Další články

Debut za reprezentaci je pro mě splněným snem. Budu se snažit, abych se dostal na Euro, řekl Vlček

Celkem pět debutantů se nakonec představilo v dresu české reprezentace v přípravném utkání s Arménií (2:1). Jedním z nich byl i obránce Tomáš Vlček, který nastoupil v základní sestavě a odehrál celé utkání. Postavil se po bok svého velkého kamaráda Robina Hranáče, s nímž ještě před rokem zachraňovali v lize Pardubice. Třiadvacetiletého hráče Slavie nadchl celý sraz pod novým trenérem Ivanem Haškem a pokusí se v mužstvu udržet i pro letní Euro v Německu.

Vlček si v Římě splní sen, těší se na souboje s Lukakuem

Obránce pražské Slavie Tomáše Vlčka čeká ve čtvrtek zatím asi největší zápas kariéry. Dvaadvacetiletý fotbalista, který ještě v minulé sezoně hrál za Pardubice, na tiskové konferenci označil zápas Evropské ligy na hřišti AS Řím za splněný sen.

Slavia prodloužila s Bořilem, pojistila si i Juráska s Vlčkem

Slavia prodloužila o rok smlouvu s uzdraveným kapitánem Janem Bořilem. Dvaatřicetiletý bek se vrací do hry po vážném zranění kolena, s nímž laboroval od předloňského podzimu.

Vlček zařídil Pardubicím výhru s Libercem, radost měl z prvního gólu i bodů

Pardubický obránce Tomáš Vlček měl po domácí výhře 2:1 nad Libercem radost nejen z premiérové ligové trefy, ale především z prvních bodů Východočechů v nové sezoně. Kmenový hráč Slavie vstřelil v nastaveném čase první půle vítězný gól a ve třetím kole pomohl připravit Slovan o neporazitelnost.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele