Souček: Sezona po té povedené je vždy těžší, ale chceme ji aspoň vyrovnat

Tomáš Souček si po náročné jarní části během dovolené dostatečně odpočinul a už se nemůže dočkat víkendového startu Premier League. I když je mu jasné, že zopakovat povedený ročník je vždy náročnější, věří, že s West Hamem minimálně vyrovnají šesté místo z uplynulé sezony anglické ligy.

Souček se s blížícím startem anglické ligy těší na návrat fanoušků

Záložník West Hamu Tomáš Souček se s blížícím startem nového ročníku Premier League nejvíce těší na návrat fanoušků do hlediště. Šestadvacetiletý záložník bude od neděle s "Kladiváři" obhajovat v anglické nejvyšší soutěži šesté místo a věří, že se týmu bude dařit stejně, jako když musel hrát kvůli opatřením proti koronaviru před prázdnými tribunami.

Součka vyhlásili nejlepším hráčem West Hamu, Coufala nejlepší posilou

Záložník Tomáš Souček byl ve West Hamu vyhlášen Hráčem sezony. Český fotbalový reprezentant napodobil brankáře Luďka Mikloška, který toto ocenění v londýnském klubu získal před 30 lety. V minulosti cenu obdržely i anglické legendy jako Bobby Moore a Geoff Hurst.

Souček prožil asi životní sezonu a věří, že další bude minimálně stejně úspěšná

Záložník Tomáš Souček připustil, že asi prožil životní sezonu. Vítěz novinářské ankety Zlatý míč ČR o nejlepšího českého fotbalistu uplynulého ročníku dal za West Ham z pozice defenzivního záložníka 10 gólů v Premier League, pomohl mu do pohárů a s reprezentací postoupil do čtvrtfinále Eura. Povedená sezona ho motivuje do té nadcházející. Věří, že se mu podaří úspěchy minimálně vyrovnat.

Souček suverénně vyhrál Zlatý míč ČR a obhájil loňské prvenství

Záložník Tomáš Souček suverénně vyhrál novinářskou anketu Zlatý míč ČR o nejlepšího fotbalistu sezony a obhájil loňské premiérové vítězství. Šestadvacetiletý středopolař West Hamu v 25. ročníku ovládl jarní i podzimní část hlasování a s náskokem 411 bodů porazil klubového spoluhráče obránce Vladimíra Coufala.

Souček už se po své střele chtěl proti Anglii radovat z gólu, ale minul

Tomáše Součka hodně mrzela neproměněná šance v závěrečném utkání skupiny D mistrovství Evropy proti Anglii. Záložník londýnského West Hamu v 35. minutě po odraženém míči ve vápně pohotově vypálil a už se chtěl radovat z gólu, jeho střela však těsně minula tyč. Ostrované nakonec zvítězili 1:0 a do osmifinále postoupili z prvního místa, zatímco český celek z třetího.

V soubojích si nedáme nic zadarmo, řekl Souček před duelem se spoluhráčem Ricem

Na úterní závěrečné utkání základní skupiny D na mistrovství Evropy proti Anglii se obzvlášť těší čtveřice českých fotbalových reprezentantů, která působí na Britských ostrovech. Obránce Vladimír Coufal a záložník Tomáš Souček se mohou na trávníku ve Wembley potkat se spoluhráčem z West Hamu středopolařem Declanem Ricem a v soubojích si prý nic nedarují.

Představení účastníků Eura 2020 - Česko

Před čtvrtstoletím se parta ze střední Evropy vydala na Britské ostrovy coby jasný outsider, domů však po spanilé jízdě zcela nečekaně přivezla stříbrné medaile. Po 25 letech se česká reprezentace do Spojeného království vrací v podobné roli a v koutku duše jistě touží po stejném úspěchu, na který v roce 1996 dosáhla generace pod vedením trenéra Dušana Uhrina staršího.

Souček se těší na výjimečné Euro v Británii i souboje se spoluhráčem Ricem

Pro Tomáše Součka bude mistrovství Evropy o to výjimečnější, že český tým absolvuje základní skupinu na Britských ostrovech, kde obléká dres West Hamu. Jeden z lídrů reprezentace se mimo jiné těší na souboje s klubovým spoluhráčem Declanem Ricem ve třetím utkání proti domácí Anglii. Za základní cíl označil šestadvacetiletý defenzivní středopolař postup ze skupiny, sám ale sní o tom, že s národním mužstvem Euro vyhraje.

ALL-STARS Premier League 2020/21

Titul má svého vlastníka, stejně tak vstupenky do evropských pohárů. K definitivnímu završení letošní sezóny Premier League tak schází už jen individuální ceny. Expertní panely Premier League i PFA už zveřejnily užší nominace na nejlepšího hráče ročníku. A teď je řada i na nás v Eurofotbalu.

Souček kandiduje na cenu pro nejlepšího hráče anglické ligy

Reprezentační záložník West Hamu Tomáš Souček je mezi osmi fotbalisty, kteří se ucházejí o cenu pro nejlepšího hráče uplynulé sezony anglické ligy. O vítězi rozhodne hlasování fanoušků, 20 kapitánů a vybraných expertů.

Skvělá sezona, žijeme náš sen, shodly se opory West Hamu Coufal se Součkem

Skvělou sezonu prožili s fotbalisty West Hamu podle vlastních slov čeští reprezentanti Vladimír Coufal a Tomáš Souček. I díky nim "Kladiváři" vytvořili klubový rekord v počtu bodů v jedné sezoně Premier League (65) a z šestého místa se kvalifikovali do základní skupiny Evropské ligy. Oba bývalí slávisté věří, že v ní můžou uspět.

Češi v zahraničí: Krmenčík zařídil pohár, Darida skóroval, Vaclík se loučil

Záložník Vladimír Darida se střelecky prosadil v dresu Herthy Berlín na půdě Hoffenheimu. Gól zaznamenal i v kyperské lize i Josef Kvída z Pafosu či na Slovensku Ondřej Chvěja. Nejcennější branku ovšem vstřelil za PAOK Soluň Michael Krmenčík. V 90. minutě rozhodl o vítězství nad Olympiakosem a zisku řeckého poháru...

Češi v zahraničí: Přikryl v Polsku rozhodl o výhře, Král pomohl Spartaku do Ligy mistrů

Tomáš Přikryl se krásně trefil v dresu Jagiellonie Bialystok a rozhodl o vítězství 2:1 nad Lechií Gdaňsk. V polské Ekstraklase si také připsal asistenci záložník Lechu Poznaň Jan Sýkora. Na důležitou branku přihrával v ruské lize Alex Král ze Spartaku Moskva, jenž se spoluhráči oslavil postup do kvalifikace Ligy mistrů.

Češi v zahraničí: Folprechtův double, asistence Baráka a Vydry

Povedené střelecké období prožívá v kyperské lize záložník Ermisu Zdeněk Folprecht. Trefil se v pátek i v úterý. Asistencemi přispěli svým týmům k bodovým ziskům Antonín Barák z Verony v italské lize a Matěj Vydra z Burnley v anglické.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele