Jeden z mých nejlepších zápasů ve West Hamu, řekl Souček po postupu v EL

Za jeden z nejlepších zápasů v dresu West Hamu označil záložník Tomáš Souček odvetný duel Evropské ligy se Sevillou, v němž pomohl gólem k výhře 2:0 a postupu do čtvrtfinále. Český reprezentační kapitán otevřel skóre v 39. minutě přesnou hlavičkou, čímž vymazal ztrátu z předchozího duelu 0:1.

Součkovo zranění není vážné, kapitán české reprezentace je v pořádku

Zranění Tomáše Součka z West Hamu po středečním osmifinále Anglického poháru se Southamptonem není vážné. Sedmadvacetiletý kapitán české reprezentace uvedl, že je v pořádku a měl by být připraven na další zápas.

Kane - Son a návrat Eriksena ve stínu invaze: 27. kolo Premier League v kostce

Spolupráce "já na bráchu, brácha na mě" v podání hvězdné dvojice Harry Kane - Son Hung-min opět zafungovala. Po nečekané porážce v Burnley si ostrostřelci Tottenhamu spravili chuť v Leedsu, kde režírovali vítězství Spurs 4:0. Momentem víkendu byl ovšem comeback jejich bývalého spoluhráče Christiana Eriksena, který se osm měsíců po srdečním kolapsu vrátil k soutěžnímu fotbalu v dresu Brentfordu. Vše a mnohé další ale zastínila invaze Rusů na Ukrajinu.

Souček bral gól jako dárek k 27. narozeninám a věnoval ho dědečkovi v hledišti

Za dárek k 27. narozeninám označil český fotbalista Tomáš Souček svou branku do sítě Wolverhamptonu, díky níž rozhodl o vítězství West Hamu v 27. kole anglické ligy 1:0. Rodák z Havlíčkova Brodu se prosadil počtvrté v této sezoně a věnoval gól svému dědečkovi, který mu fandil z hlediště.

Souček pochválil spoluhráče Bowena, na prvním místě je ale podle něj tým

West Hamu využil zaváhání Manchesteru United a po výhře 1:0 nad Watfordem se v anglické lize posunul na čtvrté místo, které zajišťuje účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Český záložník "Kladivářů" Tomáš Souček po utkání ocenil střelce jediné branky Jarroda Bowena.

Jsme frustrovaní, řekl Souček po další ztrátě West Hamu

Záložník Tomáš Souček byl po prohře v 19. kole anglické ligy zklamaný z dalšího neúspěchu West Hamu. "Kladiváři" v sestavě i s dvěma českými reprezentanty podlehli na domácím hřišti Southamptonu 2:3 a nevyhráli v soutěži potřetí za sebou. V tabulce klesli na šesté místo a podle dalšího českého hráče Vladimíra Coufala by se měli vrátit k základním principům své hry.

Za gól jsem rád, ale chtěli jsme vyhrát, uvedl Souček po remíze s Brightonem

Tomáše Součka potěšilo, že ve středečním utkání anglické ligy proti Brightonu prolomil střelecký půst, remíza 1:1 jej ale zklamala. Podle českého reprezentačního kapitána se musí londýnský klub vyvarovat podobných chyb jako při vyrovnávací brance Neala Maupaye minutu před koncem řádné hrací doby. V sobotu čeká "Kladiváře" vedoucí Chelsea.

Je to frustrující, řekl Souček po prohře West Hamu s Manchesterem City

Záložník Tomáš Souček neskrýval frustraci z toho, že fotbalisté West Hamu v nedělním utkání anglické ligy prohráli na půdě Manchesteru City 1:2 a poprvé od dubna v Premier League nebodovali dvakrát za sebou. Kapitán české reprezentace věří, že se "Kladiváři" už v příštím utkání vrátí na vítěznou vlnu. West Ham po 13 kolech drží čtvrtou příčku v tabulce.

Souček by se nezlobil, kdyby proti Estonsku navázal na hattrick

V březnovém úvodu světové kvalifikace si Tomáš Souček při vysoké výhře 6:2 nad Estonskem na neutrální půdě připsal dosud jediný hattrick v české reprezentaci a vůbec by se nezlobil, kdyby to zopakoval i v úterní domácí odvetě na Letné. Kapitán národního týmu si bude v zápase dávat pozor na to, aby nedostal zbytečnou žlutou kartu, která by ho vyřadila ze semifinále březnového play off o postup na šampionát v Kataru.

Souček: Přijeli jsme pro výhru, chceme navázat na domácí zápas s Běloruskem

Kapitán Tomáš Souček věří, že čeští reprezentanti v pondělním utkání kvalifikace mistrovství světa proti Bělorusku zopakují výkon z domácího vzájemného duelu, který v září v Ostravě vyhráli 1:0. Jen podle něj musejí zlepšit produktivitu. Záložník West Hamu nebere nic než tři body a stále věří, že reprezentanti vybojují druhé místo ve skupině.

Kapitán Souček věří, že se Češi poučí z březnové porážky ve Walesu

Kapitán Tomáš Souček věří, že se čeští reprezentanti při pátečním utkání kvalifikace mistrovství světa proti Walesu poučí z porážky 0:1 v březnovém vzájemném duelu v Cardiffu. Šestadvacetiletý defenzivní záložník West Hamu se navzdory náročnému programu z poslední doby cítí fyzicky dobře a věří, že to v nadcházejícím duelu přenese na trávník.

Náš tým určitě umí podat lepší výkon, řekl po prohře 0:3 v Belgii Souček

Kapitán Tomáš Souček byl po hladké prohře 0:3 v Belgii v utkání kvalifikace mistrovství světa přesvědčený, že čeští fotbalisté neukázali vše, co umí. Mužstvo má podle něj na to hrát vyrovnaně i s lídrem žebříčku reprezentací FIFA, ale musí přidat. Vítězství "Rudých ďáblů" označil záložník anglického West Hamu za naprosto zasloužené.

Nejtěžší zápas v kvalifikaci, řekl před utkáním v Belgii kapitán Souček

Kapitán Tomáš Souček je přesvědčen, že české fotbalisty čeká v neděli v Belgii nejtěžší zápas v kvalifikaci mistrovství světa. Venkovní souboj s lídrem žebříčku FIFA ale bere záložník West Hamu za velkou zkoušku a těší se na něj. Věří, že reprezentace uspěje, i když postrádá několik opor.

Souček: O prvenství se budeme rvát do poslední chvíle, chceme navázat na ME

Podle záložníka Tomáše Součka se čeští reprezentanti ve světové kvalifikaci ještě poperou o první místo ve skupině, které jako jediné znamená přímý postup na šampionát. Reprezentanti ztrácejí před čtvrtečním utkáním s Běloruskem tři body na lídra tabulky Belgii, na jejímž hřišti nastoupí v neděli. Souček věří, že tým naváže na výkony z nedávného mistrovství Evropy, kde došel až do čtvrtfinále.

Konečně jsme zažili zápas Premier League s fanoušky a emocemi, prohlásil Souček

Záložník West Hamu Tomáš Souček si po nedělním úvodním kole anglické ligy v Newcastlu pochvaloval, že po téměř roce a půl zažil v Premier League atmosféru zaplněného stadionu. Dojem ze St. James' Parku, kde se sešlo 50.673 diváků, mu navíc umocnil vítězný gól, kterým přispěl k obratu a vítězství "Kladivářů" 4:2.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele