Přestup Řepky se odkládá, stoper se ještě rozmýšlí

Přestup fotbalisty Tomáše Řepky ze Sparty Praha do Příbrami se uzavře nejdříve ve středu. Dnešní schůzka za účasti hráče, jeho manažera Pavla Pasky a příbramských funkcionářů byla zrušena, fotbalista si vzal den navíc na rozmyšlenou...

Sparta odsouhlasila přestup Řepky do Příbrami

Vedení Sparty dnes odsouhlasilo uvolnění obránce Tomáše Řepky do Příbrami. Řepka se ještě v úterý musí podle příbramského šéfa Jaroslava Starky dohodnout na podmínkách smlouvy v novém klubu. Starka ČTK řekl, že Příbram by Řepku měla získat na přestup.

Příbram chce získat stopera Sparty Řepku, dnes o něm bude jednat

Stoper Sparty a její bývalý kapitán Tomáš Řepka by mohl zamířit do Příbrami. O možném angažmá by měl sedmatřicetiletý fotbalista jednat s příbramskými zástupci dnes v poledne. Deníkům MfDnes a Právu to potvrdil šéf Příbrami Jaroslav Starka.

Chovanec odmítl, že by Řepka byl na odchodu ze Sparty

Generální sportovní manažer Sparty Jozef Chovanec odmítl spekulace, že by obránce Tomáš Řepka byl na odchodu z klubu a mohl zamířit třeba do Jablonce, jehož šéf Miroslav Pelta už zkušeného zadáka oslovil. Podle Chovance Řepkova pozice přes léto v pražském týmu nijak neoslabila.

Pelta láká sparťanského zadáka Řepku do Jablonce

Šéf Jablonce Miroslav Pelta zjišťuje, za jakých okolností by do týmu mohl přivést sparťanského zadáka Tomáše Řepku. Ten během letní pauzy ztratil své výsadní postavení v pražském týmu a začínají se množit spekulace o jeho možném odchodu z Letné. Jablonec by mohl být jednou z variant pro jeho další možné působiště.

Řepka nenastoupí ani v Mladé Boleslavi

Kapitán fotbalistů pražské Sparty Tomáš Řepka dostal dvouzápasový trest od disciplinární komise za vulgární gesta při utkání v Jablonci. Řepka, který na diváky v poločase utkání dvakrát ukázal vztyčený prostředníček, si už polovinu trestu odpykal, když vynechal pondělní utkání se Slavií. V neděli tak ještě nemůže nastoupit proti Mladé Boleslavi.

Řepka přijde o derby, za sprostá gesta má pozastavenou činnost

Kapitán Sparty Tomáš Řepka si nezahraje pondělní derby se Slavií. Disciplinární komise mu dnes dočasně pozastavila činnost kvůli jeho vulgárním gestům v minulém utkání v Jablonci. Příští týden na dalším zasedání, na které pozvala i Řepku, případ dořeší. ČTK to řekl mluvčí komise Jaroslav Kolář.

Řepka: Fanoušci Jablonce vyhrožovali smrtí mému synovi

Kapitán Sparty Tomáš Řepka tvrdí, že vztyčeným prostředníčkem, za který mu hrozí trest od disciplinární komise, reagoval na provokace a urážky fanoušků Jablonce. V rozhovoru pro deník Právo prohlásil, že příznivci při sobotním ligovém utkání nadávali jeho partnerce a vyhrožovali smrtí jeho synovi.

Sparta potrestala Řepku za chování v Jablonci vysokou pokutou

Vedení Sparty Praha udělilo Tomáši Řepkovi vysokou pokutu za nesportovní chování v průběhu sobotního ligového utkání v Jablonci. Výši finančního postihu však klub neuvedl. ČTK dnes o potrestání sparťanského kapitána informoval mluvčí klubu Ondřej Kasík.

Další problémy pro Řepku?

Disciplinární komise fotbalového svazu na čtvrtečním pravidelném zasedání rozhodne, zda zahájí řízení s kapitánem Sparty Tomášem Řepkou.

Řepku mrzí, že při duelu s Liverpoolem nebude hlídat Torrese

Jiný obránce by si možná oddechl, že proti němu ve vzájemném zápase nevyrukuje hvězdný kanonýr Fernando Torres, ne tak ale Tomáš Řepka. Sparťanského kapitána mrzí, že španělská hvězda nedávno opustila Liverpool a nesetká se s ní tak v přímých soubojích v dvojutkání Evropské ligy.

Řepka v životopisu líčí i to, jak opil Batistutu

Netradiční životopis s řadou skandálních odhalení slibuje kniha Rebel, mapující kariéru Tomáše Řepky, kterou kapitán Sparty Praha dnes pokřtil v Praze. V knize například prozradí, jak se mu během angažmá ve Fiorentině podařilo opít obávaného kanonýra Gabriela Batistutu či jak se při působení ve West Hamu United dostal do vězení.

Sparťanský kapitán Řepka se vrací do Itálie po devíti letech

Před devíti lety během angažmá ve Fiorentině začínal stoper Tomáš Řepka zvažovat, že se přesune s rodinou do Itálie natrvalo. Jenže pak narychlo přestoupil do Anglie a z jeho plánů sešlo. Od tehdejšího odchodu dokonce na Apeninský poloostrov ani jednou nezavítal.

Řepka: Bojujeme za sebe i celý český fotbal a jeho koeficienty

Nejen bojem za dobré jméno Sparty, ale celého českého fotbalu bude podle kapitána Tomáše Řepky celé letošní vystoupení pražského klubu v Evropské lize. Sparťané jako jediní zůstali ve hře v evropských pohárech a jen na nich bude záležet, jak se bude vyvíjet český pohárový koeficient.

Sparta potrestala Řepku za údajné opití nespecifikovanou pokutou

Vedení fotbalové Sparty Praha potrestalo obránce Tomáše Řepku pokutou za porušení disciplinárního řádu klubu. Jde o důsledek aféry, již odstartoval článek v bulvárním deníku Aha!, podle kterého se Řepka tři dny před dnešním ligovým zápasem s Plzní opil. Klíčový hráč Sparty konzumaci alkoholu popřel.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele