Řepku potěšili i příznivci Sparty, kteří do Č. Budějovic dorazili

Nejen fanoušci Českých Budějovic byli zvědaví na to, jak se poprvé v domácím utkání předvede největší posila Dynama Tomáš Řepka. Kvůli němu dorazilo na zápas s Bohemians 1905 i několik příznivců pražské Sparty. Řepka pomohl svému týmu k vítězství 3:1

Řepka je na porážky zvyklý z Anglie

Ve své sparťanské kariéře byl obránce Tomáš Řepka zvyklý hlavně na výhry. Teď posila Českých Budějovic musela v přípravě na první ligu ze sedmi zápasů, do nichž zasáhla, vstřebat šest porážek. Přesto Řepku nemrzí, že po odchodu ze Sparty zamířil do Českých Budějovic, řekl dnes novinářům.

Řepka si užil premiéru za Dynamo, přilákal rekordní návštěvu

Tomáš Řepka si dnes odbyl premiéru v barvách Českých Budějovic. S kapitánskou páskou odehrál za Dynamo celý zápas zimní Tipsport ligy v Praze Satalicích proti Hradci Králové, výhry se na ale úvod nedočkal. Jihočeši s "votroky" remizovali 2:2. V hledišti se tísnila jedna z nejvyšších návštěv v historii turnaje - okolo šesti stovek diváků.

Řepka podepsal Budějovicím

Tomáš Řepka dnes podpisem smlouvy definitivně stvrdil přestup do Českých Budějovic. Osmatřicetiletý stoper uzavřel kontrakt na rok a půl. Bývalý kapitán Sparty se hned po tiskové konferenci v Českých Budějovicích přesunul za týmem na soustředění do Frymburku na Českokrumlovsku.

Řepka přestupuje do Budějovic, podepíše smlouvu na rok a půl

Tomáš Řepka přestupuje do Českých Budějovic. Bývalý kapitán pražské Sparty podepíše v úterý s Dynamem smlouvu na rok a půl a ještě týž den odcestuje za novým týmem na soustředění do Frymburku. ČTK o tom informoval mluvčí Dynama Aleš Strouha.

Řepka se s Budějovicemi dohodl na podmínkách smlouvy

Tomáš Řepka se dnes dohodl s vedením Českých Budějovic na podmínkách svého působení v Dynamu. Pokud návrh smlouvy schválí také hráčův agent Pavel Paska, podepíše bývalý sparťanský kapitán v úterý na jihu Čech kontrakt. ČTK to řekl generální manažer Českých Budějovic Jiří Kotrba.

Řepka se sešel s vedením Budějovic, prý za Dynamo chce hrát

Tomáš Řepka se ve čtvrtek sešel s vedením Českých Budějovic kvůli jednání o případném působení v Dynamu. Generální manažer klubu Jiří Kotrba dnes ČTK řekl, že osmatřicetiletého stopera, který v prosinci skončil ve Spartě, nabídka těší a má zájem za Budějovice hrát.

Blažek do Českých Budějovic nepůjde, Řepka dostal nabídku

Jaromír Blažek do Českých Budějovic po prosincovém konci ve Spartě nepůjde. Jihočeši definitivně získali i pro jarní sezonu na hostování chorvatského gólmana Mateje Delače z Chelsea a tím padla možnost Blažkova angažování. Dynamo naopak dál stojí o Tomáše Řepku.

Plzeň nakonec exsparťana Řepku neangažuje

Bývalý kapitán Sparty Tomáš Řepka Plzeň neposílí. Vedení Viktorie se dnes dohodlo, že osmatřicetiletého obránce neangažuje. Řepka byl jednou z možných posil za Davida Bystroně, kterému hrozí trest za pozitivní dopingový nález. ČTK o rozhodnutí Plzně řekl tiskový mluvčí klubu Pavel Pillár.

V Plzni zvažují, jestli angažují exsparťana Řepku

Dlouholetý lídr a kapitán Sparty Tomáš Řepka by v lednovém přestupním termínu mohl posílit Plzeň. Vedení úřadujících českých mistrů prý zjišťuje, za jakých okolností by mohlo angažovat obránce, který na konci prosince na Letné skončil. Plzeň o Řepkovi uvažuje kvůli tomu, že Davidu Bystroňovi hrozí až dvouletý zákaz činnosti za doping.

Řepka se rozloučil s fanoušky Sparty, kariéru ale končit nehodlá

Tomáš Řepka po odchodu ze Sparty nehodlá ukončit kariéru. Při dnešním Silvestrovské derby se rozloučil s fanoušky, kteří mu přichystali velké ovace, poté ale řekl, že bude nadále hrát. Do pěti dnů by chtěl mít jasno, jaký dres bude na jaře oblékat.

Řepka končí ve Spartě, klub s ním rozvázal kontrakt

Tomáš Řepka skončil v pražské Spartě. Letenský klub se s sedmatřicetiletým obráncem dnes dohodl na předčasném ukončení smlouvy, která měla vypršet v červnu po skončení sezony. Informovaly o tom internetové stránky Sparty. Řepka, bývalý kapitán klubu, tak bude od ledna volným hráčem.

Veterány Sparty při Silvestrovském derby posílí Řepka s Blažkem

Výběr veteránů Sparty při 23. Silvestrovském derby posílí obránce Tomáš Řepka s brankářem Jaromírem Blažkem, což je podle všeho další indicie, že jsou na odchodu z ligového týmu. Vedení Sparty se prý se startem obou dřívějších opor v posledním utkání kalendářního roku souhlasilo.

Řepka vysvětlil setrvání na Letné: Chci se poprat o sestavu

Obránce Tomáš Řepka v dnešním rozhovoru pro Hitrádio prohlásil, že nabídku Příbrami na přestup v úterý odmítl kvůli tomu, aby se ještě popral o místo ve sparťanské sestavě. Případný přestup z letenského klubu bude zvažovat až v zimě. Nabídka středočeského celku podle něj byla férová, ale klubová věrnost mu velí ještě být přínosem pro Spartu.

Řepka nabídku Příbrami odmítl, zůstane ve Spartě

Tomáš Řepka do Příbrami nepřestoupí. Sedmatřicetiletý obránce se rozhodl zůstat v pražské Spartě. Hráčův manažer Pavel Paska to dnes večer oznámil na webu své agentury ISM. Ze středeční schůzky, kde se měl transfer doladit, tak sešlo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele