaci. Kvůli zranění vypadl útočník Slavie Milan Škoda a obránce Brém Theodor Gebre Selassie se omluvil z rodinných důvodů, protože očekává narození potomka. Nahradí je Václav Kadlec ze Sparty a Jan Sýkora ze Slavie.

Kadlec: Byli bychom snílci, kdybychom říkali, že hrajeme o titul

Útočník Václav Kadlec ve 23. minutě duelu na Dukle neproměnil hlavou největší šanci sparťanských hráčů a letenský celek i kvůli tomu na Julisce jen remizoval 0:0. Pokud vedoucí Plzeň v neděli porazí Bohemians 1905, naroste ztráta Pražanů po devíti ligových kolech na Viktorii už na hrozivých dvanáct bodů...

Před měsícem nebyl Kadlec v nominaci, nyní sestřelil Teplice

V úvodu sezony Václav Kadlec několikrát chyběl v nominaci na utkání a před měsícem se spekulovalo o jeho možném odchodu ze Sparty. Pětadvacetiletý útočník však nakonec na Letné zůstal, před týdnem v derby na Slavii se vrátil do základní sestavy a dnes dvěma góly rozhodl o ligové výhře Pražanů 3:0 nad Teplicemi.

Kadlec chtěl vyloučení Bořila, prohru na to ale nesváděl

Prohrané derby se Slavií se mohlo podle sparťanských hráčů vyvíjet jinak, kdyby ve 28. minutě šli domácí do deseti po faulu Jana Bořila na Václava Kadlece, za který měl bek Slavie zřejmě dostat druhou žlutou kartu. Na druhou stranu to však neberou jako výmluvu za porážku, jelikož sami byli směrem dopředu velmi neproduktivní.

Výhra nás mohla vrátit do boje o titul, litoval sparťan Kadlec

Sparťané měli možnost se výhrou v derby nad Slavií vrátit do boje o prvoligový titul, ovšem inkasovaný gól v nastavení a remíza 1:1 je nadále drží deset bodů od vedoucí Plzně. Podle útočníka Václava Kadlece je tak titul po 22. kole už jen teorií, těší ho však zlepšený výkon celého týmu a věří, že si Letenští řekli o přízeň svých fanoušků.

Václav Kadlec má trhlinu ve svalu, může zmeškat start jara

Útočník Sparty Václav Kadlec by mohl zmeškat start jarní části sezony. Agent reprezentanta Pavel Paska deníku Blesk řekl, že hráč má trhlinu ve svalu. Pražský klub na dotaz ČTK Kadlecův zdravotní stav a případnou délku absence nekomentoval.

Sparta by už na Karvinou mohla mít Čermáka, Zahustela či Kadlece

Velká marodka Sparty by se během reprezentační pauzy mohla výrazně zmenšit. Na příští ligový zápas s Karvinou by už mohli být k dispozici Aleš Čermák, Michal Sáček, Ondřej Zahustel a Václav Kadlec. Zdraví už jsou i brankáři David Bičík a Marek Štěch, kteří se vrátili do plného tréninku.

Spartě se zranil další hráč, útočník Kadlec má potíže se svalem

Zdravotní potíže sparťanských fotbalistů neberou konce. V úvodu dnešního utkání 12. ligového kola s Příbramí si poranil sval útočník Václav Kadlec a v deváté minutě musel střídat. Zatím není jasné, o jak vážný problém půjde.

Podle Václava Kadlece chyběl Spartě v Plzni válečník

Fotbalisté Sparty sice prohráli důležitý ligový duel s Plzní 0:1, podle útočníka Václava Kadlece ale herně nepropadli. K lepšímu výsledku na hřišti obhájce titulu jim dnes prý chyběl hráč-válečník, který by chodil do soubojů na hranici sebeobětování.

Podle Kadlece čeká Spartu klíčový týden podzimu

Podle útočníka Václava Kadlece mají fotbalisté Sparty před sebou klíčový týden podzimní části sezony. Ve čtvrtek totiž letenský celek potřebuje zvládnout utkání Evropské ligy na hřišti Hapoelu Beer Ševa a hned o tři dny později ho v domácí soutěži čeká důležitý duel s obhájcem titulu Plzní.

Kadlec: Konec v Německu nebyl ideální, asi bych se chtěl ukázat

Pokud v sobotním utkání kvalifikace mistrovství světa v Německu nastoupí, bude mít útočník Václav Kadlec zvýšenou motivaci kvůli nevyvedenému závěru angažmá v bundeslize. Sparťanský útočník věří, že když čeští fotbalisté předvedou výkon na hranici možností, mohou v Hamburku překvapit a třeba bodovat.

Jedna vlaštovka jaro nedělá, řekl po Interu dvougólový Kadlec

Sparťané sice dnes v Evropské lize výhrou 3:1 nad Interem Milán ukončili výsledkovou i herní mizérii, podle Václava Kadlece se však nesmějí nechat ukolébat. Autor dvou branek je přesvědčen, že pokud letenský celek v neděli neporazí v domácí soutěži Brno, vrátí se všechno do starých kolejí.

Václav Kadlec považuje remízu Sparty ve Zlíně za ztrátu

Nejdražší hráč v historii české ligy Václav Kadlec se po návratu do Sparty zapsal dnes ve Zlíně poprvé do listiny střelců. Svým vyrovnávacím gólem dopomohl k remíze 1:1 a zisku bodu, který ale považuje za ztrátu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele