Souček má rány na hlavě sešité několika stehy, na Moldavsko by měl být připraven

Kapitán české reprezentace Tomáš Souček by po zranění hlavy v pátečním utkání v Polsku měl být připraven na pondělní závěrečný zápas kvalifikační skupiny o postup na mistrovství Evropy proti Moldavsku.

Tým mě potřeboval, věřím, že to nebude vážné, řekl reprezentační kapitán Souček

Přestože v 65. minutě inkasoval na zemi od obránce Jana Bednarka nešťastný úder kopačkou do hlavy a hned dvakrát musel být ošetřován, kapitán českých reprezentantů Tomáš Souček nakonec zápas evropské kvalifikace v Polsku s obvazem a krvavým šrámem dohrál.

Zápas nemá favorita. Ideální by bylo postoupit už v Polsku, uvedl Souček

Kapitán Tomáš Souček by považoval za ideální, pokud by čeští fotbalisté získali jistotu postupu na mistrovství Evropy už v pátek po utkání v Polsku a nemuseli o něj bojovat ještě v závěrečném zápase kvalifikační skupiny v pondělí doma proti Moldavsku. Podle osmadvacetiletého záložníka West Hamu nemá duel ve Varšavě favorita. Souček zároveň na tiskové konferenci uvedl, že po rozpačitém říjnovém srazu nyní cítí z národního mužstva sílu.

Jsme na jedné lodi, řekl kapitán Souček po kvalifikační výhře nad Faeřany

Podle kapitána Tomáše Součka je česká reprezentace na jedné lodi. Bude jenom rád, pokud se ho výkonný výbor Fotbalové asociace ČR (FAČR), který zasedne příští týden, zeptá na názor ohledně setrvání trenéra Jaroslava Šilhavého ve funkci.

Kouč Šilhavý o své pozici nechtěl polemizovat, je připraven na všechny varianty

Trenér českých reprezentantů Jaroslav Šilhavý ani po vydřené domácí výhře 1:0 nad Faerskými ostrovy v utkání kvalifikace mistrovství Evropy nechtěl příliš spekulovat o své pozici. Jeho pokračování u mužstva je po čtvrteční porážce 0:3 v Albánii nejisté, situací se bude v příštím týdnu zabývat výkonný výbor Fotbalové asociace ČR.

Souček před Faery: Budeme hrát i o to, abychom odvrátili trenérův konec

Kapitán české reprezentace Tomáš Souček se postavil za kouče Jaroslava Šilhavého. Národní mužstvo podle něj bude v nedělním zápase kvalifikace mistrovství Evropy s Faerskými ostrovy bojovat i za to, aby odvrátilo trenérův konec...

Podle rozhodčího to byla úmyslná ruka. Tohle zabilo zápas, uvedl Souček

Podle kapitána české reprezentace Tomáše Součka neuznaný gól a následná červená karta pro útočníka Mojmíra Chytila v závěru první půle prakticky "zabily" zápas evropské kvalifikace v Albánii. Záložník West Hamu v rozhovoru s novináři uvedl, že mu nizozemský rozhodčí Danny Makkelie vysvětlil svůj výrok tím, že slávistický kanonýr zahrál úmyslně rukou...

Budeme hrát na výhru, chceme v Albánii získat tři body, vyhlásil Souček

Podle kapitána Tomáše Součka si čeští reprezentanti nepřijeli ke čtvrtečnímu utkání kvalifikace mistrovství Evropy do Albánii pro nic jiného než tři body. Osmadvacetiletý záložník dal v posledních šesti soutěžních zápasech za West Ham čtyři branky a věří, že si střeleckou formu přenese i do národního mužstva. Řekl to na tiskové konferenci v Tiraně.

Zranění bylo hodně nepříjemné, ale na Albánii jsem fit, vyhlásil Souček

Kapitán české reprezentace Tomáš Souček připustil, že má za sebou jedno z nejvíce nepříjemných zranění v kariéře. Osmadvacetiletý záložník West Hamu na konci srpna v utkání anglické ligy v Brightonu inkasoval úder do hlavy a musel vynechat následný zápas. Nyní už se ale cítí v pořádku...

Souček prý pokračuje ve West Hamu, podle tisku uzavřel nový kontrakt

Kapitán české reprezentace Tomáš Souček by měl i nadále oblékat dres West Hamu United, podle britských médií český záložník v londýnském klubu uzavřel novou čtyřletou smlouvu platnou do roku 2027.

Souček chce hrát všechny zápasy, v Podgorici by rád navázal na minulý gól

Zatímco sedm hráčů ze základní sestavy se po vítězném sobotním utkání evropské kvalifikace na Faerských ostrovech od české fotbalové reprezentace po dohodě s kluby odpojilo, kapitán Tomáš Souček bude v úterním přípravném duelu k dispozici.

Moldavsko máme v hlavě, o to větší je motivace proti Faeřanům, řekl Souček

Kapitán Tomáš Souček přiznal, že čeští reprezentanti mají stále v hlavách nepovedený březnový zápas v Moldavsku, kde v kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy 2024 překvapivě remizovali bez branek. O to větší je podle něj motivace před sobotním utkáním na Faerských ostrovech.

Souček si užil největší oslavy kariéry. Ještě teď z toho mám euforii, řekl

Tomáš Souček si po středečním triumfu ve finále Evropské konferenční ligy s West Hamem užil nejemotivnější oslavy v kariéře. Kapitán české reprezentace si vychutnal triumfální jízdu otevřeným autobusem v Londýně před 80 až 100 tisíci fanoušků a mimo jiné zazpíval před příznivci klubovou píseň.

Souček se vrací na trůn, potřetí v kariéře vyhrál anketu Zlatý míč

Středopolař West Hamu Tomáš Souček potřetí v kariéře vyhrál novinářskou anketu Zlatý míč ČR o nejlepšího českého fotbalistu sezony. Osmadvacetiletý reprezentační kapitán zvítězil v hlasování žurnalistů o jediný bod před záložníkem Fiorentiny Antonínem Barákem a navázal na prvenství z let 2020 a 2021. Třetí skončil s výrazným odstupem ofenzivní univerzál Twente Enschede Václav Černý. Klub sportovních novinářů dnes výsledky 27. ročníku ankety slavnostně vyhlásil v Praze.

Souček a Coufal slavili po finále s českou vlajkou, utěšovali i Baráka

Záložník Tomáš Souček s bekem Vladimírem Coufalem se na stadionu v Edenu bouřlivě radovali z výhry 2:1 nad Fiorentinou ve finále Evropské konferenční ligy a zisku první vítězné trofeje v soutěžích UEFA v kariéře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele