Řepka má jít za internetové útoky na Erbovou na půl roku do vězení

Někdejší reprezentant Tomáš Řepka byl odsouzen k půlročnímu vězení za internetové útoky na svou bývalou manželku Vlaďku Erbovou. Inzeráty, kterými jejím jménem nabízel sexuální služby, podle Městského soudu v Brně porušil cizí práva. Za jeden ze zveřejněných inzerátů byla potrestána i Řepkova současná partnerka Kateřina Kristelová.

Řepka podle Reflexu kvůli neshodám s vedením končí v Mostu

Obránce Tomáš Řepka po třech měsících skončil v roli sportovního ředitele druholigového Mostu. Bývalý stoper pražské Sparty nebo Českých Budějovic podle webu www.reflex.cz opouští klub kvůli tomu, že se neshodl s novým vedením. Spolu s ním prý končí i trenér Zbyněk Busta.

Řepka už nastoupil za Most, hrál v přípravě proti divizní Souši

Návrat Tomáše na trávník v soutěžním utkání je stále reálnější. Sportovní ředitel druholigového Baníku Most už nastoupil v přípravném utkání proti divizní Souši. Odehrál první poločas při výhře 3:2. Góly do mostecké sítě padaly až po změně stran.

Řepka bude sportovním manažerem druholigového Mostu

Obránce Tomáš Řepka bude sportovním manažerem druholigového Mostu. Devětatřicetiletý bývalý reprezentant do loňského podzimu hrál za Dynamo České Budějovice, nyní ho čeká premiéra v roli funkcionáře. Zatím není jasné, jestli to znamená konec jeho hráčské kariéry.

Řepka se odvolal proti rozhodnutí arbitrážní komise

Obránce Tomáš Řepka se odvolal proti rozhodnutí arbitrážní komise Fotbalové asociace ČR, která potvrdila zrušení jeho smlouvy s Českými Budějovicemi. Devětatřicetiletý stoper se domáhal dodržení kontraktu do konce této sezony, komise ale v pondělí dala za pravdu Budějovicím, které s Řepkou po podzimu smlouvu rozvázaly.

Arbitrážní komise rozhodla, že Řepkovi v Dynamu skončila smlouva

Tomáš Řepka neuspěl u arbitrážní komise Fotbalové asociace ČR se stížností proti Českým Budějovicím. Devětatřicetiletý stoper se domáhal dodržení původní smlouvy až do konce této sezony, komise ale dala za pravdu Budějovicím, které s Řepkou po podzimu rozvázaly kontrakt.

Zkušený obránce Řepka do Jihlavy zřejmě nepůjde

Tomáš Řepka Jihlavu v jarní části první ligy s největší pravděpodobností neposílí. Vyplývá to z dnešní schůzky vedení FC Vysočina, které řešilo doplnění kádru pro druhou polovinu sezony a zvažovalo i možnost angažování osmatřicetiletého stopera.

Řepka končí v Budějovicích, možná jej osloví Jihlava

Obránce Tomáš Řepka už na jaře nebude působit v Českých Budějovicích. Vedení jihočeského prvoligového klubu se s ním dohodlo na ukončení spolupráce k 31. prosinci, původní smlouva měla vypršet v červnu příštího roku. Klub o tom dnes informoval v tiskové zprávě. Řepka už dříve prohlásil, že s kariérou ještě nechce končit.

Vedení Budějovic rozhodne o Řepkově budoucnosti příští týden

Vedení Českých Budějovic definitivně rozhodne o dalším osudu stopera Tomáše Řepky v příštím týdnu po skončení podzimní části první ligy. Zkušenému obránci vypršel disciplinární trest za vyloučení v Jablonci, do posledního kola v letošním roce s Mladou Boleslaví ale podle původního plánu nezasáhne.

Řepka dostal od Budějovic pokutu a bude trénovat individuálně

Tomáš Řepka dostal od vedení Českých Budějovic pokutu za vyloučení v posledním ligovém utkání v Jablonci. Zároveň mu dal klub svolení k tomu, aby se do konce podzimu připravoval individuálně. O jeho budoucnosti v týmu rozhodne Dynamo do 30. listopadu.

Řepka dostal od disciplinárky trest celkem na pět zápasů

Českobudějovický Tomáš Řepka dostal za protesty a nesportovní chování směrem k rozhodčímu ve víkendovém duelu první ligy s Jabloncem trest na čtyři utkání, další zápas vynechá kvůli čtyřem žlutým kartám. Na podzim tak stihne už jen závěrečné kolo s Mladou Boleslaví. Dnes o tom rozhodla disciplinární komise.

Řepka bude hrát za České Budějovice i v příští sezoně

Zkušený obránce Tomáš Řepka se s vedením Českých Budějovic dohodl na prodloužení spolupráce a v Dynamu bude působit i v příští sezoně. V desátém celku uplynulého ročníku první ligy zůstane podle očekávání také trenér František Cipro.

Řepka: Cítím satisfakci, že jsou Hašek s Hřebíkem pryč

Zadák ve službách Českých Budějovic Tomáš Řepka byl unešený z toho, jak jej dnes přivítali fanoušci Sparty na Letné. Řepka sem po sedmnácti letech poprvé přijel jako soupeř a také poprvé od svého zimního odchodu z pražského klubu. Řepka při návratu prý cítil velkou satisfakci.

Řepka: Jsou to ubožáci

Pro fanoušky Baníku je pořád jako rudý prapor pro býka. Českobudějovický stoper Tomáš Řepka však v dnešní veledůležité záchranářské bitvě dovedl Dynamo na Bazalech k cenné remíze 1:1, po které mezi oběma kluby zůstává čtyřbodový rozestup. A z ostravské arény mohl odcházet jako vítěz.

Řepku i Otepku prý nenávistné reakce fanoušků Baníku vyhecují

Opory českobudějovických fotbalistů Tomáš Řepka s Rudolfem Otepkou se před sobotním utkáním 20. ligového kola v Ostravě musejí připravit na zlostné pokřiky domácího publika. Oba na Bazalech v minulosti působili a příznivci slezského týmu jim stále vyčítají odchod z Baníku, respektive Otepkovy kritické výroky na adresu klubu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele