Další články

Řepka opustil vězení, strávil v něm přes sedm měsíců

Bývalý reprezentant Tomáš Řepka dnes odpoledne opustil borskou věznici v Plzni. Ve vězení strávil 226 dní, víc než třetinu trestu za zpronevěru luxusního vozu, internetové útoky na jeho druhou exmanželku a maření úředního rozhodnutí. O podmíněném propuštění dnes v neveřejném řízení rozhodl Krajský soud v Plzni a do věznice zaslal příslušný příkaz.

Tomáše Řepku soud z vězení na podmínku nepustil

Okresní soud v Plzni dnes nepustil fotbalistu Tomáše Řepku podmíněně z vězení. Řepka totiž nesplnil několik zákonných podmínek. Mimo jiné soud nepřesvědčil, že se polepšil a žádost o předčasné propuštění navíc podal před uplynutím třetiny trestu. To bude až v polovině prosince. ČTK byla vyhlášení rozhodnutí soudu, který zasedal přímo v plzeňské věznici, přítomna.

Řepka dnes nastoupil do vězení k odpykání trestu

Bývalý reprezentant Tomáš Řepka dnes nastoupil do vězení, kde si má odpykat dvouapůlroční trest za zpronevěru, internetové útoky a maření úředního rozhodnutí. Do pražské ruzyňské věznice dorazil pětačtyřicetiletý sportovec krátce po 13:30. Uvedl to server Blesk.cz. Na Řepku před branami věznice čekala zhruba dvacítka novinářů, fotbalista však nástup nekomentoval.

Soud v Brně zprostil Řepku návrhu na potrestání kvůli alimentům

Městský soud v Brně dnes zprostil bývalého fotbalistu Tomáše Řepku návrhu na potrestání za neplacení alimentů na syna s modelkou Vlaďkou Erbovou. Řepka částku dodatečně uhradil, byť nižší, než jaká byla v návrhu. Žalobce navrhoval čtyřměsíční vězení, Řepkovi hrozil až jeden rok. Rozhodnutí soudu není pravomocné.

Řepka si odsedí ještě půlrok navíc

Středočeský krajský soud pravomocně potvrdil rozhodnutí, které přeměnilo bývalému fotbalistovi Tomáši Řepkovi šestiměsíční podmíněný trest na stejně dlouhé odnětí svobody. Upozornil na to server iDNES.cz. Řepkovi tak k dvouletému trestu za zpronevěru a poškozování cizích práv přibyl další půlrok za mřížemi.

Řepka půjde do vězení na dva roky, soud zvýšil trest

Bývalý reprezentant Tomáš Řepka půjde na dva roky do vězení. Odvolací soud dnes někdejšímu obránci Sparty či West Hamu zpřísnil původně uložený patnáctiměsíční souhrnný trest. Sportovec se provinil zpronevěrou luxusního vozu a internetovými útoky na svou druhou exmanželku, které spočívaly ve smyšlených erotických inzerátech. Verdikt je pravomocný.

Řepka u soudu vysvětloval, proč neplatil výživné na staršího syna

Bývalý reprezentant Tomáš Řepka dnes u soudu vysvětloval, proč neplatil určené výživné na syna z prvního manželství. Podle obžaloby dluží exmanželce Renatě 941.000 korun, za což mu hrozí až roční vězení. Řepka trvá na tom, že jeho špatná finanční situace mu platby neumožňovala. Uvedl, že soudy mu výši alimentů vyměřily z platu, který pobíral ve Spartě, a po jeho odchodu z klubu mu nevyhověly ohledně snížení výživného.

Soud dal Řepkovi možnost zaplatit nižší výživné, jednání odročil

Městský soud v Brně odročil na květen hlavní líčení s bývalým fotbalistou Tomášem Řepkou, který je na lavici obžalovaných kvůli neplacení alimentů na syna s modelkou Vlaďkou Erbovou. Soud dal Řepkovi možnost uhradit do té doby výživné. Pokud tak učiní, trestu se nejspíš vyhne. Nemusí však platit původně vyměřenou výši kolem 175.000 korun, ale jen částku kolem 20.000 korun.

Řepka si má odpykat devět měsíců vězení za porušení podmínky

Soud dnes přeměnil bývalému českému reprezentantovi Tomáši Řepkovi původní podmíněný trest za dvojí řízení v opilosti na devět měsíců vězení. Uvedl to server iDNES.cz s tím, že Řepka se ve zkušební době podmínky neosvědčil, protože jednak neplatil alimenty, jednak poškodil bývalou manželku podáním smyšlených erotických inzerátů. Dnešní rozhodnutí není pravomocné, fotbalista proti němu podal stížnost.

Řepka podle návrhu na potrestání opět neplatil alimenty

Bývalý český reprezentant Tomáš Řepka čelí u Městského soudu v Brně dalšímu návrhu na potrestání, a to kvůli opětovnému zanedbání výživného. Své bývalé manželce Vlaďce Erbové podle státního zástupce dluží za necelý rok 2018 na alimentech minimálně 175 tisíc Kč. Řepku soud v minulosti za neplacení alimentů potrestal veřejně prospěšnými pracemi. Tento trest nebyl jediný, soud v Praze také bývalého fotbalistu zatím nepravomocně poslal na 15 měsíců do vězení za zpronevěru.

Řepka si má za zpronevěru odpykat 15 měsíců ve vězení

Soud dnes poslal někdejšího reprezentanta Tomáše Řepku na 15 měsíců do vězení za zpronevěru. Souhrnný trest zahrnuje i fotbalistovo předchozí potrestání za internetové útoky na bývalou manželku, tedy za poškození cizích práv. Dnešní verdikt není pravomocný. Na místě se proti němu odvolali jak Řepkův obhájce, tak i státní zástupce, který se domáhal uložení dvouletého odnětí svobody.

V kauze Řepkovy údajné zpronevěry padne rozsudek nejdříve v únoru

Bývalý reprezentant Tomáš Řepka se verdikt v kauze údajné zpronevěry dozví nejdříve v únoru. Obvodní soud pro Prahu 6 dnes sice vyslechl oba zbývající svědky, jednání však musel odročit. Čeká totiž na zaslání rozsudku Krajského soudu v Brně, který fotbalistu minulý měsíc pravomocně potrestal třemi sty hodin obecně prospěšných prací.

Řepka dostal za internetové útoky na Erbovou prospěšné práce

Odvolací Krajský soud v Brně dnes zrušil rozsudek městského soudu, který poslal někdejšího reprezentanta Tomáše Řepku na půl roku do vězení kvůli internetovým útokům na jeho bývalou manželku Vlaďku Erbovou. Nově mu za ně uložil 300 hodin obecně prospěšných prací.

Soud začal projednávat obžalobu Řepky ze zpronevěry

Bývalý reprezentant Tomáš Řepka prodal své známé za 1,2 milionu korun mercedes, který v té době nevlastnil. Tvrdí to obžaloba, kterou dnes začal projednávat Obvodní soud pro Prahu 6. Řepka k hlavnímu líčení nedorazil, předem se omluvil. Na policii dříve odmítl k věci vypovídat. Za zpronevěru mu vzhledem k výši údajně způsobené škody hrozí dva až osm let vězení.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele